PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Top Gear@BBC (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897)

ronferka 30.05.2010. 11:34

Ako koga zanima fifth gear, Tom Ford odlazi iz emisije. Neki pricaju da bi mogao u Top Gear sto mislim da nece.

Keyser Söze 30.05.2010. 12:00

nadam se da nece tip je isforsan do jaja

B3mt1 30.05.2010. 13:38

Citiraj:

Autor ronferka (Post 1655282)
Ako koga zanima fifth gear, Tom Ford odlazi iz emisije. Neki pricaju da bi mogao u Top Gear sto mislim da nece.

tom ford vec je u top gearu, ali casopisu, u emisiju 100% nece

hammer_of_thor 31.05.2010. 07:54

Ne vidim apsolutno ikoga osim trenutnog trojca da bude u emisiji.
Tom Ford pogotovo, šta bi on smišljao glupe testove za Pagani Zondu, Veyrona, Ford GT-a ili Ferrari Enza...

Fifth Gear mi je OK jer se bavi "normalnim" autima, sa nekim forsiranim humorom koji kod mene ne pali.

Top Gear je jedan i jedini, za nasmijati se do suza i uživati u emisiji, čak bi i Stiga izbacio, jer mi ide na onu stvar od prve epizode, jedini minus u inače perfektnoj emisiji je upravo on.

mitra 31.05.2010. 18:20

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1656017)

Top Gear je jedan i jedini, za nasmijati se do suza i uživati u emisiji, čak bi i Stiga izbacio, jer mi ide na onu stvar od prve epizode, jedini minus u inače perfektnoj emisiji je upravo on.

:respekt: ali nemoj biti toliko strog prema Stigu =)

Rain Man 31.05.2010. 19:48

Citiraj:

Tom Ford pogotovo, šta bi on smišljao glupe testove za Pagani Zondu, Veyrona, Ford GT-a ili Ferrari Enza...

Fifth Gear mi je OK jer se bavi "normalnim" autima, sa nekim forsiranim humorom koji kod mene ne pali.

Stig je legenda. Bez Stiga Top Gear nije Top Gear. To je i onako vise emisija zabavnog sadrzaja, a ne informativnog pa se likovi poput The Stiga ili persone koje su razvili voditelji dobro uklapaju u zajebanciju koju tjeraju iz emisije u emisiju.

Pupo 31.05.2010. 20:05

Citiraj:

TG nebi bio TG da nema njega, tako da molim lijepo, pazi šta pričaš o njemu :D

hammer_of_thor 31.05.2010. 20:22

Šta on predstavlja?
Vozača koji vozi njihove superaute, kako kojeg po kako kojim vremenskim uvjetima, i prave glupu listu "koji je najbrži" na stazi (koja je totalno pointless jer jednog voze po kiši, drugog po magli trečeg na suncu) umjesto da prave listu koji je ekšueli najbolji auto, najopremljeniji ili whatever...
Totalno debilno, u svakoj epizodi samo ubrzam i preskačem dio sa Stigom.
Ugl, takav hype oko njega je nastao samo zato što mu identitet drže tajnom, a MS sigurno nije godinama uz F1 karijeru vozio i njihovu stazu.

TG nebi bio TG da nema jednog od epskog i brutalno smiješnog trojca, Stig je totalno potrošan IMHO.

Pupo 31.05.2010. 20:26

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1656695)
Šta on predstavlja?
Vozača koji vozi njihove superaute, kako kojeg po kako kojim vremenskim uvjetima, i prave glupu listu "koji je najbrži" na stazi (koja je totalno pointless jer jednog voze po kiši, drugog po magli trečeg na suncu) umjesto da prave listu koji je ekšueli najbolji auto, najopremljeniji ili whatever...
Ugl, takav hype oko njega je nastao samo zato što mu identitet drže tajnom, a MS sigurno nije godinama uz F1 karijeru vozio i njihovu stazu.

TG nebi bio TG da nema jednog od epskog trojca, Stig je totalno potrošan IMHO.

LOL, ti si iznimka koja potvrđuje pravilo da TG nebi bio TG bez njega. Fala bogu da MS nije stig... Crni stig je bio Perry McCarthy, al je dobio šutkartu iz TG čim je napisao knigu kako je biti stig, bla bla...

zkljaja 31.05.2010. 21:10

Jedan od najnapetijih dijelova je uvod u stigovu voznju- kad nabace neku salu na njega + iscekivanje da vidim kakvu ce muziku ovaj put slusat :D

Top gear je meni osobno najiscekivanija emisija iz dana u dan, svaka nova epizoda se nabavlja odma po izlasku, s tim ako su praznici budan sam sve dok tu epizodu ne pogledam.

mitra 01.06.2010. 22:35

Što kažete na ostale Stigove rodjake =) debeli USA Stig i jos mi je jako dobar bio Stig iz Afrike =) kako je onu staru mečku peglao =)

Keyser Söze 01.06.2010. 22:43

a stig's truck driving relative? s jednom rukom potamnjelom jer strsi kroz prozor =)

mitra 02.06.2010. 19:01

Citiraj:

Autor Keyser Söze (Post 1657843)
a stig's truck driving relative? s jednom rukom potamnjelom jer strsi kroz prozor =)

Koji rodjak je veci =) taj sa smedjom rukom ili amer =)

pinkskin 02.06.2010. 19:16

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1656695)
Šta on predstavlja?

TG nebi bio TG da nema jednog od epskog i brutalno smiješnog trojca, Stig je totalno potrošan IMHO.

Možda nisi primetio ali kad napišu vrijeme na papir napišu dali je bilo mokro ili jako mokro.

Mislim da su i sami rekli da bi volili da sve aute mogu vozit po suhoj stazi ali to je engleska pa tamo pada dosta kiše a največa prepreka im je ta da dobiju auto na određeno vrijeme pa onda naprave šta stignu.

Stig je legenda.

Dawar 02.06.2010. 20:19

Mene iskreno najviše iritira onaj dio sa gostom jer je uglavnom neki nama nepoznati fraer koji vodi emisiju aka naša po ure kulture :) Ali ne premotavam, nego istrpim :)

hammer_of_thor 02.06.2010. 20:59

Citiraj:

Autor pinkskin (Post 1658580)
Možda nisi primetio ali kad napišu vrijeme na papir napišu dali je bilo mokro ili jako mokro.

Naravno da sam skužio da stave (W) za mokru stazu...
But still, smatram da je totalno potrošan i emisija bi itekako mogla bez njega, a sigurno nebi mogla bez Maya, Clarksona ili Hammonda

Citiraj:

Autor Dawar (Post 1658633)
Mene iskreno najviše iritira onaj dio sa gostom jer je uglavnom neki nama nepoznati fraer koji vodi emisiju aka naša po ure kulture :) Ali ne premotavam, nego istrpim :)

Također i ja taj dio "star in a reasonably priced car" preskačem :D

Baš sam sinoč gledao TG Ground Force - gušio sam se od smijeha :D

syss 03.06.2010. 00:37

skini si još tg top of the pops ;)

stig je legenda unatoč tome što ti postaš :D

hammer_of_thor 03.06.2010. 01:16

Jel to ono kad pjevaju?
Nije mi se baš činilo nešto...

Ground Force je epski - kad Clarkson sruši šupu Mayu treči put sa onim eksplozivom i gomilom kamenja :D

Ali prejako je kad padne stativa od ragbi gola na šupu, kaže May "do you have something to say to me"
Clarkson: "i didnt know rugby posts are so heavy" :D :D :D

Najprije cu ici sa Bolivia special - nabavio sam onaj od 75 minuta, naspram prošlog koji sam gledao - kračeg :)

syss 03.06.2010. 01:25

samo ti daj... skidaj sve kaj se može, roflmao je sve :)

hammer_of_thor 05.06.2010. 04:01

Jel gladao tko VIetnam Special deleted scenes? :D

Clarkson uđe u prodavaonicu BMWa sa svojih 15 mil donga, gleda aute, misli si može kupit bilo kojeg, odabire opremu za BMWa sedmicu, sjedne sa ženskom a ona kaže 3 Bilion dongs :D :D

Hammond uđe u prodavaonicu traktora, kao to je blatna zemlja ide uzeti John Deer traktora, isprobava i brije si da ga može kupit, sjedne sa ženskom a ona kaže 350 milion dongs :D :D

Ovaj vadi 15 mil keš i gura joj pare da uzme a on ode sa traktorom :D

Također se pojavljuje Stigov komunistički rođak koji vozi motore, i nosi crveni kostim.

A May se utrkuje protiv 2 krave, kaže Clarkson - these are no ordinary cows, these are GTI cows :D
A zapravo jesu brze krave jer su bile treče na lokalnom natjecanju trka krava :D

Krenu oni a kaže Clarkson, look at this, 2 cow power versus 1,5 horse power on May's bike :D

Pupo 05.06.2010. 11:40

Pogledao novi fifth gear, već sam zaboravio kako je tif iritantan... i gledam wtf 20 minuta samo

mitra 05.06.2010. 11:56

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 1660731)
Jel gladao tko VIetnam Special deleted scenes? :D

Nisam znao ni da ima nesto tako i evo bas sam sada pogledao i ljepo se nasmijao :fala:

syss 05.06.2010. 16:40

dajte neki link na pm di ima tih deleted scenes... thnx.

edit: nabavio sam već, hvala svima kaj su slali ;)

Blue_Fatal1ty 05.06.2010. 23:53

može i meni na pm da vidim to! Tnx unaprijed!

Keyser Söze 11.06.2010. 13:37

16 days, 7 hours, 25 minutes, and 57 seconds until the next season of Top Gear starts on June 27th.

Mrk1 18.06.2010. 13:50

najjači dio je special edition od Hamstera kad je ovaj kroserom derao po vili po stolu skalama kao fora kako snimiti TG video

pinkskin 18.06.2010. 15:03

Evo malo reklama

http://www.finalgear.com/news/2010/06/17/top-deer/

duffy 21.06.2010. 11:15

Citiraj:

Autor Keyser Söze (Post 1665342)
16 days, 7 hours, 25 minutes, and 57 seconds until the next season of Top Gear starts on June 27th.

E bas sam htio pitati kada počinje nova sezona ... yesss

Mah zakon je serija SVE, pokusao sam gledati fith gear ali to nije to. Uglavnom 100 ljudi 100 čudi, pa tko voli nek izvoli što bi se reklo ... uff čak sam dvije izreke upotrijebio u jednoj rečenici (baš sam faca).

Fleks 21.06.2010. 16:35

James May je umro :(

http://www.zercustoms.com/news/200-D...ain-Crash.html

http://www.easilysharing.com/images/...0894223399.jpg
http://www.easilysharing.com/images/...1820374916.jpg
http://www.easilysharing.com/images/...1477810922.jpg
http://www.easilysharing.com/images/...8992667822.jpg

B3mt1 21.06.2010. 17:24

daj odjebi, ja mislio za ozbiljno :D
al vjerovatno ce ga herc copit kada cuje ovu vijest.....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:33.