![]() |
I ako je engleska verzija igre, kao što smo već rekli, ne može biti da nije 1.6.02 ;)
|
Citiraj:
no tako baca grešku xray kada gamedata maknem sve radi ok jel treba možda iz foldera gamedata prekopirati direktno sve foldere , rako da ni nema famedata folder nije mi jasno kako ubaciti taj dodatak u prevodu |
Ajmo ovako.
Deinstaliraj SVE vezano za Call Of Pripyat (save fajlove, baš sve). I onda napravi clean install igre. Tada kopiraj gamedata folder u Call Of Pripyat direktorij. Nakon toga, u direktoriju Call Of Pripyat otvori file "fsgame.ltx" u WordPadu. I u redu gdje ti piše gamedata, sve gdje piše false, promjeni u true. Taj redi ti onda mora ovako izgledati: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Sejvaj taj file i to je to. Sada MORA raditi. Ako ti i sada neće raditi, ti i dalje radiš krivo i ne onako kako smo ti objasnili. |
Citiraj:
neide me ovih dana pa se ni ne čudim |
Obavezno pobriši i User fajlove, di su saved games i user.ltx, baš da ništa ne ostane. I onda čista instalacija, pa ove upute. I to nema da ne radi :D
|
probao
sada pak neće ni pokrenuti , ni startat o ide me maximalno |
Citiraj:
probaj nabaviti verziju koja nije *čudna* ;) npr. sa Steama. |
i ja sam imo istih problema
greska je u user fajlu bakica mi je poslo svoj i proradilo je |
Citiraj:
može da je do toga jer neznam što više pobrisao sam sve iz dokumenata , cijelu mapu , ali radi samo ako nema gamedata idem se lječit s kuhanim vinom u obilnim količinama |
Citiraj:
|
uspio sam startati , vic je da sam morao startati igru i napraviti u dokumentima sejvan user.ltx s orginalnom igrom
onda ubaciti gamedata , i ne brisati ništa učitavanje traje i traje istina zanimljivo da onaj fsgame kada se raspakira patch meni nije dobar dakle vic je da treba živaca pokrenuti rusku tehniku, ali kada proradi ne staje ni na -50 sada se moren malo zagrijati vinčekom i u boj za narod svoj ! hvala svima na pomoći |
Citiraj:
A za učitavanje nabavi SSD. Da vidiš onda kako se lijepo brzo učitava ;) |
Citiraj:
|
Što dalje od votke jer onda niš od igre:D pregrije se u samom startu prilikom paljenja i ode cinculator:D
|
Na žalost, moja stara kanta ne može više pokrenuti ovu gamedatu...no, ne sekiram se jel' uskoro planiram uzimat novu pilu :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
kakva nam je situacija u državi i kako osobno od bogataša preko noći postajem socijalni slučaj zbog promjene zakona , možda i to da zaspim od votke nije loša ideja iako je OT ja i žena imamo preko 15 000 000 kn vrednosti u nekretninama , a nemamo kome što prodati neče nitko ni za đabe :D kada su nabili porezne osnovice u nebo :fiju: |
Citiraj:
Bakica svaka čast na trudu...bilo je tu dosta posla! |
Citiraj:
|
Ah konacno, skida se skida, vec mi je dojadio FarCry 3 :D
|
Citiraj:
ovo je odličan mod šta je Bakica napravio, sad s guštom igram i nema trzanja i gluposti kao u Sigerousima što sam imao ;) jel dođeš ove godine u travnju u moj grad :D ? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Lost Alpha 0 bodova, SMRTER Pripyat zadnji update prije 4 mjeseca, CryZone malo radi pa malo ne radi... A kad se sjetim najava iz 2011, sad bi već igrali debelo i naveliko STALKER 2 :( |
Nesto ne valja
X-Ray eng ....stoped...bla,bla ja bas i nisam novi u tim stvarima tako da ....... ima li veze sa ovim sto mi izbacuje prilikom raspakiravanja http://www.pohrani.com/t/2O/Sq/buO4S...lkergreska.jpg |
