![]() |
Citiraj:
Kako ne.Sve radi znaci you tube, flicker....Imaju li jos kakve postavke koje moram unijeti u njega? |
Stvar je u zadnjem fw..
Evo kopirao sam nešto što možeš probati: To reset device and network: 1- Please go into Settings 2- Go to System Settings 3- Select “Reset to factory defaults” (My additional step) 4- Select OK 5- Allow reset to take place 6- Go to Settings 7- Go to Network Settings 8- Select “Network Setup” 9- Select “Automatic” or “Manual” (depending on your connection) 10- If “automatic” is selected, please wait until network setup is complete 11- If “manual” is selected, please enter address info, select finish and allow setup to complete 12- At this point, you should be able to view your Network Shares. Generalno, najbolje bi bilo da malo proučiš kako se vratiti na 1.05. .. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U kojim opcijama je to ? Ajde, poigrat ću se večeras s time?
Vidim da ste stavljali najnoviji firmware, jel rade svi MP4 bez problema ? |
ja ti nazalost ne koristim mp4 pa ti ne bi mogao reci ali jedna stvar me konstatno ide na zivce sto nema dobar sistem za oznacavanje pogledano ne pogledano i djelomicno pogledano nikako da to naprave a stvar ne moze biti jednostavnija.
|
Re: WD TV Live
Ja sam probao mp4 filmove sa yify torrenta i rade ok sa zadnjim sw 1.06.43. Jedino nije vise moguce preko mreze pristupati share-anim filmovima. Valjda ce to popraviti u sljedecem sw-u.
|
Ja ne sharam ništa (stick i ext hdd) al zato mp4 šiša ko blesav. Uglavnom sam serije skidao i do sada bez problema...
|
Citiraj:
Gdje se to točno nalazi? Ja sam na FW 1.05.04 |
Morao sam isključiti Digital PassThrought, jer na nekim filmovima mi nema zvuka na TVu.
Možete li mi pojasniti to malo više, vezano za taj zvuk. Hvala |
Citiraj:
Setup > Audio/Video Output > Dynamic Range Control Setting > [Press "OK" to Select] Ali moraš ponovo pokrenuti film.... |
meni se nekako cini da vi pricate o 2 razlicite generacije wdtv live..i po screenshotima i fw verzijama..al dobro,mozda se varam :stoopid:
|
Da li vrijedi gen2 uredjaj polovan 400kn?
Oddnosni da li novi live model vrijedi te skoro duplo razlike u cijeni, koje su mu najvece prednosti? |
Citiraj:
Gen 3 novi 750kn sa 2 godine jamstva Gen 3 :goood: |
ja sam kupio polovan gen 3 sa 22mj jamstva za 450kn :) tako da ne nevrijedi da se mene pita.
|
Daj i meni takav nadji i odmah ga uzmem :)
|
Frend je posudio od mene WD TV Live (gen. 2), ali nikako da spoji optički kabel s njega na pojačalo. Kaže da mu fizički ne ide unutra u WD. Nešto mi je govorio o polukružnom i kružnom presjeku toga kabela, ali ga nisam pozorno slušao. Kakav bi to točno trebao kabel?
|
meni je spojeno najobičnijim optičkim kabelom, ne sjećam se da su uopće postojale razne verzije baš optičkog priključka..
neka ga okrene jer nije simetričan :) |
imam verziju 2 i nakon ovog zadnjeg update-a ne radi mi više Youtube
samo udje u aplikaciju i stane .... imate kakvu ideju? |
Mene jedino "tlači" da nemogu brže doći na dio filma koji želim... mući me ono forwardanje 2x,4x,8x,16x...... ili namještavanje na minut.....:kafa:
|
Citiraj:
Video Output HDMI deep color mode Aspect ratio Audio output Koji ti WDTV imaš i koji FW? |
Jedno pitanje, imam Live verziju 1. Jel moguce uciniti ista sa SRT titlovima, npr. dodati crnu pozadinu iza (kao na TVu) ili slično?
Koristim WDLXTV FW i koliko sam na googleu vidio nema nekih pravih rješenja pa možda netko tu zna. Ne znam kakva je situacija s drugim playerim tipa Popcorn/XBMC/Android, pa ako netko zna |
Na stock firmwareu imaš negdje opciju da staviš pozadinu na titlove. Baš sam jučer nešto čačkao po Settingu pa sam vidio tu opciju. Doduše, ja imam verziju 2 WD-a.
|
evo nabavio malo na probu wdtv 3rd gen. i sad, kako to čudo spojiti s windozaa da mogu streamti preko wifi filmove...
na njemu me traži user i pass koji nemam za win? u My computer ga vidim, i to je to drugo nista vise ne mogu |
Citiraj:
ne uspijevam se mrežnim kablom spojiti na komp, nikako, zapravo, ne uspijevam ni preko wifia streamti, jel može entko sep by step napisati kako osposobiti streamanje preko mrežnog kabla, a da koristi svoj wifi za ić na net? što moram u win podesit, a što na wdtv-u? |
Citiraj:
i odi na network homegroup pa stasvi da mu bude dozvoljen pristup na tvoj PC. to govorim za žičnu vezu iako mislim da i za WiFi treba isto. |
sad još da skužim kako da mi vuče preko te mreže i pristup na Internet, jer je komp spojen wirelesom na router.
a koliko vidim, wdtv ne može biti istovremeno spojen i na wifi ( samo za pristup netu) i mrežno za streamanje s kompa filmova... |
to je nemoguce.... ili LAN kabel ili Wi-Fi biraj :)
za sharing namjestiti imas na yubito video kako se to da namjesitit ne mogu se vise sjetiti sto sam ukucao da mi je ispao video pokusaj wdtv and windows 7 sharing tako nesto i rjesit ces problem. U biti svakako moras iskljuciti taj glupavi windows password i ako se sjecam stereaming na wdtv isto tako moras iskljuciti. |
Citiraj:
koristi žicu - bolje i sigurnije je. |
Da, ali nemam pristup internetu,
Moram pronaci kako da mi komp dijeli pristup internetu prema wdtvu. I sad ili sam jablesav, ili wdtv nemoze izvuci samo filmove iz direktorijakojesam stavionakompu kao share? Kad na wdtv otvorim Videos, moram uvijek ulaziti i svaki folder posebno |
Gabre, ako te ja kužim, bog mi pomogo...
|
znači, ovako:
Router mi je na drugom kraju kuće i ne postoji mogućnost žičanog povezivanja ni kompa ni wdtv-a. Ono što ja želim je: spojiti wdtv i komp preko Ethernet kabla, povezao sam, no svaki put kad ga palim moram ponovno odlaziti na Network shares i spajati se na mrežu, jer mi kaže da je content source maknut, tako nešto. onda, želim da mi preko te ethernet mreže s kompom vuče pristup internetu, koji imam na kompu preko wirelssa. simple. |
cuj gasi wdtv do kraja i namjesti si media libary a sada da ce wdtv skuzit internet sa tvoga kompa ne bih znao...
|
Nije li lakse kupiti wlan adapter kojeg wdlive podrzava i spojit ga na router recimo dlink dwa-131 koji kosta 100kn?
Ili bas zelis zicno zbog propusnosti? Ako zelis zicno,moras bridgeati wireless i ethernet konekciju,tj shareati wireless konekciju. |
pa to bruno, tako je,
wdtv live, btw, ima u sebi wifi, i spoji se na njega bez problema, ali 1080p filmovi ne šljaka preko zraka, blokiraju. žica jedini način, ali onda nemam pristup internetu preko wdtv-a. idem pokušati nekako shareati internet preko žice |
Citiraj:
one podcaste tipa ju-tjub ili net radio i sl rade najnormalnije prek drota meni!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mislim da je LOTR veci od 20GB, bez trzanja. |
nije bitna velicina file nego bitrate preko WI-FI.a obicno znaci G signal ne ide preko 15mbita (varijabilni bitrate) sve iznad toga steka i neradi kako treba.. da ne govorim o filmovima i serijama preko 20 :) Na N signalu bi to mozda i radilo bez trzanja...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |