![]() |
Zašto se plašiš i mislim da prelako odustajete. Koliko puta smo mi u Vž imali mini sastanke, kad nas bude 3-4. Bitna je volja
|
ma imamo mi volje, ali nismo u stanju ni vrijeme i mjesto odrediti :D
|
Hahahahah, upravo to. A kad se sjetim kako nas je 2007.-e na sastancima po 20 bilo :S. prelose
|
E Momire, ako bude u petak jel idemo kasnije van?! :-) I hebo vas Focus, de neku rupčagu! :-)
|
Citiraj:
|
recite samo mijesto i vrijeme i ja dolazim,i dovlacim i dejanabinladena,
vikend moze a petak samo kasnije jer ujtro sljakam |
Sve vas volim ovako aktivne. :D
Znaci petak sigurno, a di? Ako necemo u fokus, ja neznam nijednu rupcagu? A za izlazak poslje, pa vidit cemo, ja vani nisam bio nepamtim, kontam si da necu ni do ponoci izdrzat a da se nesrusim i nezaspem :D |
Citiraj:
nisam za izlazak |
Znaci za sad stojimo:
1. Momir 2. dart_tom 3. mislavo_os 4. -POP- 5. dejanbinladen 6. Milentje ?? 7. Fre@k 8. Lewis?? 9..... Sam zaboravio koga? BTW lewis da nisi mozda regan na AKS (postavljao slike na sajt?) |
Eh...sada sam trenutno bez prevoznog sredstva :D ali eto, nadam se na sljedecem sastanku i ja budem! Ajde nisam iz osjeka,al nece biti problem doletiti 70km zbog koje pive :D
Nisam vidio ovo prije,pa eto od sada redovno pratim sastanke pa se kada bum mogo i ubacim...A kada dodjem očekujte pivu od mene! ;) |
Pitam jel idemo u petak van da znam da sutra ne idem. MOMIRE!!! A i u petak su Srbi... :-) Pit Line u novoj dvorani?! pivo 11kn?!
|
Citiraj:
BTW meni pase sama subota prijepodne/popodne svejedno, Petak imam neki projekat za zavrsit popodne i jos je tekma navecer tako da nemrdam od Tva :). |
Dobro, ajde sada samo dogovor kada? Neki mogu u petak, neki u subotu. Na kraju opet nista nece bit :S. Jbmu :D
|
Koliko vidim vecina je za petak, kad je uopce ta tekma?
Na kojem programu ce to bit, imaju li ovi u pitlejnu TV, mislim ak imaju mogo bi onda i Lewis naletit bar na jedno :D @-POP- nista, nemoj racunat na mene, ja sam ti posto baba, treba mi godisnji da se pripremim za normalan izlazak :S @FRipper uhvati Tunu, mozda bi i on dosao iako nevjerujem bas :D |
Imaju veliki TV i imaju taj program...
|
Eto,petak...kada? Tko bi mogao doci?
|
Vidim da utakmica posinje u 17:45?
Znaci onda sastanak krece oko 17:00 - 17-30? Eto, jesi cuo Lewis, dodji na jedno, moces gledat tekmu, valjda :D Ma dolaze svi kao sto je Fre@k rekao + jos neki mozda |
Ajde dobro, moze tako.
Ajmo onda konacna lista, petak 17:00 u Focusu(?): 1. Momir 2. mislav_os 3. |
nije fokus nego pitstop :D
|
Petak 17:00 u PitStop-u:
1. Momir 2. mislav_os 3. Fre@k 4. |
Citiraj:
|
Jos bolje, taman se stigne popit cuga i onaj ko hoce moze otic kuc gledat u miru :D
|
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. |
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. -POP- Pitline dvorana Gradski vrt?! |
da, pitline :D
mislave, ocemo mi skupa na tramvaj? |
Momire ako si jos uvijek na istoj adresi mogu vas ja pokupit :D
|
moze, samo nek se mislav izjasni do kad radi i kakvi su njemu planovi :)
|
Radim sutra do 15h, od onda sam slobodan, ja mogu do tebe Momire doci pa pricekati s tobom freak-a. Ajde mi samo na PM javi kad da dodjem kad se vas dvojica dogovorite ;).
|
radim do 15-16h nakon toga picim do emezete pa do momira po vas...oko pola 5 bi trebao najkasnije biti tam ;)
|
Znači 17h pit line. jel treba nekog povesti, idem s juga 2?
|
1. Momir
2. mislav_os 3. Fre@k 4.dart_tom 5. -POP- 6. dejan_bin_laden nagovorio me dart tom p.s. nemam lipe :P |
doce i domy koliko sam cuo :)
a sta je sa miletom, oce nailaziti? alo MILE :D |
Krećem za koji minut.
|
nažalost, ima i onih koji bi voljeli doći, upoznati ekipu, ali nemogu, pa ne bi bilo loše da netko (ili više vas) uključi koji puta i kameru, pa da ovjekovječi taj povijesni čin...
savjetujem da slikate/snimate u početku, jer kasnije možda neće biti "lijepih" slika, hehe.. uglavnom, lijepo se provedite! |
bolje da odemo u staklenik na bosutski tam 6kn pivo a ne tu nekih 11kn
|
Domy i ja dolazimo. Ajde, kada tocno tamo da se pojavimo? Mile, i ti dolazis,opaa, neka ajde. Vanjus, a makar a cugu jednu ajde :)
|
dok vi uživate, netko mora i raditi... upravo čekam kolegu sa foruma da trgujemo!
|
dobro, danas u pitstopu, pa cemo se dogovorit za drugi put di ima jeftino :)
|
Ja samo da se javim da zam živ (i slobodan) i da nisam uspio ući u HR sinoć. :fuming:
|
Haha a mi cekamo i cekamo . :D ljudi se vec poceli brinuti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |