![]() |
Ja ubacio onu mp_data sa onog linka gore i sve radi, isprobao danas na zecekima :D lvl 55
|
i ja isto stavio taj mpdata i radi, lvl 55 ^^
|
Logosoft TDM Server 217.75.192.84:28963
Nadje se slobodnih slotova a i pingovi bi vam trebali biti pravo dobri... |
ajde vi pcekspertovci koji nemate klana dodajte PCE u naziv da se bar raspoznajemo :)
|
ljudi frend ima problem, neče mu uči u igru...ako netko zna što bi moglo biti, pošto se u error poruci javlje memory???
anyway... http://img66.imageshack.us/img66/162...ror1dh2.th.jpg |
Citiraj:
Naravno vuće teško naoružanje dostojno svakoga žderonje. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidim da imaš sto rezidentnih programa u pozadini koji svi jedu memoriju uključujuči wallpaper. Jesi updatao PB i jesi provjerio PnkBstrA i PnkBstrB services......PB može bacati svakojake poruke ako sve nije u redu...... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
od frenda komp...kako napraviti update PB? jer ako je u igri,to je problem jer mu neče u igru |
opisano na PB stranici samo malo pogledaj.....
|
Citiraj:
|
jel zna netko zašto mi iz m4 ispaljuje samo po 5-6 metaka max?? sjećam se da se u cod 2 moglo birati,neprekidan rafal i tako,po 5-6...probao sam sve stiskat da to vratim na normalno,ali ništa,lud sam,nemam s čime ubijat sad su me izrešetali svi na onim španjolcima :D
|
jesi siguran da pricas o m4?
m16a4 ima samo burst mode-- 3 metka i cini mi se da njega koristis? a M4 puca ko beba automatski....... rate of fire se nemre mjenjat,,,,, pozz:D |
MADMAX za nekoga tko govori da je cod4 smeće i mrtva igra, nešto je često na serverima :D
evo sada malo na španjolcima pucali, ne ide me baš, bolje da idem spavat :D |
evo i mene na španjolcima...
|
Citiraj:
EDIT: Izgubio sam i ja sve levele!!! Znam da sam prije imao M4,a sada mi piše da ću ga otključat na level 10... patch sam instalirao,ali mislim da mi je pomutnju stvorio ona mp_data koja otključava sve,meni je zaključalo sve :D |
pff, dok njub ko ja koji ima svega 3-4h igranja coda4 moze biti tako dobar onda fakat se trebas zapitat za koja je napravljen cod4 :fiju:
za retardiranu djecu koja samo znaju sprejat :roller: http://www.imagesforme.com/out.php/t1185_shot0000.jpg |
Citiraj:
Samo umjesto cod2 traži cod4 na Evenbalanceu...... |
ja krenuo na zecove da cu igrat, prije je sve bilo ok ali mi izbaci da sam "privremeno banan sa servera", neznam zasto zbog chita nije jer ne koristim, a i nemogu oni nikako dokazat to kome se mogu zalit, i sta oni banaju ip, nick, ili nesto drugo?
|
Citiraj:
|
Malo sam ganjao novi COD ovih dana po netu, i nije mi baš nešto. Osobno mi je Battlefield 2 puno bolji izbor što se modernog ratovanja tiće.
|
http://www.imagesforme.com/out.php/t1185_shot0000.jpg[/quote]
Btw,meni je kasnije krenulo,nisam uvijek bil najslabiji. ovo s perkovima,mislim ono, ja imam skorpiona a on lanser granata,protuoklopni neki snajper i zraku smrti. not fer |
Citiraj:
|
Citiraj:
Flame on |
85.25.140.162:28961
GFF team deathmatch ako netko zeli efo server sa dosta slotova.... rankiran je i ja sam na njemu cesto.... nego da vas pitam spanjolci?..kaj se igra kod njih?rankiran? |
Citiraj:
Ja sam najcesce na Obinet TDM-u, spanjolci mi bas ne leze (sapunice :D) A i svako malo drugi mod pa bezglavo lunjam i samo mesarim :D |
Prešao igru,350 kn za 5 sati igranja je u najmanju ruku bezobrazno :fuming: God bless Bornu Piratkovića,ako to ovako bude u buduće,neznam tko će još tražiti račun za igru :Machineg: Inače,igra je fantastična...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:53. |