![]() |
Citiraj:
Koliko para tocno? neka akcija ili? Trebaju mi 2-3 pa eto xD |
Ma najvjerojatnije ostala zadnja na skladištu, super konzum... Pitao da provjere za još koju, nisu ih imali..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
Evo da se i ja pohvalim - u startu me iznenadila veličina kutije iako mi je to logično jer je naslon vrlo visok što mi savršeno odgovara (ranije sam spomenuo da imam 2 metra). Ipak, nisam očekivao kutiju koju je čak i meni bilo teško obuhvatiti rukama i strpati na kolica. težine stolice se više ne želim prisjećati :D Kada sam je doma raspakirao ostao sam oduševljem - svaki, ali baš svaki komad te stolice je odavao dojam vrhunske kvalitete. Šarafi su debljine kažiprsta, hidraulični mehanizam ima nekoliko kilograma i izgleda kao tenkovska granata, metalni mehanizam ispod sjedala u ruci izgledom i masom odaje dojam kao da držim getribu, postolje od lijevanog željeza (ili koji god da je metal/legura) izgleda kao brodski propeler....oduševljen sam..... ...a kada sam je napokon sastavio i sjeo na nju jedino što mi je prošlo kroz glavu bilo je........."like a boss" :amen: Preporuka svima, odite dok traje akcija do kraja mjeseca, 800 kn nije puno za stolicu koja je vjerojatno bolja od one koju ima vaš direktor jer je bogovski napravljena za taj cjenovni rang u usporedbi sa svim drugim stolicama na kojima sam u životu sjedio a koštale su do 1000 kn. |
Hijao, kupio bih, ali vec je zena pozurila i kupila neku neudobnu za 500kn jer je bila snizena sa 700 :( K tome imam dvije od 600 kn koje sam potrgao, fakat se ne isplati kupovati lose stolce, na kraju ispadne kao jedna postena. Note to myself.
|
S obzirom kakve su kvalitete danas dode mi da neku iz auta udobnu iscupam i diy na kotacice od uredskog :)
Sent from my Xperia Z3 |
Citiraj:
EDIT: E da, jel mi se isplati radim tu family karticu prek neta ili je jednostavnije tamo negdje na pultu je odma vadit? Ne znam kolko vremenski to traje. |
Napravi si online, dobiti ces privremenu karticu koju spremis na mob kao pdf i gore ti je barkod kojega skeniraju na blagajni, bezbolno.
Jucer su imali recimo problema, sustav kod njih uopce nije pronalazio korisnike (upises mail i datum rodjenja i sam si radis karticu), tak da sva sreca pa sam imao taj pdf sa sobom. |
Citiraj:
Broj artikla: 401.031.00 Pakovanja: 1 Širina: 59 cm Visina: 23 cm Duljina: 98 cm Težina: 22.00 kg Evo ja je imam sad jedno vrijeme, uzeo sam platnenu. Na početku mi se malo bilo čudno naviknuti ,ali mi se jako dopada sad. Čvrsta i otključan mi je nagibni mehanizam cijelo vrijeme pa kad se umorim se nagnem samo. Nikako mi ne odgovara kad ga zaključam. Jedina zamjerka koju imam su nasloni za ruke koji su nepodesivi i nabijaju mi se u onu ladicu za tipkovnicu na stolu. |
Citiraj:
Inače ja sam skoro identičnu uzeo u Emmezeti, zove se tamo Connor, al kolko vidim sad je više nema na skladištu. Isti nasloni za ruke i malo bolje noge, ja super zadovoljan za sad |
Citiraj:
Ja sam je zgurao na stražnja sjedala. Stane bez problema po dužini od vrata do vrata, pa računaj ako ti sjedala nisu nabijena do kraja do stražnje klupe da čak teoretski stanu i dva paketa po dužini. |
Citiraj:
|
Ima ko malo teži markusa? Vidim da je testiran do 110kg ali isto tako i da naslon nije spojen sa ručkama. Ako se naslonim više od 2 puta hoće to izdržat?
|
Citiraj:
|
A što drugo reći nego... Challenge accepted!
Svi hvale toliko tog markusa da cu g ai ja probati onda sada ubosti kad je vec na popustu. |
Jel zna ko gdje bih mogao kupiti cilindar - hidrauliku za stolicu? Jel to ko uopće prodaje?
|
Tak si je moj ujak slozio stolac, ofc automehanicar je pa mu nije bio problem naci sjedalo viska :) najzalosnije je kaj je fakat udoban taj "stolac", obozavam se zavalit u njega
|
o tome sam i ja pricao, sjedalo od auta i nabavio donji dio od starije stolice, ovaj je aluminijski sa oprugom, podesiva po visini i naslon, nasloni za ruku su fiksni kako meni pase no da sam htio i to sam mogao napraviti da se moze dizati-spustati
ista je kao i prvog dana kad sam je napravio stoga tko ne gleda izgled moze si sloziti jako kvalitetanu stolicu za malo novaca i sluzit ce ga godinama https://s18.postimg.org/ggixge1w5/15...07173146_n.jpg https://s14.postimg.org/5bwmsk3pp/15...48639744_n.jpg https://s11.postimg.org/ue9dahe8v/15...01855195_n.jpg |
Jel itko mjenjao Mark stolicu iz Yska sa ovim Markusom pa da može reć jel to ima smisla :D. Mislim Mark iz yska je isto dobio određeni hype tu na forumu pa ono .... mislim pišem iz nje ali nije to to. Sad je samo pitanje da li se ovo isplati iz Ikeje pa mjenjat ovog Marka ili je jedina bolja zamjena red veličine 4-5 i više tisuća Kn ?
|
Citiraj:
Svaka cast , ja sam si gledo to napravit al nisam iskopo nis fino , treba njuskalo pratit :) Sent from my Xperia Z3 |
Pošto nemam Ikeu u gradu uzeo ja stolicu u Jyska
http://jysk.hr/radna-soba/uredske-st...trup-siva-crna 600kn me izasla, ima 18kg Od svih mogucih stolica isprobanih u ducanu, i onih od 1200kn, ova se cini najcvrsca i najudobnija za sidit Sutra je sastavim pa javim dojmove |
Evo ja sam se ogrebao za jednog Marcusa na racun firme :D
Dobar je stolac, djeluje robustno, naslon za glavu i nagib u nazad kod mene mora biti i tu je odmah polozio. Za 800kn super stolac. Zanimljivo je da kad je kolega iz financija zvao za Marcusa onda su mu rekli da Family popust ne moze ici ako se uzima R1, a kad sam si dosao po stolac i placao na blagajni zena me uredno pitala imam li mozda Family card. Rekoh - imam, 799kn, R1. :beer: |
Pozdrav, uzeo sam Markusa i sada imam pitanje za vec postojece vlasnike. Ima li kod vas malog kao micanja, kad recimo prebacite tezinu jedne strane na drugu na stolica napravi pokret, odnosno da se nagne u tu (desnu ili lijevu) stranu. Takodjer kod nagiba kada se zakoci i u pocetnom polozaju ima neki mali hod do pretpostavljam neceg sto ga zakoci?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Kupio i ja Marcusa na kraju, imao sam AMEX Membership Rewards bodova pa me na kraju ispao 500 kn i to na 6 rata. :D
Bili ste u pravu, izložbeni primjerak je banani, ovaj koji sam sam slagao je čvrst. Uspoređujući sa stolicom koju sam u Kendi kupio prije četiri godine za 1000 kn i koja je dala svoje, Marcus je udobniji iako je pjena čvršća. Najviše me oduševio naslon, iako se lumbalni dio ne može namještati. Još kad bi nasloni za ruke bili podesivi po visini... Da se razumijemo, stolica je made in China, ima neka rješenja identična kao moja prijašnja stolica (šarafi, način montiranja naslona, donji tapecirnug...) i ne bi se čudio da se slažu u istoj tvornici. Kvaliteta materijala i izrade nije ni blizu jednom Herman Milleru ili Steelcase-u (ali opet, nije ni cijena :D), ali mislim da se za te pare (800 kn) ne može kupiti bolja stolica, ono što sam siguran je da nijedna stolica u Lesnini ne može prismrditi Marcusu. |
Citiraj:
btw ta akcija za markus jos traje ili je prosla? |
Citiraj:
Članovi IKEA FAMILY imaju pistup velikom broju pogodnoosti. Kao naš član možeš određene proizvode kupiti povoljnije. Ponuda je dostupna od 1. do 30. studenog ili do isteka zalihe. IKEA zadržava pravo izmjene cijena tijekom trajanja ponude. |
Citiraj:
E hvala :D uclanio sam se pa cu ju ic pogledat kožnu jer za tih 800kn nema cak niti solidne stolice a kamoli dobre :D |
Sve se meni cini da cu uzeti markusa i za po doma, nema druge opcije!
|
|
Uzeo i ja u subotu, jako sam zadovoljan, sreća da sam slučajno naletio na ovu temu :chears:
|
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...d459a49e64.jpg
Če da probamo Btw iznenadilo me da karticu naprave u roku 3 sekunde gg wp Sent from my Xperia Z3 |
Fora je stolac.
Imam pitanje za ostale vlasnike. Pise 10 godinje jamstvo u brosuri a ja u kutiji nisam dobio nista osim uputstva. Ste vi dobili ? Ps naso u katalogu informaciju , dovoljan racun sve 5 Sent from my Xperia Z3 |
Ja sam isto gledao Marcusa otkad je otvorena Ikea, al prije tog sam gledao i Barcelonu i bila je neka akcija u Metrou 1600kn -20% ja mislim pa sam ipak nju uzeo. Imam ju već cca god dana ako se ne varam i dobra je, jedino bi htio da su nasloni za ruku malo čvršći.
|
Moj je došao sa sivim nogama! Ali neću se žaliti, stolica je stvarno za 2 klase iznda od bilo čega na čemu sam sjedio. Samo da potraje.
https://i.gyazo.com/e011dc30d6dc683b...482c384d92.png |
I moj , al rucke su sive pa ide :D
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...aef25b928d.jpg Sent from my Xperia Z3 |
Pa sive noge su default za kožnog.
|
Da ubiti , ja nisam ni obraco paznju fucka mi se za boju :D
Sent from my Xperia Z3 |
AA sorry, nisam skuzio da ovaj sa crnim nogama nije kozni.
|
Naletio danas na:
Vertagear Triigger Ne vidim recenzije, našao sam samo Dmitryjev promo: Užasavam se "sportskih" modela (tipa, ostatak Vertagear ponude, pa DX Racer i slični) i generalno mi je "gaming chair" skroz besmislena kategorija - no Triigger izgleda zanimljivo. Samo, cijena .. brr. S druge strane, 10 godina garancije, valjda to nešto znači. Hmm :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:09. |