![]() |
Iskljuci torrente u postavkama i letit ce ti, ali ako sad u pol downloda to napravis sve iz pocetka moras downloadat
|
Tnx, zaboravio na to, stavio iz početka jer sam bio tek na 180 MB nakon skoro pol sata...
EDIT: Eto u par min 50 MB, to je to :chears: |
Eto gotovo skidanje i isproban TD britanski, jako je zanimljiv za igrat. Mal, brz i radi do 90 dmg.
|
druga partija danas lik juri s britanskim tX TD. w/r 44%....:lol2:
|
t5 britanski TD ima armor 203/101/101, neznam kak se bu to uništavalo u t5 borbama, ako ljudi krenu masovno s njima igrati nebu dobro
|
Nisam baš puno štete napravio, ali zato sam se dobro sakrio :)
http://mwreplays.com/newreplaysimg/7...68ff98f64f.png |
Neznam tko će ga vozit. Užasno spor, slab top. U AT-7 ima istu konstrukciju i za 400 veći HP od mog Jagdpanthera, ali JP je brži, jači top, okretniji.
Iako bih s njim ušao u borbu i sa T5 SU-85. :) |
Novi rekord srušio,opet KV5,ovaj put full gold municija,tenk je zvijer s 219 penetracijom amunicije...
25 shots fired,25 direct hits.Bez golda nikako probit ferdinanda,morao mu tracks sj...i dokrajčit s boka. Evo replay šta radi KV5 s goldom :D http://mwreplays.com/replay/Q9O81XI0NGKO/ P.S. Sad pogledao replay,ne mogu vjerovat da tigera nisam uočio 1m ispred mene. |
Fino probija.
Jesi probao igrat sa T34? Moram te pitat, zašto si kupio taj prem? Jesi vidio onaj novi TD od rusa? Tier 6 Td sa tier 8 topom, strava. Moram pohvalit WG, na dan updatea imao sam još par sati premium, i kad sam se spojio produžili su mi premium za 1 dan. :) |
Citiraj:
KV5 iz više razloga,a prije svega je bila cijena,30tak eura,dobar MM (većinom si najjaci),tenk je relativno brz za heavya,brz reload...+ samo su E100 i Maus teži od njega,tako da možeš bez straha rammeat bilo koji tenk,osim ta dva,izaći ćeš kao "pobjednik",oduzet ćeš puno više nego on tebi. Ali stock top je katastrofalan,samo 167 penetracija...gold koristim samo pri početku borbe protiv T8 heavya,čim ih malo izbušim i tim preuzme inicijativu koristim 167 pen. ammo... Ali i s goldom ideš u plus,jeftin je ammo,konkretno s ovom partijom gore sam u plusu 50 000,a ispucao sam svu gold ammo,što gotovo nikad ne radim... Armor je također odličan,ako znas sakrit slabosti,potential damage recieved je u onoj borbi bio 6800! A ostao sam bez cca 1700... Za 30 eura nisam mogao bolje odabrat,WR 55% u 284 borbe. Novi TD od rusa je fora jer većinom u T6 borbama igras s njubarama,no gotovo sve te buši,ima nikakav armor a velika je meta...top je odličan,skine 600 ko' od šale,također sam igrao s njim na test serveru. Ali najdraži mi je definitivno SU122 44,upravo napravio dar mar s njim :D http://mwreplays.com/newreplaysimg/1...34d4a0b828.png Dobro zarađuje... |
dobrano su sjebali njemce s ovim 8.4 updateom tier1 leihtractor se teško nosi s novim tier2 tenkovima (englezi i rusi ) a i ova dva nova njemačka tenka su sranje
tier3 vk38t sada ima ozbiljnih problema kad igra samo s tier3 tenkovima novi TD engleski ima super jak top |
alli zato tier6 vk3601 i tier7 tigar su zakon i dalje oba zarađuju dobro i bez premiuma
|
Eto kak igram sad vec duze vrijeme kv-4, moram priznati da mi se taj behemot polako zdopada. Pogotovo dok dojde neka mapa di je front line vezan u kuce nekakve. Onaj blesavi manevar za tigera di u biti izvirujes s tracksima s boka čuda radi.
Bas sam razguzio t9 frenchy td-a i tigra dvojku. Dok nebi pucao samo bi mi trackse/bok vidli pot autobounce kutom, a to se neda izbušit. Extremno izdržljiv tenk s dobrim mm-om. Jedino mi zlo dojde ak imaju malo previse t34 amera na brdovitoj mapi. Usrangun deppresion ko i svaki rus i lower plate je onda na izvolte i mene neeeema. |
Citiraj:
Zar ovo nije totalni pay to win, premium tank i gold ammo? |
Citiraj:
Nije to ko u d3 di provuces kreditnu imas endgame gear na klik udaljenosti. End game je tu tier10 do kojega ima fest grindanja i s premium tenkom i accountom :) |
Naravno da je pay 2 win. Ali ne moraš takav gušt platit eurima, možeš i ingame kreditima. :)
|
KV5 bez gold ammoa jednostavno nema nikakve šanse penetrirat većinu tenkova svog tiera,pa i nižeg,osim ako ne uhvatiš nekoga po boku,167 penetracija je katastrofalna,s KV5 moraš kombinirat i koristit gold ako želiš frontalno napravit damage...
