![]() |
Ne.
|
Citiraj:
Ja narucio, i opet stoji na skladistu i opet ne šalju, i sad ce ih opet nestat i ja opet izvisio. Javio sam im se opet, ne odgovaraju. Vrlo neozbiljni i vrlo neprofesionalni. Pa Extreme Digital je profesionalniji od Amazona. Katastrofa. Nisu oni meni skinuli pare niti direktno financijski oštetili ali me vuču za nos već mjesec dana, ovo nisam doživio ni od goldistar i sličnih shopova. |
Jel se smije znati oko čega te gnjave toliko?
|
https://www.amazon.de/-/en/SodaStrea...s%2C238&sr=8-3
SodaStream, prije je bilo uzet u Elipsa, ali ocito su izgubili ugovor, sad ima samo u edigitala, racuna sam bolje amazon nego edigital a i tamo je bio na akcijici kad sam se odlucio za amazon. |
Ako je unutra boca pod pritiskom, možda ih zafrkava naći transport koji to nosi u Hr. Ali da.. baš čudno da toliko gnjave ---
|
Citiraj:
Ta soda je u stocku stalno po keepi pa mi nije jasno gdje je zapelo: https://keepa.com/#!product/3-B09CKV7LQ3 I ti si se baš "usrećio" sa Amazonom, prvo onaj mobitel pa sad ovo :bonker: |
Citiraj:
|
Da ima tank pod pritiskom, ali ono, recite tank je pod pritiskom ne možemo slat fala i bok.
@old.machine probam sutra sa chatom. Ajd do mobitela nije amazon kriv, samo realme, iako su mi falili boju mobitela, ali to mi nije bitno, cak mi je ljepša. Edit da sad sam se sjetio da je bio na jos vecoj akciji nakon sto sam ga uzeo :D Ma uzeo bi i od e digitala samo da me ovi prestanu vozat. Ovakav set na edigitalu bi sad bio nekih 750kn sad, bio je na akciji mislim oko 650. Slican jer nema istog. |
Ugl evo odgovorili su mi danas
Citiraj:
|
Prevedeno ništa ne znaju i c/p generički suprotne odgovore, ali zašto su rekli ovo gore:
Citiraj:
|
Ma nemam bas vremena od posla ujutronpa ne stignem, nazalost.
Sad su mi poslali ovo: Citiraj:
|
I što ćeš sada? Ako zanemarimo te greške Amazon supporta u izražavanju možda stvarno nemaju trenutno način da to dostave, izgleda da je kolega @RimtuTiTuki bio u pravu. Ali trebali su to odmah reći kod narudžbe.
Evo ja sam na talijanskom Amazonu uhvatio jedan parfem za 200kn (nisam ga vidio nigdje ispod 700kn) u desetom mjesecu, još mi nije poslan. Pitao sam ih, kažu da ne znaju kad će biti poslan i od tada povremeno dobijem mail da ga još nemaju, da kad dobiju šalju. Pošto se meni ne žuri i cijena je super, ja sam odlučio čekati. |
A gonjat cu ih jos malo nek barem kupon neki daju, ocito ne mogu zatvorit tiket dok ja ne razrijesim issue.
|
Jel amazon fr nudi besplatan povrat za items sold by amazon.fr? Za hrvatsku jel. Znam da amazon.de surađuje s hrvatskom poštom pa nudi ali ne znam za francuski. Španjolski ne nudi kolko znam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprintaj kod koji si dobio i zalijepi na kutiju. Ne zaboravi ubaciti u paket drugi kod - sve ti piše na PDF-u koji dobiješ. |
Citiraj:
Moguce da pusem na hladno, ali inace i na uredno adresiranje imaju prigovore. 😆 Pa me brine da nece imat pojma sto sa ovakvim paketom |
Imaš pravo, nije bilo PDF-a, samo link od Amazona. Na linku sam dobio sljedeće stvari za isprintati:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nazvao sam DHL hrvatska, i od njih dobio informaciju da paket odnesem u poštu. Teta u pošti je to prihvatila bez previše pitanja |
Citiraj:
Citiraj:
|
Mene ponovo maslaju, kazu sad naruči opet -.-'
|
Meh HP nema mogucnost slanja prek tog QR koda. Jedino slanje s plaćanjem. Toliko o slanju nazad
sad sam dogovorio preko amazona DHL europack label, pa mozda sutra to prođe. inače sto kuna poštarine za 45eura povrata |
Citiraj:
|
Cisto informativno mene i dalje vucu za nos, u međuvremenu sam drugog uzeo ali im namjerno necu otkazat narudžbu.
Kazu opet da cekaju da dodje iz jednog skladista u drugo :D Znaci Mall.hr i edigital su mila majka za amazon :D samo ovi imaju ime i marketing. Inicijalna narudzba je bila 28.11, reorder 14.12. |
Kakav je HP što se tiče dostave Amazon paketa? Znam da se masu ljudi žali na uslugu, no pretpostavljam da se to radi o onoj najjeftinijoj opciji.
|
Citiraj:
|
Meni najčešće nose knjige sa Amazon.it. Da ne znam tko dostavlja te pakete, ne bi nikada rekao da je u pitanju HP. Zovu prije nego dođu, sve ljubazno, nikakve ceduljice... I tako zadnjih 4-5 puta u pola godine, svaki put drugi kurir tako da isključujem frendly spike koje imam s npr. GLS/DPD vozačima. Mislim da ih nekakav ugovor s Amazonom stišće oko vrata i zato je sve tako divno bajno. Barem kod mene.
|
Naručio sam si HDD pa se nadam da neće paket doći zgužvan.
|
Narucio sad Soda nesritni Stream sa Amazon.it, opet se povijest ponavlja cini mi se, vec 5 dana stoji We will send you an email when we have an expected delivery date... I onda se ljudi zale na edigital i Mall.hr :D
Onu sa amazon.de jos nisam otkazao, cisto im se javim tu i tamo da vidim koje opravdanje ce smislit zasto jos nije došlo iz jednog skladišta u drugo.:lol2: |
I dalje drama oko Soda Streama. Gledam, ali ne vidim da je Amazon seller. Nekakvi random shopovi su u pitanju koji se oglašavaju na Amazonu.
Ako ti ga taj random shop ne isporuči, što ti je Amazon kriv? Ne mogu ti ga stvoriti iz ničega ako trgovac koji ga oglašava ne pošalje. Imaš ih ovdje, otkaži više to i riješi se muke napokon https://www.jeftinije.hr/Proizvodac/48157/sodastream |
Nene, bas je amazon seller sa Amazon.de,
https://www.amazon.de/SodaStream-Cry...s%2C181&sr=8-3 i sad ovome iz IT: https://www.amazon.it/gp/aw/d/B071H8...b_b_prod_image Ma poklonio mi ga je prijatelj, samo ovaj novi ima bolji mehanizam, a u drugoj temi je kolega neki napisao da je naručio u rijeku i doslo mu je, a mozda je samo reklamirao svoj store :D http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=299134 |
Čudno. Identična stvar mi se dogodila prije par godina s Logitechovim volanom, nitko nije mogao objasniti što se dogodilo. Nakon trećeg puta sam jednostavno odustao i kupio lokalno. Ako očekuješ mirisne boriće, popuste ili slično od njih, odustani, ništa ne daju.
