![]() |
Koji flash inst na android box 4.4.2 ne otvara mi one klipove na portalima, nigdje ne mogu pronac taj flash, dajte ljudi pomoc inace sve cita super bez problema
|
Ispricam se krivi pdf nek neko prebaci hvala
|
Pozdrav! Imam jedno pitanje. Na Hueawei Y300 sam stavljao novi room ali nisam radio backup. Sad mi ne radi mreža( ne nalazi niti jednog mob operatera). Može li se išta napraviti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na koji način najlakše instalirati više istih aplikacija na više različith uređaja?
Moja ideja je da skinem aplikacije u čistom apk obliku, stavi na usb/sd karticu, te ih onda prebacim na uređaj i instaliram iz njegove memorije ili direktno sa usb/sd. |
Preko Google Play storea na PC-ju tako da je isti account loggan na sve te uredaje ?
Ako se radi o kupljenim appovima,ako mislis nesto"nekupljeno" onda bi po meni bilo najbolje Google disk i neki cloud i onda samo instaliraj ako se ne radi o premjestanju obb foldera i slicno. |
Radi se isključivo o besplatnim aplikacijama.
Uređaji još nemaju nikakav account, ali mi nije problem staviti neki na njih. Ono što bih htio izbjeći je download svih tih aplikacija na svaki uređaj jer je to totalno gubljenje vremena. |
Isti account na sve uređaje i preko kompa na play storeu se samo roka instalacija i bira na koji mob da se skida.
Druga solucija je instalacija s memorije preko apk filea. Ako podržavaju OTG možeš direkt s USB-a instalirat. Valjda imaju file manager na sebi već. |
jiayu g4
MTK 6589 proc MORAM staviti multilang rom imam mobile uncle i rootao sam uređaj. do sada sam na 3 mobitela flashao pedesetak romova, ali sve je bio qualcom i nije bilo problema. kako to funkcionira sa mtk? trenutno je gore 4.2.x i stavio bi možda 4.4x ili miui 5/6. ide li prvo nekakav firmware ili samo bubnem ROM preko ovog original kineskog i ide li to preko mobile uncle toola? našao sam ruski forum, ali google prijevod je grozan :-( |
ROM samo gore,pazi da je boot img za tvoj mob,ne odgovara ROM za 6589 MTK ako piše da je za MTK 6589,ja sam sodt brickao uredaj zato,gledaj da je baš za tvoj mob
MIUI portani skini sa miui stranice |
jbt jesi ga izvuko. bricko sam i ja svoj sony ericson više puta,ali to je mačji kašalj za vratit.
što se tiče samog roma on jest napravljen samo za jiayu g4 - ruski 4pda forum je ubojica za takve stvari - toliko detaljno sve objašnjeno, ali je prijevod loš - možda da probam direkt na engleski - možda manje grešaka bude. tnx |
Citiraj:
Probaj iako ne vidim kako moze biti drugacije,sve se svodi kad dobijes mob sa org. ROM-om instalacija drivera,enable USB debugging i onda kako vec ide root postupak,kad rootas preko aplikacija stavis custom recovery,kad stavis custom recovery ide .zip file od ROM-a na SD karticu,flashas i to je to |
1 privitaka
Nakon flešanja zadnje nightly verzije cm11 za s3, xposed više ne radi tj. pokazuje ovaj error na slici. Jel zna tko šta napraviti, tražio sam po netu al nisam našao riješenje, ako neko nešto zna oko toga hvala unaprijed.
Privitak 15570 |
Sličan problem sam imao na miui,koliko sam skuzio pod 1) mozda treba specifična verzija xposed ili pod 2) traži neki xposed fix koji možeš flashati preko custom recoveryja,to je meni pomoglo.
|
Koristim pa ajmo reč i godina dana xposed 2.6 verzija za kitkat, znači klasični install, ne preko recoverya. I do prije tjedan dana updateam nightly i dobijem taj error.
Probao sam instalirat iz same aplikacije ima opcija za flešat preko recoverya, al problem bude isti. Znači Android version je cm11 kitkat, xposed 2.6... |
Si probo preko recoveryja uninstaler pokrenut prvo pa nanovo iz recovery instalirat to za KK verziju?
|
ekipa, ne znam sta napravit.... na zenin cubot one su se odnedavno pocele SAME instaliravati aplikacije.... uninstalirao sam ih, instalirao lookout security, odvrtio, nije nasao nista... proslo tjedan dana... danas opet pogledam, otvaram neki link, i osim chromea i obicnog browsera mi pokazuje jedan dodatni. pogledam, opet instalirane dvije nove aplikacije.... kako rjesit taj problem?
sad sam se ulogirao na google play preko laptopa, da vidim history... i ne moze mi ga loadati, javlja da je doslo do greske.... na svome accu uredno mogu pogledat aktivnost, na zeninom ne.. kaj je acc hackan? |
Da nema neku vlastitu aplikaciju koja služi za update i instalaciju predinstaliranih aplikacija pa ih sam vraća.