Od kad su krediti u igri,obavezno imam gold...tenk ima katastrofalan top,no vjerovatno su i računali iz WG-a da se koristi gold,jer ideš u plus i s njim,fino se zaradi... Premium tenkovi nisu baš nešto,ali zarađuju,KV5 je konkurentan tek s 219 penetracijom...ako pogledamo sve slabosti,ima dosta izražene slabe točke,tako da tih 1780hp-a ti ne znači puno... |
Kad sam birao premium tenk, najbitniji mi je bio baš top. Išao sa pretpostavkom kako ću, koji god tenk uzeo, njegove nedostatke u oklopu ionako morati izbalansirati upotrebom zaklona i terena, dakle moći ću donekle sakriti slabe točke, ali top uvijek ostaje isti top, tu nema više pomoći. Samo zbog toga mi je Lowe bio najbolji izbor: 234/294/60 penetration, 320/320/420 damage, 0.33 accuracy, 2.86 aim time. Tenk je užasno spor (ima skoro 100 tona), slabo oklopljen (max 120mm), ali nako što sam naučio igrat s njim, zadovoljan sam izborom.
|
Da li mogu stavit 105mm top na T28 Prototype bez da minjan gusjenice?
|
Ja imam na t28 p. 122 gun + engine + 2 modula sa origigi tracksima.
|
Vratili se školarci za WOT,sutra nema škole...odigrao 7 komada,7 čistih poraza.
|
Dobro će mi doć ovaj popust, budem si uzeo t29 i IS.
|
Huh, ja sam jučer dobro prošao, ali danas odustao nakon pete partije (score 1:4).
Inače, prvi puta od kada igram jučer upao u minus sa premium tenkom, nisam pucao gold i sl., jedan kill, jedan detected sa nešto sitno dmg, i- minus. Malo kasnije i drugi minus :( Uglavnom, to se dogodilo, nakon 60-70 odigranih borbi, dosta sam nagrindao silvera (više od 100 partija), 50%cca sa KV-5 i Lowe-om igrano. Mislim da taj smrad od servera itekako prati income i ostalu statistiku...lowe sada manje zarađuje u prosjeku. Nema to veze sa šablonskim izračunima, kako bi zapravo i trebalo biti... |
|
Amdejac, koje koke ti ovo voze tenk?
|
Mlade švabice. A da tek vidiš mlade proleterke iz SU-85. :)
|
|
Evo jedna nenormalna partija od maloprije. Poraz koji kulminira sa dvobojom između mene sa 9 killova u T32, i neprijateljskog KV-5 sa 7 killova. Nas dva, oba top tieri, i vjerojatno jedni koji smo znali što treba raditi.
Nakon tri minute partije sam dobio pogodak u ammo rack, reload je na oko 16s. Minutu kasnije, padam na 65 HPa, te do kraja, kroz skoro četri minute igre, ostajem na tih 65 HPa. Primio sam 36 pogodaka (9840 potencijalne štete), ni sam ne znam kako sam sve preživio... U jednom trenutku sam primjetio kako sam ispucao sve golde, ni sam ne znam kako, zašto, ni kada sam prebacio na njih... Nepažnja i prokleti tunnel vision... A mogla je biti pobjeda, jer smo na kraju ostali moj ELC AMX i ja, protiv KV-5, ali njubara u ELCu umjesto da se sakrije i da ga makar pokuša gađati, doslovno podleti KV-5ici pod gusjenice, ovaj ga tako drži i uništi LOL! Ja svedem KV-5 na 28 HPa, ali on me napokon dovrši. Tragikomedija! GG:D http://mwreplays.com/newreplaysimg/d...cd3e526973.png |
Tvoja s T32 me podsjetila na moju s KV3,isto 9 komada,70hp-a protiv tigera s pola hp-a...dingao me 3 puta,imao sam i šut da ga uništim i taman mi s leđa dođe njihov arty...neopisivo razočaranje,nisam 3 dana igrao nakon te partije:D
Evo jedan Ejs Tenkr od maloprije,čudan team...srećom i kod njih čudaka,pa uspio to riješiti :D http://mwreplays.com/newreplaysimg/6...2e2971698c.png |
|
Decki ima li tko ovakav problem vezan uz program za pracenje statistka igre WOT Statistictis....?
