![]() |
Citiraj:
Poslušao sam ga 25 puta u 5 dana..nabavi novi album Pantere iz 1988. pa se javi..:D:banana::Machineg: http://gfx.filmweb.pl/blog/575856/163371.1.jpg IMBAAAA:D! |
Ako su tako dobri tekstovi trebali su novi album tiskati kao zbirku pjesama.
|
Meni je usao u uho nakon prvog slusanja.
Sto ga vise slusam to mi je bolji. The End Of The Line :p thedream - znam taj album :p oni su takve legende da ce ostat zapamceni iducih 200 godina, imam sve od njih i mogu se samo klanjati remek djelu kao sto je vulgar display of power, cowboysi naravno, ali i ostali albumi su daleko iznad prosjeka no neda mi ih se sad spominjati jer bi to bilo besmisleno :chears: sad cete rec da sam skroz puko, al' ljudi moi ja sam St. Anger presluso dobrih 20-30 puta i mogu rec da je album dobro odradjen, brutalno i zatupljujuce sirov, kao sto su ga i zamislili. A zasto je takav? Zato sto govori o onom najgorem iz covjeka o cemu je James pisao nakon rehabilitacije - kako ce coek koji prolazi to sranje u zivotu napisati ijednu normalnu pjesmu? Unnamed Feeling, purify, Frantic.. cijeli album je prozet gnjevom koji zapravo ne vodi nigdje i to je bit samog albuma - da vam se zgadi anger koji vam je 'round my neck' i da pocnete normalno zivjet :). To da necete dobiti nothing else matters od njih danas svi znaju ali i ovo ima nekakvog smisla ako pogledate cijelokupno (poslusajte samo all within my hands) i da, na pocetku mi je isto bio odvratan.. produkcija je namjerno sirova i to mi se baš sviđa. :D |
Novi Cynic... :)
EDIT: Procurio. Za sve ostalo tu je PP :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
ps: fala t0ta :) |
Čak mi i d dej det neuououououououououo comes zvuči bolje nakon 32 preslušavanja :D:D:D,ali hetfieldov ouououo me ubija,majke mi..i tako na jedno 40 njihovih pjesama..
|
Citiraj:
Evo upravo saznao da Down prati Metallicu po USA,omfg..dolaziteeee:D bar u Njemačku, dat ću 500kn za kartu.. Oct. 10 - Brisbane, Australia @ The Arena (Down headlining) Oct. 11 - Sydney, Australia @ UNSW Roundhouse (Down headlining) Oct. 12 - Melbourne, Australia @ The Palace (Down headlining) Oct. 14 - Perth, Australia @ Metro Freemantle (Down headlining) Oct. 18 - Loud Park Festival Oct. 21 - Glendale, AZ @ Jobing Arena (w/Metallica) Oct. 22 - Tucson, AZ @ The Rialto (Down headlining) Oct. 23 - Albuquerque, NM @ Tingley Coliseum (w/Metallica) Oct. 25 - Kansas City, MO @ Sprint Center (w/Metallica) Oct. 26 - Des Moines, IA @ Wells Fargo Arena (w/Metallica) Oct. 29 - Spokane, WA @ Knitting Factory (Down headlining) Oct. 30 - Seattle, WA @ Showbox Sodo (Down headlining) Nov. 01 - Portland, OR @ Rose Quarter (w/Metallica) Nov. 03 - Salt Lake City, UT @ Energy Solutions Arena (w/Metallica) Nov. 04 - Denver, CO @ Pepsi Center (w/Metallica) Nov. 06 - Omaha, NE @ Qwest Center (w/Metallica) Nov. 08 - Moline, IL @ iWireless Center (w/Metallica) Nov. 09 - Columbus, @ OH Schottenstein Center (w/Metallica) Nov. 11 - Milwaukee, WI @ Rave Ballroom (Down headlining) Nov. 12 - Chicago, IL @ House Of Blues (Down headlining) Nov. 14 - Detroit, MI @ Harpos (Down headlining) Nov. 15 - Cincinnati, OH @ Bogart's (Down headlining) Nov. 17 - St. Louis, MO @ Scottrade Center (w/Metallica) Nov. 18 - Tulsa, OK @ BOK Center (w/Metallica) Nov. 20 - Houston, TX @ Toyota Center (w/Metallica) Nov. 22 - Little Rock, AR @ Alltel Arena (w/Metallica) Nov. 23 - New Orleans, LA @ New Orleans Arena (w/Metallica) http://www.pantera.com/ http://www.down-nola.com/ |
OMG
enivej i reinventing steel nikako nije za bacit :p samo je najgore prosao.. |
Citiraj:
Jesi Damageplan slušao,navodno dosta slično Panteri,malo manje Downu..ima tko šta od njih ovdje? |
ak ima ovdje neki clan cmar-net foruma sa 50+ postova i ak mi moze posudit acc malo nek mi se javi na pm sto prije.. moram nes pogledat u Pivnici podforumu :banana:
|
Citiraj:
jedino od dimebega sta mi nije sjelo je onaj rebel meets rebel ili kako vec. |
Citiraj:
Znam znam,ali nisam do sad njih slušao,upravo zbog toga nekako..nije mi uopće do toga otkad su ga koknuli.. Ne voliš taj dirty south rebel baš a? :D:D:Machineg::Machineg: i kamionet.. |
Ma nemam pojma nisam se bas ni trudio previse ga slusat samo sam ga jedanput na pola presluso 1 uhom dok sam piso zadacu :p a ocu jedanput kad budem imao volje.. sad perem death magnetic na sve strane :p :p
|
OMG, ovaj novi Cynic je katastrofa. :( :( :( Dok ga nisam cuo, jos sam se necemu i nadao. Cak i Evolutionary Sleeper zvuci gore nego uzivo. :(
Nema nikakvih slicnosti sa Focusom. Kao da nije isti bend. Vise lici na nekakav nu-metal, a najgore je pjevanje, sad vocoderski vokal nekako "previse obicno" pjeva, kao u manje-vise bilo kakvoj pjesmi. :( Nema jazz elemenata, produkcija je IMHO losa, gitare nemaju one sintisajzerske efekte, barem ne onako kao na Focusu... Totalno sam razocaran. :( EDIT: Tek predzadnja pjesma je necemu. Moze proc. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit: Našao, ova pjesma je dobra negdje do pola, čak jako dobra i asocira na crni album ali nakon pola... |
Citiraj:
|
:puke: :puke: :puke:
Eto ti komentara. :D |
Najmanje me briga kako izgleda i kakvu bradicu ima:stoopid:
jeste slusali kad Wednesday 13? Nekakav horror-punk sa dozom humora, fora je, bivsi Murderdolls pjevac..:goood: Skeletons - 2008 |
...Wednesday 13's most personal record to date, delving into his personal life, as well as his life-threatening depression. :wtf2:
Anselmo, Townsend, Davis, sad i ovaj, jel to neka nova fora da se bolje prodaju albumi? Ono, psihički sam bolesnik, jedva se borim protiv toga, kupujte moje stvari????? |
Nakon sto je Cynic izdao novi album, sad cujem da i Atheist radi nesto novo. A dobro se sjecam da su nekad davno rekli kako ne misle izdavat nista novo, jer bi nagrdili svoju dosadasnju diskografiju. Ko ono, svjesni su da ne mogu ponovit Elements. :D
Sad je taj novi od Atheista (i novi od Pestilencea) nesto sto najzeljnije iscekujem. EDIT: Evo linka gdje Kelly najavljuje novi album. :) http://blog.myspace.com/index.cfm?fu...ogID=418419894 |
Citiraj:
Ma on ti je kao Samson..izgubio je moć šišanjem kose,tada su nastajali najbolji hitovi..:D:D,munja,pobt see po spisku,pravda i gospar lutaka.. |
Preslušavam Death Magnetic, ali sve mi se čini da je produkcija sjebala Metallicu. Nikako da dostignu i prestignu onu sirovost i žestinu sa prva 4 albuma. BTW, Motorizer tuče Death Magnetic u svakom pogledu.
|
trenutno smatram uvredljivim cak i na takav nacin citat o usporedbi motorizera i death magnetica,metalica mi u njihovim najboljim danima nije bila ko motorhead (uvijek mi je bio bolji,jebena filozofija,3 freeka i ne izmisljavat puno,samo svirat ),a kamoli sada
|
Kreator opet dolazi u Hrvatsku!
No ono što je najvažnije za nas je to da će Kreator doći i u Hrvatsku, točnije u Zagreb, a koncert će se održati 11. veljače u Boogaloo Clubu. |
Citiraj:
Kreatori navračaju, Mile Petrozza :care: |
A jebote to je Kreatoru vec ne znam koji put da dolaze, gledo sam ih vec najmanje 3 puta, vec mi na usi izlazi :) Radije bi da dodje npr. Exodus ;)
|
ali fakat...isto ko i soulfly :D
|
Vole ljudi našu ekipu :D
Ja bi Machine Head kod nas htio gledati :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |