![]() |
Citiraj:
Na trznici je vec par dana :) |
Citiraj:
:fiju: |
Nisam to pitao :)
Imao sam Rev i još uvijek imam performance, nakon reva mi je performanceu falilo tipki + setpoint ne dopušta konfiguriranje određenih tipki kako želiš pa moraš pribjegavati raznim uređivanjima xml datoteka i puf-pant da to radi kako treba. Nisam pitao kakva su ta dva miša, nego kakav je ovaj novi master u odnosu na njih, primarno po obliku i lakoći upotrebe svih tipki/scrollova :) |
Citiraj:
|
a tek kad ga na kabel staviš, ko da sam ga stavio na željeznu šipku :D
|
Links ima eksluzivu za MX Mastera?
|
Citiraj:
evo jos neki novi igrač |
Pa sa ovakvim cijenama komponenti i "odličnim" web-shopom sa vjernim slikama (recimo intel procesori dosta nalikuju na RAM :D) i neće bit neki igrači :D
|
Koja je to sad fora da Links, sestrinski mu Portio i Protis imaju istu cijenu misa?
|
price fixing :D
|
links ima neka deal sa logitechom direktno. Zato imaju tako dobre cijene za logitech periferiju.
|
Citiraj:
|
samo mali update, 16.5. uzeo mx master i do danas je izgubio samo jednu crticu baterije, a koristi se svaki dan bar 6h, ali i puno više, vjerujem da može mjesec dana na jednom punjenju
|
Citiraj:
Glavni izgovor od strane Logitecha za kratkotrajnom baterijom na G700/S je izuzetno brzi odaziv i manjak power saving opcija. Kakve su ti fwd/back tipke? Vidim po nekim reviewima na netu da su previše prema ruci, i neki vele da su preblizu jedna drugoj odnosno da su premale pa zabunom pritisnu back umjesto fwd... |
Citiraj:
suma sumarum, da sutra najave novi gejmerski miš iz logitecha, sličan baterijom na MX Master, odmah bi ga kupio. A do tada cu uzivat s MX Masterom jer mu još nisam nikakve mane našao, baš ono, i dizajnerski i funkcionalno miš koji mi zadovoljava baš sve potrebe. EDIT: aha pitao si za back/fwd tipke. Da, navikavanje treba, ali samo za fwd tipku, back je velika a ovu forward su tak malu napravili zbog horizontal scrolla, na to se treba naviknut al evo, ja koristim te tipke i nakon par dana nemaš beda. |
Imam G700S doma a za posao sam si nabavio rabljeni G700 koji je patio od duplog klika - riješeno sa malo WD40 i temeljitim čišćenjem (valjda je ta serija prije "S" u imenu patila od duplog klika jer sam isti servis nakon isteka garancije morao napraviti na starom G500)...
Tako da znam o čemu pričaš, pa su me zanimale usporedbe sa 700 mišonjama. Moram reći da su mi grip i općenito materijali na G700S daleko bolji nego na G700. Ruka mi se uopće ne znoji i ostale stvari koje reklamiraju plus jači senzor se osjete sa prelaska na G700 sa G700S. Jel ima tu kakve razlike (na bolje pretpostavljam) između mastera i G700S? Kod Mastera me najviše interesira novi scroll (i horizontalni). Također, ako uleti kakava gaming verzija istog, vrlo vjerojatno će se nać na mom stolu. Do tada mi je G700S više nego dovoljan (služi i kao daljinski kad komp prebacim na telku). |
što se gripa tiče, i materijala, nemam zamjerki. Pogotovo ovaj lijevi dio, kao da je gumiran, ovaj gdje palac stoji, i još se stisnut može, baš je fin dizajn.
horizontal scroll je odlična stvar za sve koji moraju po nekakvom timelineu ici pretpostavljam, neki video editing i slično |
Kakav je klik kotacicem? Lagano ide ili je tezi kao na mx performance?
|
Mekan, na g700 je tvrd klik, na masteru je mekan
To jedino mogu usporediti, nisam performance probao |
kupujem novi budget gamerski mis..
dvoumim se izmedju sharkoon drakonia black i coolermaster havoc... kakva su vam iskustva s njima ili preporuka nekog treceg misa? |
Citiraj:
Udoban je, dobar senzor, dovoljno gumba na njemu, super mid size mis. A cijenom je tu negdje sa drakoniom. |
Od kad je miš od 400kn "budget" miš?
g100s, abyssus 2014, kinzu v3, cm alcor, kana v2? i tu već probijamo malo budget kategoriju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
TI! Čovjek je pitao za sebe. A po tvojoj logici nekome je i ferrari budget auto? |
Citiraj:
Kao sto ni ja ne obracam paznju na one od 50-100 kuna. |
dobro, u obzir dolazi i Roccat kone pure posto su cjenovno slicni...
od ta tri koji preporucate za vecu saku? |
Citiraj:
|
Ako tražiš za veću šaku i palm grip definitivno drakonia
|
koji bi miš bio najsličniji logitechovom mx518? recimo da je cijenom do nekih 500kn, može i malo više
|
G400("novija verzija" mx518) je najslicnija G502(G602) .
Kolko vidim ExDigital sada ima neki popust na miševe i do 100kn je jeftiniji nego drugi. Logitech G502 za 381kn |
To je dobra cijena, mislim da sam svoj oko 500 platio.
|
želio bih uzeti nekog velikog miša po uzoru na mx518, može žični, do tako 100kn. Vidim da ima ovih nekih lijevih marki u cjenovnom rangu pa neznam jel valjaju za te pare jer generalno imam jako loša iskustva sa svime što nije logitech. Također je bitno da laser ima veći dpi pa da nemoram izmišljat podlogu za miša... eno sad imam bežično smeće "sbox" koji se tek na potpuno crnoj razerovoj podlozi ponaša kao da nema parkinsonovu bolest. treba mi za posao (crtanje u acadu i sl.) tako da netreba imat neznam kakve feature
|
Do 100 kn neces naci takav mis.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.ebay.com/itm/Bazalias-X6-...item2c9c778450 http://www.ebay.com/itm/1600DPI-Wire...item1e9ee6dd9b jel tko kupovao ove kineske "1600 dpi" jeftikanezere i ako da, jel čem valjaju? |
Nedavno kupio G602. Za sada sve super. Imam srednju sapu i svida mi se sto su tipke sa strane intuitivne, tesko se mozes zezniti da krivu kliknes. Jedino mi je malo neobican srednji klik na kotacicu, na prijasnjem misu (isto Logi) je bio dosta meksi.
|
Citiraj:
Navodno je dobar. Prouči malo recenzije po netu. |
Citiraj:
|
Pozdrav svima
Moj jeftini gaming mouse je nakon dvije godine razvio double-click bug (do sada radio iznenađujuće dobro).Vrijeme je za zamjenu. Trebala bi mi preporuka gaming miša za 300-350kn max. Igram od fpsa do mmoa,tako da trazim nesto s vise tipki. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44. |