![]() |
Mislim stvarno, gol fakat u zadnjoj sekundi...:(
jajsiga i turčinima ak nalete na naše :pirate: |
joj sudca
ali ja nikad nisam svaco kako igrac sa 11 metara moze faliti okvir gola pa nije on 2 metra !!! |
Definitivno navijat za švabe i da sweinsteriger i kompanija nameću jedno 5-6 komada za oproštaj... :smoke:
|
Hebiga, tako je to kad naletiš na takvu momčad ajmo reć samoubojica. Dobro su Turci igrali, bili smo malo bolji, ali će oni zbog žutih kartona protiv Švaba biti jako hendikepirani. Već vidim kako će Švabe s njima pod pomest. Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuju Njemci.;)
|
Citiraj:
A baš to malo sreče je danas nama falilo........ Citiraj:
|
odo spat :(
|
Citiraj:
|
pas mtr, odo pit
|
pa bojim se da ce turci imati 11 igraca
zuti ozljede ubit ce ih njemci |
Citiraj:
Volio bi da Švabe sada razguze sve! |
(samo početak)
|
Tko god posteno rezonira zna da nikakva sreca ne moze isprati ovo na kraju. Ovo nisu bili kompletni igraci !
2x za redom promasiti citavi gol? Bilic ovo mora priznati kao gresku. Tim koji bi opravdavali nakon ovoga, ne zasluzuje pobjedu, ma koliko nas veselila. |
Fuck :fuming:
|
LOLček
Izgubili smo zbog vlastite bahatosti Gledali smo već u Njemačku a Turke nismo prošli Šteta, zaslužili smo proći, bili smo bolji, al nemožemo se tak ponašat i onda očekivat previše Koliko god mi bili kvalitetniji Turci nisu zaslužili da ih se omalovažava "Dajte Njemačku lako ćemo sa Turcima" jep, kako da ne, stani malo, nitko ne zaslužuje da se omalovažava |
Ma nogomet je preokleta stvar. Izivcirao sam se kao nikada dosad. Bilić se tolko potrudio i sve i svi ostali ali glupi sudac sve sjebe.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Drama i doza nesrece karakteristicna za nase momcadi. Momcima svaka cast, dali su sve od sebe. Nakon ovakvog izdanja nema im se sto zamjeriti. Glavno da se ne izgubi pozitivno ozracje u reprezentaciji, pred vecinom igraca je jos jedno do dva velika natjecanja. Nema im se sto zamjeriti niti na penalima, pogotovo ne ovima koji nemaju jos niti 25 godina a tu ipak i iskustvo igra ulogu. Sto se tice turaka takticki odlicno postavljeni, ali u napadu nisu stvorili niti jednu priliku. Mislim da ce fasovati od Nijemaca. A mislim i da ce titulu shupaka od talijana, nijemaca ili nizozemaca preuzeti netko drugi:fiju: |
Nije nam sudac kriv, vec nasa obrana... sami smo krivi... :(
Trebali smo igrati dok sudac ne oznaci kraj, ali smo prestali igrati kad smo dali gol... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tako mi uvjek |
Komentar na utrku:
A u kurac krasni! :( Eto, nemam vise sto reci. Imali smo daleko bolju igru, Turci su bili nesto bolji jedino u produzecima. U drugom poluvremenu zilijun prilika, sve neiskoristeno. Ne znam sto je gore, onako dobit gol u 122" minuti ili promasit tri jebena penala. :( OK, nakon sto smo fulali dva, treci je uslijedio sam od sebe. |
To uopće nije istina, obrana nam je bilo do zadnje sekunde fantastična, i nemrete sad reć da u tih 30s je bila loša ili smo prestali igrat, wtf? Taj Turčin se tako skrumpiro kad je puknuo i onako prošla lopta medju dva obrambena koja su se postavila kako je i trebalo. A one odbijance zbog kojeg je i došla lopta do njega neći ni komenitrat...
|
Situacija me podsjecala na onaj gol Sukera u zadnjim sekundama u Zg protiv Irske.
Citiraj:
|
ev ja jos nemogu vjerovat... pa daj mi se odma opustili kad smo zabili gol... ma jebo ih ja sretne, pa to nema nigdi :wtf2: :nono: :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Od veselja poderao koljena na parketu, izađem na balkon da dođem sebi, vratim se za 10 sekundi i sve je palo u vodu... nakon Modrića nisam se više ni nadao.
U qrac krasni, jednostavno nevjerovatno, drugo poluvrijeme čekaš, pa produžetke i onda potop. |
Citiraj:
|
Koji sretnici ovi turci :Machineg:
Našima svaka čast na svemu ! |
Jebo sve u svemu izgleda da se nogomet sveo na faking srecu,a ne tehniku.Ovi turci se tolko krumpiraju,nemaju pojma igrat i onda u zadnjoj min u svakoj tekmi daju gol,to je nesto nenormalno.I taman kad su oni zabili,dobili psihicku premoc,to je bio kraj za nas.Iako smo igrali bolje i bolji smo eto turcini pobjedili:smoke::Machineg:i 100% ce se skrumpat s njemcima i njima uvalit na kraju,uopce se nebi cudio,krumpiri jedni.....:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |