PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty: Modern Warfare 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208)

sinisa1989 17.11.2009. 14:39

Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji?

xGAME 17.11.2009. 15:29

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1486969)
Ne kužim zakaj mogu samo na "server" di je max 12 igrača. Kolko ja znam max. je 18 tj. 9 na 9. Jel to ovisi o ranku ili o mojoj konekciji?

Ne mozes sve gametypove igrat na serverima s 18 ljudi

georgy 17.11.2009. 15:31

Ovisi o tipu igre.
Samo Ground War može 8- 16 igrača igrati, večina tipova može 8- 12.
O ranku ovisi kojima možeš pristupiti, ja sam negdje 20 i mogu sve igrati.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0970bf34.png

EDIT: Malo kasnim :D

sinisa1989 17.11.2009. 15:36

Ok, hvala. Kasnije ću probat ovaj ground war.

LorD ClockaN 17.11.2009. 15:48

Citiraj:

Autor georgy (Post 1487025)
Ovisi o tipu igre.
Samo Ground War može 8- 16 igrača igrati, večina tipova može 8- 12.
O ranku ovisi kojima možeš pristupiti, ja sam negdje 20 i mogu sve igrati.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0970bf34.png

EDIT: Malo kasnim :D

mozes i prije 20... mislim i na 18

DeadMan+ 17.11.2009. 15:48

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 1487028)
Ok, hvala. Kasnije ću probat ovaj ground war.

ne znam zasto, ali slabo mi nalazi servere za ground war

je li to jos tko primjetio?

knez|boy 17.11.2009. 16:10

CD Keyevi opet dostupni

http://base-host.com/cdkeyevi.html

ukoliko imate pitanja,obratite se na PM ili na info@base-host.com.

Pozdrav

Sonic1984 17.11.2009. 16:15

Evo zavrsia i ja SP, igra meni vrhunska samo skoro vise traje ono na kraju - ono ko je sve sudjelova u kreiranju igre nego sami SP. Mogli su ipak malo duzu napravit.....

hammer_of_thor 17.11.2009. 16:17

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1486562)
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :D :D :D najjaci kralj ovdje :D
A onaj video sto je netko postavio, jel ono quake arena ili cod6??? :D Likovi su naganjaju sa gl ko da je momacka vecer :chears:

Pa da, najlakše mi stisnuti na brzinu Q za neki killstreak reward, za lean me živo zaboli, kao što rekoh, imam i pametnijih stvari na pameti od leana, nit vremena nit volje za izvirivanje

A za onaj video, to je postavljeno samo da se pokažu mogučnosti koje se pružaju i da su modani dedicated serveri samo pitanje vremena.

ALi da, lud je video 100 gradi, onaj roka iz AC130 največi top ko minigun :D

Citiraj:

Autor rodney (Post 1486937)

ako jos jednom cujem mi s originalom, usrat cu se....
neznam, nista osobno, ali cini mi se da pretjerano branis tu igru, valjda pokusavajuci opravdat novce koje je kostala... nevezano sad za tu nuklearku...

Pfff, da, poserem se na tih 400 kn.
Tolko Dizel ostavi u jednoj noči u birtiješini :D :D

A što se mene tiče, neznam, osobno pak mislim da previše ljudi sere po igri a da ju nije ni vidjela, go figure :rolleyes:
A kada ju napokon i probaju, opet će srat čisto ostanu vjerodostojni prijašnjem svjedočenju

Nebitno imala igra dedicated servere, matchmaking ili nešto treče, radilo to ili ne, igra je dobra, igriva i povrh svega zabavna, srušila apsolutno sve rekorde prodaje i evo igra se na netu k'o blesava (u ovom matchmakingu piše koliko igrača igra, prvi dan izlaska gledam i ne vjerujem koliko tisuča ljudi.

E sad, jbg, druga je priča sa ovim idiotima iz Activisiona, oni su pustili tu zabavu u prodaju i pokupili pare, ni meni se to na takav način ne sviđa kao ni sljedečemu, no ko ih može kriviti? I oni su tu prvenstveno zbog para, ne zbog gamera

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1486750)
a ja sam sve počistio:D:D

Zašto me to ne čudi :D :D

Ja još dugo neću ni započeti SP, ali ni sam neznam, no vrlo vjerovatno da ću ja preskočiti tu misiju.

robert7 17.11.2009. 16:23

Citiraj:

Autor Mario92 (Post 1486482)
Kako misliš bugovit?
Yep, bedast sam kaj se tiče tog fps locka ali idem nekakvom logikom. :chears:

http://www.funender.com/quake/articles/fps.html
http://ucguides.savagehelp.com/Quake3/connection.html

Malo literature :)

Naime takva je arhitektura enginea,da se ovisno o fpsima mjenja sama mehanika enginea.

Wolfblade 17.11.2009. 16:30

Ma sta ce vam granate ja ih pwnam s trowing knife :D .
Zakon stvar svako malo nekog ubijem.:D
Nego jel se to meni čini ili pola ljudi tamo nezna igrat :D

pinkskin 17.11.2009. 16:46

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1486750)
a ja sam sve počistio:D:D

I ja, pucao sam po sve što se miče.

Zmaj000 17.11.2009. 17:14

I ja sam presao tu misiju, mislim da je jedan ostao ziv, tj ranjen tj vukao se po podu o_O

TheEmpress 17.11.2009. 17:19

Sve sami teroristi. :D

DeadMan+ 17.11.2009. 17:39

kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu :)

Apacer ft Bozja 17.11.2009. 17:53

Ja neznam koji k*, ali na koji god host se spojim sve botine do botina :/
Daj moram naci server gdje hammer igra, jer ovo suxa ovako :D

Pizz 17.11.2009. 17:55

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1487157)
kad smo vec u blagom OT, da li se netko sjeca, u Hitman 2: Silent Assassin je bio jedan dio koji se dogadja u cekaonici (mislim da se radi o zeljezinci, ali mozda je i zracna luka?), tamo se moglo igrati identican level ovom iz MW2, samo je trebalo uzeti tesku strojnicu :)

a dali se netko sječa bilo kojeg GTA ! ! !

rodney 17.11.2009. 18:20

Citiraj:

Autor Pizz (Post 1487172)
a dali se netko sječa bilo kojeg GTA ! ! !

ja ja
Citiraj:

Autor rodney (Post 1486937)
...
de mi recite je li se npr. gta zabranio u rusiji?.....

hammer_of_thor 17.11.2009. 18:35

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1487169)
Ja neznam koji k*, ali na koji god host se spojim sve botine do botina :/
Daj moram naci server gdje hammer igra, jer ovo suxa ovako :D

Stari moj, onda moraš na origigi preč' :D :p

Ja sam jednom naletio na čitera, igramo ja i Lord Klokan, kad ono meni nešt čudno, pogledam killcam do kraja a ono imam šta vidit, lik sa LMGom sa prozora katnice na Derail mapi roštilja po metak - dva u susjedno dvorište, kroz krošnje drveča i ciglene ograde, svaki metak naravno pogađa
Izašao po kratkom postupku

georgy 17.11.2009. 18:41

Citiraj:

Autor DeadMan+ (Post 1487157)

Ja se sjećam samo one gdje si na početku na željezničkoj postaji i moraš ubiti nekog generala (na prozoru gledaš i moraš "odgonetnuti" kojeg moraš ubiti).
Makar, koliko ja znam- meni je uvijek bio cilj biti što neprimjetniji, tj. ubiti što manje ljudi... A ne da pobijem cijeli kolodvor :D

blava 17.11.2009. 18:43

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1487205)

Ja sam jednom naletio na čitera, igramo ja i Lord Klokan, kad ono meni nešt čudno, pogledam killcam do kraja a ono imam šta vidit, lik sa LMGom sa prozora katnice na Derail mapi roštilja po metak - dva u susjedno dvorište, kroz krošnje drveča i ciglene ograde, svaki metak naravno pogađa

pazite sada,izasla je droga za cod 4 multyplayer sada ce se tek gnojiti cheateri

no,ja sam dobio svoj primjerak,sve super,sp mi je prekratak,nekako cini mi se kraci od prvoga cod 4 mw
mp mi je dobar,ali nekada mi zna strasno zastajkivati,a lag nije prevelik
any ideas?!

Apacer ft Bozja 17.11.2009. 18:51

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1487205)

Jesam li ja gdje napisao da ga nemam? :D
Ajde na steam i invajtam me na neki svoj host da peglamo. Prikljucio sam se pce grupi na steamu ;)

ivan77 17.11.2009. 19:29

U vezi ovog , kako je to normalno. Da je , jer živimo u vrijeme mentalnih i moralnih devijacija koje potenciraju takozvani "čuvari morala" , koji su sami ujedno i najveći licemjeri.
Kad sam imao 16 g. izašao je DOOM 2 i onda se javilo n tih čuvara morala koji su pizdili o nasilju na ekranu , premda je isto bilo u 320x420 ? rezoluciji na ISA VGA karticama od 512 kb. No to nema veze.
Ali ima jedna druga stvar , i sam volim odigrati GTA i POSTAL i nasilje mi smeta , ali rešetanje ljudi po aerodromu može biti zabavno samo poremećenoj osobi zato jer se takve stvari dešavaju , gotovo na mjesečnoj bazi barem jednom.
A ovoj gospođici koja me proziva , poručujem neka prouči (ali ne sa wikipedie i googlanjem) tko je autor rečenice na koju se referira "smrt jednog je tragedija , smrt milijuna statistika" , i neka e zapita kako bi bilo da je netko od njenih bližnjih u toj "satistici"...a ti mod , nemoj me brisat , jer ako ona može citirat "brkatog diktatora" mogu ja odgovoriti na to.

Vejita 17.11.2009. 19:34

Nadam se da nije protiv pravila. :D
http://www.youtube.com/watch?v=-rqLUDfl26Y :lol2:

yedwy 17.11.2009. 19:41

OMFG evo opet moralista...

E pa evo onda jedan pravi moralistički quote...

Kill one man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are a god.
Jean Rostand, Thoughts of a Biologist (1939)

Wiki FTW

ivan77 17.11.2009. 19:46

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1487250)
OMFG evo opet moralista...

E pa evo onda jedan pravi moralistički quote...

Kill one man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are a god.
Jean Rostand, Thoughts of a Biologist (1939)

Wiki FTW

Ajde čitaj što sam napisao o lažnim čuvarima morala prije nego copy pasteaš sa wikipedia

Roberto 17.11.2009. 19:47

Ima i puno gorih amoralnih/neetičnih primjera u igrama, serijama i filmovima i ostalim tekovinama modernog doba od ove ''terorističke'' misije.

I mene je ta misija zasmetala ali sam ju prošao jer sam htio proći cijelu igru.
Inače, ako krenemo reductio ad absurdum metodom rastumačiti stvari - sve igre u kojima se ubija su amoralne/neetične.

Mislim da je ključna stvar zdrav razum i sposobnost razlučivanja stvarnosti od fikcije. Onima koji toga nemaju ne bi se smjelo dozvoliti da igraju ovakve igre. Govorim to u kontekstu činjenice da zaista ima onih koji poneseni igrom izgube doticaj sa stvarnošću i, blago rečeno, naprave neko sranje.

sinisa1989 17.11.2009. 19:55

Citiraj:

Autor blava (Post 1487209)
pazite sada,izasla je droga za cod 4 multyplayer sada ce se tek gnojiti cheateri

no,ja sam dobio svoj primjerak,sve super,sp mi je prekratak,nekako cini mi se kraci od prvoga cod 4 mw
mp mi je dobar,ali nekada mi zna strasno zastajkivati,a lag nije prevelik
any ideas?!

Kakav cod 4 multiplayer?

blava 17.11.2009. 20:00

mislio sam reci ovaj novi cod 4 modern warfare 2...

hammer_of_thor 17.11.2009. 20:10

Citiraj:

Autor Apacer ft Bozja (Post 1487217)
Jesam li ja gdje napisao da ga nemam? :D
Ajde na steam i invajtam me na neki svoj host da peglamo. Prikljucio sam se pce grupi na steamu ;)

Ček malo, tunajt, tek sam došo sa posla. :D

DOk si skuvam kavu i napravim sok :chears:

LorD ClockaN 17.11.2009. 20:46

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1487243)
Nadam se da nije protiv pravila. :D
http://www.youtube.com/watch?v=-rqLUDfl26Y :lol2:

već treći put postano

yedwy 17.11.2009. 20:51

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1487258)
Ajde čitaj što sam napisao o lažnim čuvarima morala prije nego copy pasteaš sa wikipedia

Zapravo inicijalno nisam na tebe niti ciljao ali s obzirom da se osjećaš prozvanim očito spadaš u ciljnu skupinu...

georgy 17.11.2009. 20:52

Da, sjetio sam se (još) jedne gluposti...
Ne znam da li ja nisam primjetio ili su stvarno izbacili...
Igram uglavnom TDM, ako je bitno.

Znači, varam li se ili nema automatskog balansiranja ektimova?
Igrao sam neki TDM i odjednom nas je bilo 5 na 1.
Prošlo je pola minute dok sam ja to shvatio (:D), ali nije se dogodio team autobalance i nisam mogao preći u taj drugi tim.
Je li to onda tako u svim gametypeovima ili...?

ivan77 17.11.2009. 20:59

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1487333)
Zapravo inicijalno nisam na tebe niti ciljao ali s obzirom da se osjećaš prozvanim očito spadaš u ciljnu skupinu...

ako je moj post jedini iznad tvog koji je spomenuo "moral" , jasno je da copy pasteom izjave "inicijalno" nisi ciljao na ništa osim na provokaciju.
"ako se osjećaš prozvanim ,spadaš u ciljnu skupinu" , jel to neka nova fora iz HNOS-a?

yedwy 17.11.2009. 21:20

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 1487344)
..."inicijalno" nisi ciljao na ništa osim na provokaciju...

Očito... :kafa:

xGAME 17.11.2009. 21:34

http://www.modernwarfail2.com/2009/1...w2-game-types/

rofl

z3D 17.11.2009. 21:41

hahahahaah to je taj DLC koji su nam mislili prodavat :)

puj IW :D

georgy 17.11.2009. 21:52

Citiraj:

Autor xGAME (Post 1487385)

Ne znam čemu nekome treba još gametypova, killstreakova (još ako "ubace" nove killstreakove...):wtf2:...
Mislim, i ovako ih ima previše...

Može li netko odgovoriti?
Citiraj:

Da, sjetio sam se (još) jedne gluposti...
Ne znam da li ja nisam primjetio ili su stvarno izbacili...
Igram uglavnom TDM, ako je bitno.

Znači, varam li se ili nema automatskog balansiranja ektimova?
Igrao sam neki TDM i odjednom nas je bilo 5 na 1.
Prošlo je pola minute dok sam ja to shvatio (), ali nije se dogodio team autobalance i nisam mogao preći u taj drugi tim.
Je li to onda tako u svim gametypeovima ili...?

sinisa1989 17.11.2009. 21:55

Kolko ja znam timovi se grupiraju u lobiju, a ak u igri neko ode nema balance, eventualno ak se neko naknadno priključi.
Nego jel probao ko ovo gore iznad sa "skrivenim" stvarima?

trixx 17.11.2009. 22:15

Preso sam SP,predobar je,al malo prekratak,prica je isto ok...
igro sam na 1280x1024,texture extra,extra,high vrti od 80-150...
ono kaj fali u igri je LEANNNNN,steta kaj su usrali sa MP-om

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:39.