Kod osvjezavanja mi izbacuje ovakav prozor i to ucestalo pa program postaje "neprativ". http://www.pohrani.com/t/11/dR/2vnHG0eP/clipboard01.jpg |
Citiraj:
jel on ima nesto specificno kaj ostali toolovi nemaju ili kaj? instlairaj si XVM i imas www.noobmeter.com |
|
Neće me i neće s S51 arty,to je ono zbog čega sumnjam u "slučajnost" MM-a,jednostavno mi neda normalan tim...većinom me baca s crvenima,po 40% chance to win,netko će reć tko još to gleda,taj xvm itd...no iz mog iskustva mogu reć da završi većinom kako xvm pokaže,crveni apsolutni debili,poraz zajamčen...otišao u minus 5-10 borbi s s51 i onda me počasti na kraju s 65% win chance,nije bilo tako glatko no pobrao sam ace tankera nakon silnih razočaranja,u najgoroj mapi za arty,himmelsdorf,3555 damage-a,nešto defense bodova i nešto capture-a.
Tu stajem i odustajem od s51 na neko vrijeme,statistika mi je katastrofalna,možda 35%. P.S. neću ni spominjat kako je ovo jedna od rijetkih u kojoj sam preživio,većina večerašnjih bi završio mrtav nakon 2 minute borbe,taman koliko treba skautima da me otkriju i mojim debilima da me potpuno napuste i ostave otvoren prostor za skaute. http://mwreplays.com/newreplaysimg/c...9a722125a6.png P.S. Zadnja 24hr imam 23 poraza,21 pobjedu...effectiveness u ta 24hr mi je 1723,vrlo blizu unicuma (1800),samo potvrda onoga što sam govorio...možeš biti najbolji na svijetu,ako ti je tim pun debila,nema šanse da ćeš izvuć dobar WR :) Sreća je jako bitan faktor. http://i.imgur.com/QPyIoaH.jpg |
ma gle. 100% si u pravu. mozes bit isus ak dobijes botove i debose voda si.
random je random odnosno uopce nije random. ebena frustracija. danas mi sara; 6 partija ok team, 6 partija katastrofa i tak cijeli dan. odigral sam 50ak ziher. p.s. al jos gore od toga je kad dobijes satro bomba team, a popusis od idiota pos statsima i onda si mislis..covjece..kak su ti ljudi napucali te brojke...pa to je idiotizma teski. |
Broj partija na dan, nije nešto puno za izvlačenje prosjeka, a kamoli zaključaka.
Kako bolje opisati razinu igre najboljih igrača, skillera o kojima govorimo, nego usporediti se! Da li smatrate za sebe kako igrate blizu te najviše razine? Zaboravite na moment efficiency, performance, wn6 i druge mjerače sudjelovanja u igri. Da li ti primjetiš sebe dok igraš, kako vodiš igru, a ne da je obratno? Da li ikad,, ponekad,, uvijek? Ja da, ali rijetko. Ali skiller, unicum igrač, tako igra gotovo uvijek, vodi igru, a ne obratno. I kao posljedicu, ne ovisi toliko puno (kao prije) o timu, i ima wr 60+, bolji za preko 10 od nas svih pojedinačno, čast iznimkama! |
Citiraj:
evo velis zaboravi statse, a ravnas se upravo po njima i opisujes igrace sa 60% i unicum statsima...evo ja onda gledajuci svojih zadnjih 3-4soma mogu rec da sam unicum ili bar blizu i voda sam ak dobijem retarde. ubijem 6-7 5k+dmg i kaj?? voda stari..nula zero nada...ok ajde uzmem derp m4 i ubijem 14 komada je luda britva. isoa bih i do te mjere da kazem da se radi o urbanoj legendi...majke mi |
Citiraj:
Tvrdiš da tako dobri igrači ne postoje, da su mit? Jedini mit u ovoj raspravi su standardi i algoritmi u svim tim mjeračima statsa koje treba bolje poštelat, jer su vic. Ja sam živi dokaz, imam pre pre dobre statse za sadašnju, u najboljem slučaju osrednju igru. |
Ma imam isto mišljenje već zadnjih 2k borbi o randomu... istina je ovo za restart,mnogi su krenuli iz početka i održavali unicum status,ja sam ovu igru prvih 1500 borbi doživljavao totalno nebitnu,čistu zabavu,pucao ptice u zraku,tracks od frendova u platoonu,par teamkillova,itd...:D Tek zadnjih 1500 igram ozbiljno,jer sam se tek ufurao kad su dosli jaci tenkovi,dok su bili mali tieri tu je bila cista zabava,zajeb....a,otkad snimam replay mogu uploadat brdo filmića gdje sam doslovni jedini s mozgom,po par tisuća damage itd,ali ne možeš apsolutno ništa ako ti pobiju 80% tima i krenu na tebe...
Uglavnom,random frustrira,definitivno...i mnogi koji se hvataju te igre. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |