![]() |
Zna li netko zašto ovaj tjedan nije bilo serije Modern Family?
Pogledao novi nastavak South Parka; jednostavno sam morao vidjet kako su riješili onog malca Biebera...:D |
Odlična osma epizoda Big Bang Theorya :D
"I've informed you thusly" :D :D :D |
Citiraj:
|
Tunajt nove epizoda Walking Deada :)
|
Počela nova sezona Misfits. Odlična serijica koja je u neku ruku sve što Heroji nisu bili.
|
Citiraj:
|
Ma, sve ovisi kako će razviti priču dalje. Manevrirati uz tih par likova je OK, ali sada kada dolazi cijela "poplava" novih. Vidjet ćemo.
Ali opet, samo 6 epizoda po sezoni. Ja bi 12, 13 :) EDIT: Nakon katastrofalne prošle sezone, moram priznati da se Weeds u ovoj opet popravio. Nije bila najbolja, ali čist solidna! |
Citiraj:
odlična serija |
Nova epizoda Big Bang Theorya... onak, zadnjih par su bile puno bolje.
|
....
|
Stari od Penny je lud 100 gradi :D
A SHeldon samom svojom pojavom diže svaku epizodu na novu razinu. :) Neznam, gledao sam to jutros u 3h čim je došla epizoda, možda je do umora, ali ne mogu reći da sam se baš nasmijao :) Roommate agreement, kao i obično odličan "Initials here and here" :D "Bravest man in the Marvel Universe is the doctor who gives Wolverine his prostate exam" :D :D Pogledat ću još jednom, možda bolje sjedne :) Usput, odlična stranica :) |
Dal itko od vas čita onaj tekst na kraju epizoda?
Skužil sam da hrpa ekipe misli da je to neka "reklama" tek toliko i ne obraća pozornos, a tamo zna biti odličnih stvari (nekad vezanih uz epizodu, nekad uz snimanje iste, a nekad neš peto). |
jeste skužili za penny's accident.
ono je roflmao na kvadrat :D |
Pa da :D hehe
I ja krenem to spominjat ekipi i svi me blijedo gledaju. Oh, well. Their loss :P |
Samo par brzih komentara na neke nove serije koje sam poceo pratit...
The Walking Dead - NAPOKON dobra zombie serija. 10/10 za pocetak (realno 8.5/10, ali hype cini svoje). Jos jos. How i Met Your Mother - dobra za brzo ubijanje pola sata, samo 1 rijec. BARNEY. Lik je novi Kramer, Joey, itd. :) Serija 7/10, Barney 10/10. Od Heroesa odustao odavno, bla, SG:Universe i dalje ide li-la, 1 tragicno losa epizoda, pa 2 do jaja, pa jedna za pucat si u koljeno, pa dve srednje pa 1 odlicna i tak ukrug. Weeds isto tak, vise se palim na MLParker nego na seriju :D. Sad mi fali samo neka dobra nova sci-fi serija jer ovaj SG:U nije dovoljno dobar za moj apetit za Sci-fi-em :) |
....
|
I nedo bog da serija ne ima laugh track iza sebe :) Ajde da ne kuze neku foru, ali nekim automatizmom se "umjetno" nasmiju pa im ostane OK dojam. Ali ako nema ni laugh tracka. E, haos :D
|
....
|
Kad smo kod BBT-a. Pročitao netko knjigu i/ili barem pogledao jedan od 2 animirana filma. "Flatland". Ja sam se oduševio. (čuo prvi put u seriji)
Knjiga fenomenalna, http://en.wikipedia.org/wiki/Flatland jedan animirani bolji, http://www.imdb.com/title/tt0972374/ drugi lošiji. http://www.imdb.com/title/tt0814106/ |
BBT predobar, neznam šta tor gluposti melje.... "he never touched my telescope" rofl umro sam!
Nekidan igram starcraft i u glavi: Hit zergling with psi blade Hit zergling with psi blade Hit zergling with psi blade preloše... |
The Big Bang Theory odličan, serija je meni (koji ne gledam baš serije inače) u top 5 ikad. Čim nema Sheldonove ženske epizoda je još bolja.
|
....
|
A jbt opet se sve zakompliciralo :) odlican kraj sezone, jucer sam pogledao 11 epizodu i bas kad sam pomislio da ce biti miran zavrsetak oni u zadnjih 5min epizode sve zbuksaju...nema veze serija je odlicna i samo neka peglaju 4 sezonu
|
Citiraj:
Baš ti hvala. Fino "zaboravio" na seriju, lijepo bi me mirno dočekala na ekranu nova epizoda. Lijepo bi ju pogledao i uživao. Sad si me podsjetio i nemrem čekati novu epizodu :D aaaaa. Ajde, još malo pa dolazi :) Can't wait. |
....
|
Castle mi je odličan
Sve u svemu, dobra je kemija između likova. Zato i gledam. |
Castle mi je super, stvarno preporuke :) White Collar isto, samo je sad na pauzi do 17.1 :(
Pratim malo i Human Target (2010), čist lagano za opustit se radnja, malo akcije, malo žena i kud ćeš bolje. Izgleda da nam se vraća Buffy, samo izgleda u film obliku. Nadam se samo da neće biti neka b il c produkcija http://www.imdb.com/news/ni5693720/ |
....
|
Baš sam pogledao četvrtu epizodu Walking Deada.
Poprilično dobra. Serija zasad 5/5. Uspjevaju ju održati zanimljivom makar mi se činilo nemoguće za ovako ispeglanu radnju kroz 50 filmova, ali stvarno je odlična. |
....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sherlock je simpatičan i kvalitetan (BBC), ali uspoređivati to sa Smallvilleom je komedija. A kaj se tice "Heath Ledgers memory". Zar stvarno, zbog jednog filma u 79 godina charactera :D Smiješno A to kaj hoće "real world feel". Pa naravno da hoće, jeftinije je za producirati seriju :) Gotham bi trebao izgledati kao iz Batman animated i/ili Burtonovog Batmana. To je to. Samo, nema se para za tak neš (osim ak misle snimati iza zelenog platna sve) Citiraj:
|
Ma kod dobrog dijela cop serija je problem sto je granica murjaka uvijek lijepo definirana. Mi smo dobri, po zakonu, moralni i pomazemo dami u nevolji. U The Shieldu je tanka granica izmedju kriminalaca i murjaka, glavni likovi su oboje po malo i cijelo vrijeme se dvoume dal' po zakonu ili trenutnom linijom manjeg otpora. Upravo zato je Vic Mackey najjaci murjak koji je ikad hodao TV serijama :D "Good cop and bad cop have left for the day. I'm a different kind of cop." :beer::goood:
Super su i CSI Miami (Horatio Caine :goood:), CSI NY, LAPD Blue i ostala ekipa, ali samo je jedan Strike Team :chears::CoolRamb: U SoA je jedina razlika sto su u pitanju kriminalci a ne murjaci, ali glavni lik se dvoumi da li je trava zelenija na drugoj strani, da se tako izrazim... I ima nesto cool u bikerima :D |
Poceo gledati Breaking Bad
serija RULA, cuo sam dosta pohvala ali nisam ocekivao da ce biti ovako dobro :care: ...barem za sad |
Ogledao sam zadnju epizodu Soa i dovoljno je reci *ebeni ATF hahaha :D zenska je luda sto gradi i bome jedva cekam da dodju nove epizode
|
Citiraj:
poceli su je rastezati..prve dvije neocekvano dobre,ali mi se cini da ce razvodniti u sljedecim serijama..vec vidim po po onoj babi koja se pojavi odnikud u onom starackom domu,a ovi samo sto se nisu medjusobno porokali i sad baba odnikud ublazava tj spasava situaciju ma daj :) ..ali preporuka za pogledati makar do 4-te :lol2: |
Upravo pogledao novu epizodu How I met your mother, e ovo mi je bila najjadnija epizoda ikad, toliko jeftinih, naivnih fora još nisam vidio, sve se bojim ako nastave da prekidam s gledanjem
|
Citiraj:
|
ja sam mislio da je ovo zadnja :p pobrko me je McG pa sam pomislio da je ovo zadnja haha...zahvaljujem na info-u
|
Citiraj:
Pa 4 epka definitivno rulz, koji je kuršlus nasto na kraju epizode, pol likova je out :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45. |