|
Dada zato me i živciraju,
Ovaj paket je bila odlična ponuda za cyber friday, 50 eura je bio i jos sam narucio par stvari da zbuksam dostavu. U isto vrijeme je bio i na edigitalu na nekoj akcijici, i nije cili paket za cca 500kn. I nisam od tamo narucio jer je u Amazona bila puno bolja ponuda. I onda mjesec dana oni to ne šalju, i kažu mi aj ok Cancelat cemo mi to pa opet naruci, po višoj cijeni(20€ uređaj i 10 € shipping), ja kažem ok ali ono ja sam ga narucio jeftinije. Oni kazu nema problema vratit cemo mi vama tu razliku samo se javite kad naručimo. I to je bilo cca. 15.12 od onda muljanje i praktički svaki put me nagovaraju da cancelamo order, ja namjerno neću. I sad ovaj pajdo kaže da je naručio sa Amazon IT i da mu je došlo, pa sam i ja naručio jeli, ali vidim već ista priča :D |
Kad smo kod Sodastreama, odakle narucujete zamjenske cilindre i jel negdje ima slanje starih?
Ja sam do sada zivio u Grazu pa bi u ducanu zamijenio stari cilindar s novim za cca 8-11EUR (ovisno o akciji ili ne-akciji), a sad sam u Zagrebu i ponio sam svoja dva sodastreama pa me zanima gdje nabavit CO2. :) btw. sta se tice Amazona, u AT s Primeom sve u roku par dana dodje, ali evo i do sada imam u Zagrebu nelose iskustvo, kao i netko od kolega gore sto je spomenuo. Par puta mi je dostavljao HP, par puta Overseas, jednom UPS. U svakom slucaju sam imao skroz super iskustvo da me dostavljac nazove ranije, full su fini bili, itd. Valjda ih Amazon stiska i ako zele radit moraju ispunjavat odredene uvjete. S Overseasom sam imao samo loša iskustva kad god sam nešto u Hrv naručivao, ali evo s Amazonom 2 puta skroz super. |
dobro je sve, samo je problem što dosta stvari ne šipaju u cro/zagreb :(
|
Citiraj:
|
Jučer krenem naručiti Iphone 13 pro Sierra blue na Amazon.de. Cijena bila 1079€ Prije kupnje imao sam upit na chatu, zatvorim chat idem platit a cijena narasla za 60 Eura. Znam da je sve po pravilima i da sam si sam kriv ali svejedno smatram da takvo nešto nije ok, zamislite da u trgovini artikl poskupi dok dođete od police do blagajne. Na kraju naručio crnog koji je ostao na 1079€
|
Da si sacekao koji sat/dan, vjerojatno bi opet dosla neka niza cijena, itd.
Meni se isto desilo kad sam drzao monitor u kosarici tjedan dana, svako malo bi se promijenila cijena par eura gore, pa par eura dole. |
Ma nije problem, ionako sam bio u dvojbi koju boju da uzmem, kak je plavi znatno poskupio onda mi je i olaksao odabir.. Ali ono, da je neki drugi artikl u pitanju ne bi mi bilo svejedno. Bilo bi ok da je cijena rezervirana 5-10min nakon kaj se stavi u kosaricu.. ali nije
|
Citiraj:
Nisam siguran za proptupožarne aparate, ali znaš da CO2 prehrambeni i industrijski nisu isti? :D Imao sam poslovnih kontakata s tom branšom prije, npr. oni šankomati/sodamati koji su se nekad koristili, CO2 je bio ajmo reći čišći i odobren za prehrambenu uporabu, tj. izradu sode. U ovima industrijskima, npr. boce CO2 za varenje i sl. u plinu ima smeća, ulja, svakakvih sranja. U ugostiteljstvu koliko znam za sodu se nabavlja baš taj prehrambeni :D Nisam u doticaju s tom ekipom već godinama, moguće da je taj vatrogasni ispravan, ali ne bi se kladio :D |
Za varenje mora valjda isto bit čisti CO2, ali za neku trecu svrhu modza sumpora u njemu. Ako je Messer dobavljač prehrambeni i industrijski su apsolutno isti, jer im se ne isplati radit razlicito, razlika je jedino što prehrambeni ide u boce koje su iznutra obložene staklom, a indusktrijski nisu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:21. |