|
Citiraj:
imam nandroid backup, flešao sam zadnju verziju kitkata znači clean install, pa probao instalirat taj xposed 2.6 ali i ovu zadnju experimental verziju ma ista priča. Nightly od unazad dva tjedna na njemu xposed radi. Šta su oni promijenili sad nakon tako dugo vremena nemam pojma. Radi se oko samsung s3 cm11 zadnji nightly. |
Kako na Androidu najjednostavnije mogu uploadati sliku iz galerije na neki forum (osim tapatalk-a)?
|
Imgur.com, uploadaš i kopiraš link.
|
Citiraj:
imam pitanje kkonkretno: da li bez obzira na custom rom koji stavim uvijek ostaju jezici koji su na firmwaru ili se može desiti da sa custom romom dobijem neki novi jezik? treba mi hrvatski menu. jer što se događa: custom ide preko cwm i tu nema problema dok firmware ide ssamo preko flash toolsa i slično i tu me strah jer mi to ne radi uopće. |
jel primjetio ko kak su aplikacije pocele BRUTALNO Puno podataka trosit u backgroundu?
prednjace facebook, google chrome, google play store i slicne.... u prosjeku su nabile oko 3 puta vise megabajta u backgroundu nego u foregroundu.... sve sam im blokirao background trosenje. 120 MB mi je otislo za tjedan dana, otvorio 4 stranice u chromeu i nest malo facebook chata i uploadao jednu fotku. bezobrazno do bola. |
Pa i ne baš. Facebook 8 MB background prometa ovaj mjesec, a koristim ga redovito.
Play Store 2.5 MB background prometa. Chrome ne koristim. Ali općenito, background promet mi je minimalan. |
Citiraj:
facebook 10 MB background, 12.5 MB foreground |
Ne izgleda mi kao BRUTALNO puno kako si spomenuo ranije.
|
meni izgleda iz razloga sto mi 120 MB mjesecni paket. ak je zadnjih godinu dana bio dovoljan...a sad se potrosio u 7 dana, a doma sam i prakticki i ne koristim mob onda tu nest ne stima. kao sto rekoh, 75% od tog prometa su potrosile aplikacije u backgroundu.
|
čitav internet je pun sranja i smeća ugl imam samsung galaxy tab 2 7.0 P3110 i na njega stavljam CyanogenMod 12 + Lollipop 5.0.2.
Sve znam nema potreba za tutorialima samo se bojim skinuti krive podatke pa ako ima neka odbra duša koja može baciti direktan link za mod i andoroid za ovaj tab bio bih jako zahvalan..svaki download koji nađem na netu me vodi na reklame čekanja i ostale glupost i i nisu 100% legitimni da se usudim samo tako ubiti tablet sa njima :S hvala |
|
|
pozdrav svima
ima li koja dobra duša da mi pomogne ili zna nekog (servis...)tko je na ti sa kinezima oko ubacivanje roma u kineski mobitel (clone s5)mtk6589 cip moze i na pm ili ovdje...hvala |
ja sam imao clone s5 i nisam niš mogao s njime, s time da nije imao mtk chip tako da ima nade.
ako nosiš u servis ogulit će te. prvi korak ti je root mobitela - ukucaj u google how to root clone s5 mtk6589 pa ćeš vidjeti što ti se nudi. drugi korak ti je staviti kvačice na usb debug mode treći korak ti je flešanje twrp ili još bolje cwm recovery-a. četvrti je stavljanje korisničkog roma. ono što bi ja savjetovao je prije svega: stavljanje adb i usb drivera na komp u slučaju brikanja mobitela da možeš flešat original firmware ako ga uopće ima. ako ti se tko ponudi za 100 kuna to napravit prihvati objeručke. možda netk sa foruma ima drugu ideju oko cijene, ali ja mislim da je iskusnom čovjeku to sat vremena posla. |
Citiraj:
hvala na uputama,uspio sam ga rooot-ati ali ovo sa flešanje twrp ili još bolje cwm recovery-a i stavljanje korisničkog roma ne bih se usudio:nono: evo par slika i podaci o mtk cipu http://i.imgur.com/Gz1R0dR.gif http://i.imgur.com/wm8kKVV.gif http://i.imgur.com/LypMgp4.gif http://i.imgur.com/ykk9Vxd.gif dakle ako ima netko tko hoce flesati ovaj gore mobitel uz financijsku nadoknadu molim da se javi ovdje ili na pm:fala: |
1 privitaka
Instalirao sam cynogenmod 11 nightly na s3 i kad pokušam instalirat xposed dobijem sljedeće
Kako da instaliram taj xposed jel zna tko možda.. |
Pitanje,kako najednostavnije mirrorati android screen na PC?
Radi se o ne-rootanoj Sony Z3 compact |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |