![]() |
Citiraj:
Ima veze jer kad imaš premium acc onda si primar hrpu puta mi se znalo desit i na T-u i na Optimi da kada skidam sa free acc-a da skida sporo a sad kad imam premium acc uvjek ali baš uvijek skida 105-110 također kada skidaš nemoj uzimat Cogent jer je govno biraj Teliu ili Level3 |
jedan mali ot:
dal je rapidshare ukinul ono odbrojavanje? jer u zadnje vrijeme čim kliknem na free mi se kod pojavi... |
evo i meni torrenti proradise, 22:50 je a torrenti idu oko 60-70kbs ... svaka cast optimi :)
|
Njaah.... Torrenti 60, a linkovi kako koji, ali 110... Ok je sad, kajaznam, ionak sam još jedan mjesec na Optimi...
Wolv, ti to onak za istač uzimaš RS account ili? :) Jer da se tu svašta iskombinirat sa DownTheMall ekstenzijom ak je to neš fuš-asto :) |
Citiraj:
|
Je da, samo je razlika što je traffic dostupan svima kojima je dostupan dsl, dok metronet nažalost nije :(
|
Da javim, meni i sinoć torrenti dobro, između 60-80, ali radi se o dva torrenta koji imaju sve skupa 17 seedera, tako da ni po danu nije veća brzina...meni je najbitnije da Optima konačno radi kako treba.Još da im ping s vremena na vrijeme ne poludi, bilo bi odlično:goood:
|
cijelu noć preko 100kb/s ;) radi odlično ovih dana...
|
Citiraj:
Ne da uzimam nego već imam oko 7 dana RS premium acc uzeo sam na 3mj kao probni rok i mislim da ću i dalje uzimat jer se isplati |
na ovom fletminu, mogu skinuti do 5250mb a da mi ne naplati ovaj dodatni paket, jeli to istina?
|
Citiraj:
|
zato fino kao ja otvoriš još jedan paket :D 5632+2048+512=8192mb :)
|
Ali do 250mb više mi nebi sigurno trebali/mogli/smjeli?
|
evo vec 3-4 noci zaredom mi torenti sljakaju na 100,pa napokon su nekaj napravili oko toga,nadam se da ce se ovako i nastaviti i da nece vise tlacit ljude ko prije....
|
jako fino sada sve radi :) totalno mi se sviđa :) svaku noć 3gb..tako sam i bio računao kada sam uzimao optimu...90gb mjesečno :) ali ipak da mi dode amis ili metronet odo :D
|
takodjer ... sa private trackera torrenti mi idu oko 80kbs .. sto je ipak mnogo bolje od bijednih 15kb koliko je znalo ici prosli tjedan ... :)
|
Svi su otišli s njih, tako da nemaju potrebe više ograničavati bandwidth? ;)
|
Citiraj:
to je i meni palo na pamet :) to sam im i napisao da će im se stranke vratiti na t-com/iskon ako se ne počnu profesionalno i korektno ponašati prema istima. Te sam naglasio njihov neprofesionalizam s kojim sam se susreo u nekoliko navrata. |
ali nemojte sad prevec faliti kaj se nebuju opet svi vratili :D ...
... |
Citiraj:
mogu reci da u zadnjih par dana nema nikakvih stekanja, nicega, sve super radi... da i skinem 20 GB vise nego na tcomu, za 11 kuna vise isplatilo se... |
meni se i dalje ping penje u nebesa nakon 22:00 .. cak i prije toga pocne iti prema gore ..
.. trenutna vrednost je ~300 |
sve u svemu nije loše za ovaj mjesec :)
|
Eto vidiš tebi, Wolvu i još nekima sve šljaka, a meni sinoć RS 8 kb/s :banned: Sramota :banned: Od sutra sam na flat-max paketu, pa bumo vidli :D Ja ionako više skidam preko dana... Ako bude sa ovim zahebavalo onda definitivno idem natrag -T-Gamadi...:kafa:
|
I meni išlo 80ak kbps na torrentima, a RS na 110 (ak je išao na niže, cancelala bih i opet počela skidat...) Upload je do 27 išao. Sweet, sve u svemu, drago mi je kaj su se popravili mucho. :)
|
mene svaka 2 sata izbaci s neta, evo formatiro win i nije do njih .. prije tjedan dana sve ok bilo .. damn u optima!!
|
nazovi ih i priupitaj ih kaj se događa ;)
|
Ja sam prešao na Iskon i sada sam 3 mjeseca miran, i sve za 1Kn :)
|
Odlučio sam se prebaciti od 1.5. na flat-max. Pisalo mi je da će usluga biti aktivna od 1.5. Sad mi to još stoji, ne znam na čemu sam :stoopid:
Jeli kod drugih bila ista stvar :stoopid: |
Citiraj:
inače, torrenti prošlu noć 100kb/s, znači full...sve i http i p2p sve radi normalno ... :chears: |
Trenutacno moram refreshati par puta da bi otvorilo stranicu... bezveze...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:32. |