Citiraj:
to i ja znam probaj s winrarom , ako ti izbaci opet grešku skidaj nanovo ili probaj smireno opet barem 10 puta po napisanome vez vina naravno :D |
Citiraj:
@edit 1 testiranjem prije raspakiravanja ustanovljena ista greska, neispravne datoteke hmm, probat cu skinuti iznova |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
@bakica mogu li ja modati mod ? u configu ? ili ce bacati gresku ? @edit 2 nista, opet X-Ray, grrrrrrrrrrrr ajmo cista instalacija ponovo |
Citiraj:
|
Citiraj:
modam mod, povecavam nosivost jer mi se neda stalno trckarat do trgovca i prodavat "posudjeno" od raznih spodoba koje obradim putem :) (korigiram u system.ltx i actor.ltx, nije ni prvi niti zadnji puta i uvjek je sve radilo ok) sada radim ponovo cistu instalaciju i ako onda ne bude u redu vise ne znam sto bi moglo biti @edit ahhhh, konacno, proradilo napravio sam nesto kao i Picek, nisam se orakijao :D, nego najprije pokrenuo cistu igru, izasao, kopirao gamedata, modao @zippo :D i radi yyyyeeeeeessssssssssssss |
Citiraj:
|
Citiraj:
bas ti hvala, lijepo si me naoruzao odmah u pocetku, nisam na to navikao pa me iznenadilo, ugodno naravno :) veceras Stalker night :D |
sada me živac uzeo !
pokrenuo sam igru napravio par koraka i sejvao dođem sada igrati ,a ono xray ?!? maknem gamedata , opet radi normalno ma koji je više ovo Q ? dal se to nekome događa još ? zeza opet user imao sam onaj prvi user u raruu i opet sam ga umetnuo i radi pitanje je dokle ______________________ ne dugo :D opet isto , ovo me razdire več ruši se kako zaželi ! |
:D ja sam odigro cijeli mod do kraja i to 2 verzije "gamedate" od kolege i sve bilo OK.Jućer instalirao nanovo windowse i probao i neradi.Imam 2 igre jedna je preko Steama i neradi, ali imam i origigi igru na DVD-u koju sam instalirao na drugu particiju neovisno o Steamu i isto neradi a sve bilo OK i odigrano i isprobano više puta:D
Ko da netko urekne i komp i igru nebi namontiro da si "žuna" danas se patio kojekakvim kombinacijama skupa sa kolegom Bakicom47 i nikako da proradi jbg.:fuming::hitthewal: i naravno neradi ni jedna tako da sam izgubio živce i ostavio za sutra...... |
probajte isključit antivirusni
|
sada pak sada nemogu pokrenuti mod ni kada sve napravim iznova
kako bez moda sve radi bez problema , nešto mora biti oko toga što je u "gamedata" da bar znam što tražiti imam log te greške , ali nemogu ništa iz toga zaključiti osim da je tu mnogo grešaka putanja , od zvuka, videa, i drugih sitnica nemam više ideje što napraviti |
meni da pokucam, nakon pocetnih "patnji" radi dobro. Istina malo zna zatrzati ali nista strasno (to pripisujem DX11, visokim postavkama i kartici XFX 5850 kao i driverima ali necu smanjivati jer nije iritantno). Osim toga izlazak u glavni meni za sejvanje (ne rabim F tipku za brzi jer mi se nabere gomila vec za svaku mapu koristim 2-3 zippo sejva) je dosta spor ali nema toga sto necu istrpiti zbog Stalkera :)
|
Citiraj:
|
opet sam uspio pokrenuti mod, radio je dok nisam izašao
poslje opet baca xray grešku neznam što više napraviti osim reinstalacije win 7x64 , a tek sam ga postavio prije dva tjedna provjerio HW , nema greške grafa radi OK , nema greške odustajem , ni ruska ni engleska verzija nedaju rezultat idem se raniti ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |