PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Metalci svih dobi ujedinte se! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43937)

thedream 17.09.2008. 14:34

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1139675)
Slusam novu metallicu i gustam :p :D
ko vam je kriv kad necete ni tekst procitat nego ko mala djeca cuju prvih 30sec i na prvo slusanje komentiraju cijelokupan album..

Poslušao sam ga 25 puta u 5 dana..nabavi novi album Pantere iz 1988. pa se javi..:D:banana::Machineg:

http://gfx.filmweb.pl/blog/575856/163371.1.jpg

IMBAAAA:D!

LAcy 17.09.2008. 14:40

Ako su tako dobri tekstovi trebali su novi album tiskati kao zbirku pjesama.

SniperWolf 17.09.2008. 19:31

Meni je usao u uho nakon prvog slusanja.
Sto ga vise slusam to mi je bolji. The End Of The Line :p

thedream - znam taj album :p oni su takve legende da ce ostat zapamceni iducih 200 godina, imam sve od njih i mogu se samo klanjati remek djelu kao sto je vulgar display of power, cowboysi naravno, ali i ostali albumi su daleko iznad prosjeka no neda mi ih se sad spominjati jer bi to bilo besmisleno :chears:

sad cete rec da sam skroz puko, al' ljudi moi ja sam St. Anger presluso dobrih 20-30 puta i mogu rec da je album dobro odradjen, brutalno i zatupljujuce sirov, kao sto su ga i zamislili. A zasto je takav? Zato sto govori o onom najgorem iz covjeka o cemu je James pisao nakon rehabilitacije - kako ce coek koji prolazi to sranje u zivotu napisati ijednu normalnu pjesmu? Unnamed Feeling, purify, Frantic.. cijeli album je prozet gnjevom koji zapravo ne vodi nigdje i to je bit samog albuma - da vam se zgadi anger koji vam je 'round my neck' i da pocnete normalno zivjet :). To da necete dobiti nothing else matters od njih danas svi znaju ali i ovo ima nekakvog smisla ako pogledate cijelokupno (poslusajte samo all within my hands) i da, na pocetku mi je isto bio odvratan.. produkcija je namjerno sirova i to mi se baš sviđa. :D

tOta 18.09.2008. 09:48

Novi Cynic... :)

EDIT:
Procurio. Za sve ostalo tu je PP :D

SRV 18.09.2008. 15:19

Citiraj:

Autor tOta (Post 1140409)
Novi Cynic... :)

Sta, da nije mozda izasao? Daj govori. :D

RAMONES 18.09.2008. 17:02

Citiraj:

Autor SRV (Post 1140711)
Sta, da nije mozda izasao? Daj govori. :D

izasao je,evo taman ga nabavljam :)
ps: fala t0ta :)

thedream 19.09.2008. 08:06

Čak mi i d dej det neuououououououououo comes zvuči bolje nakon 32 preslušavanja :D:D:D,ali hetfieldov ouououo me ubija,majke mi..i tako na jedno 40 njihovih pjesama..

thedream 19.09.2008. 08:09

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1139987)
Meni je usao u uho nakon prvog slusanja.
Sto ga vise slusam to mi je bolji. The End Of The Line :p

thedream - znam taj album :p oni su takve legende da ce ostat zapamceni iducih 200 godina, imam sve od njih i mogu se samo klanjati remek djelu kao sto je vulgar display of power, cowboysi naravno, ali i ostali albumi su daleko iznad prosjeka no neda mi ih se sad spominjati jer bi to bilo besmisleno :chears:

sad cete rec da sam skroz puko, al' ljudi moi ja sam St. Anger presluso dobrih 20-30 puta i mogu rec da je album dobro odradjen, brutalno i zatupljujuce sirov, kao sto su ga i zamislili. A zasto je takav? Zato sto govori o onom najgorem iz covjeka o cemu je James pisao nakon rehabilitacije - kako ce coek koji prolazi to sranje u zivotu napisati ijednu normalnu pjesmu? Unnamed Feeling, purify, Frantic.. cijeli album je prozet gnjevom koji zapravo ne vodi nigdje i to je bit samog albuma - da vam se zgadi anger koji vam je 'round my neck' i da pocnete normalno zivjet :). To da necete dobiti nothing else matters od njih danas svi znaju ali i ovo ima nekakvog smisla ako pogledate cijelokupno (poslusajte samo all within my hands) i da, na pocetku mi je isto bio odvratan.. produkcija je namjerno sirova i to mi se baš sviđa. :D

The Great Southern trendkill ti je super, i Far Beyond Driven.

Evo upravo saznao da Down prati Metallicu po USA,omfg..dolaziteeee:D bar u Njemačku, dat ću 500kn za kartu..

Oct. 10 - Brisbane, Australia @ The Arena (Down headlining)
Oct. 11 - Sydney, Australia @ UNSW Roundhouse (Down headlining)
Oct. 12 - Melbourne, Australia @ The Palace (Down headlining)
Oct. 14 - Perth, Australia @ Metro Freemantle (Down headlining)
Oct. 18 - Loud Park Festival
Oct. 21 - Glendale, AZ @ Jobing Arena (w/Metallica)
Oct. 22 - Tucson, AZ @ The Rialto (Down headlining)
Oct. 23 - Albuquerque, NM @ Tingley Coliseum (w/Metallica)
Oct. 25 - Kansas City, MO @ Sprint Center (w/Metallica)
Oct. 26 - Des Moines, IA @ Wells Fargo Arena (w/Metallica)
Oct. 29 - Spokane, WA @ Knitting Factory (Down headlining)
Oct. 30 - Seattle, WA @ Showbox Sodo (Down headlining)
Nov. 01 - Portland, OR @ Rose Quarter (w/Metallica)
Nov. 03 - Salt Lake City, UT @ Energy Solutions Arena (w/Metallica)
Nov. 04 - Denver, CO @ Pepsi Center (w/Metallica)
Nov. 06 - Omaha, NE @ Qwest Center (w/Metallica)
Nov. 08 - Moline, IL @ iWireless Center (w/Metallica)
Nov. 09 - Columbus, @ OH Schottenstein Center (w/Metallica)
Nov. 11 - Milwaukee, WI @ Rave Ballroom (Down headlining)
Nov. 12 - Chicago, IL @ House Of Blues (Down headlining)
Nov. 14 - Detroit, MI @ Harpos (Down headlining)
Nov. 15 - Cincinnati, OH @ Bogart's (Down headlining)
Nov. 17 - St. Louis, MO @ Scottrade Center (w/Metallica)
Nov. 18 - Tulsa, OK @ BOK Center (w/Metallica)
Nov. 20 - Houston, TX @ Toyota Center (w/Metallica)
Nov. 22 - Little Rock, AR @ Alltel Arena (w/Metallica)
Nov. 23 - New Orleans, LA @ New Orleans Arena (w/Metallica)

http://www.pantera.com/

http://www.down-nola.com/

SniperWolf 19.09.2008. 11:35

OMG

enivej i reinventing steel nikako nije za bacit :p
samo je najgore prosao..

thedream 19.09.2008. 11:41

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1141411)
OMG

enivej i reinventing steel nikako nije za bacit :p
samo je najgore prosao..

Jesi Damageplan slušao,navodno dosta slično Panteri,malo manje Downu..ima tko šta od njih ovdje?

Shadowww 19.09.2008. 11:52

ak ima ovdje neki clan cmar-net foruma sa 50+ postova i ak mi moze posudit acc malo nek mi se javi na pm sto prije.. moram nes pogledat u Pivnici podforumu :banana:

SniperWolf 19.09.2008. 12:18

Citiraj:

Autor thedream (Post 1141417)
Jesi Damageplan slušao,navodno dosta slično Panteri,malo manje Downu..ima tko šta od njih ovdje?

naravno da jesam, pa na njihovoj turneji su ga i ubili, album je dosta dobar, dok je svirao breathing new life je poginuo:hitthewal::nono:
jedino od dimebega sta mi nije sjelo je onaj rebel meets rebel ili kako vec.

thedream 19.09.2008. 12:30

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1141451)
naravno da jesam, pa na njihovoj turneji su ga i ubili, album je dosta dobar, dok je svirao breathing new life je poginuo:hitthewal::nono:
jedino od dimebega sta mi nije sjelo je onaj rebel meets rebel ili kako vec.

Znam znam,ali nisam do sad njih slušao,upravo zbog toga nekako..nije mi uopće do toga otkad su ga koknuli..

Ne voliš taj dirty south rebel baš a? :D:D:Machineg::Machineg: i kamionet..

SniperWolf 19.09.2008. 12:51

Ma nemam pojma nisam se bas ni trudio previse ga slusat samo sam ga jedanput na pola presluso 1 uhom dok sam piso zadacu :p a ocu jedanput kad budem imao volje.. sad perem death magnetic na sve strane :p :p

SRV 19.09.2008. 14:50

OMG, ovaj novi Cynic je katastrofa. :( :( :( Dok ga nisam cuo, jos sam se necemu i nadao. Cak i Evolutionary Sleeper zvuci gore nego uzivo. :(

Nema nikakvih slicnosti sa Focusom. Kao da nije isti bend.

Vise lici na nekakav nu-metal, a najgore je pjevanje, sad vocoderski vokal nekako "previse obicno" pjeva, kao u manje-vise bilo kakvoj pjesmi. :( Nema jazz elemenata, produkcija je IMHO losa, gitare nemaju one sintisajzerske efekte, barem ne onako kao na Focusu...

Totalno sam razocaran. :(

EDIT: Tek predzadnja pjesma je necemu. Moze proc.

thedream 21.09.2008. 11:41

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1141485)
Ma nemam pojma nisam se bas ni trudio previse ga slusat samo sam ga jedanput na pola presluso 1 uhom dok sam piso zadacu :p a ocu jedanput kad budem imao volje.. sad perem death magnetic na sve strane :p :p

Dej det neouououououuououo comes :D:D:D:D:care:,kad sam na VH1 vidio spot jučer,joj,džejms,pa šta ti to treba..di je fudbalerka nestala,a ne ta gouti kozja bradica..kakav treš..:hitthewal:

LAcy 21.09.2008. 11:43

Citiraj:

Autor thedream (Post 1142859)
Dej det neouououououuououo comes :D:D:D:D:care:,kad sam na VH1 vidio spot jučer,joj,džejms,pa šta ti to treba..di je fudbalerka nestala,a ne ta gouti kozja bradica..kakav treš..:hitthewal:

:wtf2: neki link na sliku da se i mi smijemo :D

Edit: Našao, ova pjesma je dobra negdje do pola, čak jako dobra i asocira na crni album ali nakon pola...

tOta 21.09.2008. 12:14

Citiraj:

Autor thedream (Post 1142859)

Khm khm... može komentar na ovo? :D

SRV 21.09.2008. 13:30

:puke: :puke: :puke:

Eto ti komentara. :D

SniperWolf 21.09.2008. 15:15

Najmanje me briga kako izgleda i kakvu bradicu ima:stoopid:

jeste slusali kad Wednesday 13? Nekakav horror-punk sa dozom humora, fora je, bivsi Murderdolls pjevac..:goood:

Skeletons - 2008

fratartucko 21.09.2008. 15:34

...Wednesday 13's most personal record to date, delving into his personal life, as well as his life-threatening depression. :wtf2:

Anselmo, Townsend, Davis, sad i ovaj, jel to neka nova fora da se bolje prodaju albumi? Ono, psihički sam bolesnik, jedva se borim protiv toga, kupujte moje stvari?????

SRV 21.09.2008. 16:51

Nakon sto je Cynic izdao novi album, sad cujem da i Atheist radi nesto novo. A dobro se sjecam da su nekad davno rekli kako ne misle izdavat nista novo, jer bi nagrdili svoju dosadasnju diskografiju. Ko ono, svjesni su da ne mogu ponovit Elements. :D

Sad je taj novi od Atheista (i novi od Pestilencea) nesto sto najzeljnije iscekujem.

EDIT: Evo linka gdje Kelly najavljuje novi album. :)
http://blog.myspace.com/index.cfm?fu...ogID=418419894

thedream 22.09.2008. 12:14

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 1143031)
Najmanje me briga kako izgleda i kakvu bradicu ima:stoopid:

jeste slusali kad Wednesday 13? Nekakav horror-punk sa dozom humora, fora je, bivsi Murderdolls pjevac..:goood:

Skeletons - 2008

Ma on ti je kao Samson..izgubio je moć šišanjem kose,tada su nastajali najbolji hitovi..:D:D,munja,pobt see po spisku,pravda i gospar lutaka..

Dr. Faustus 23.09.2008. 16:20

Preslušavam Death Magnetic, ali sve mi se čini da je produkcija sjebala Metallicu. Nikako da dostignu i prestignu onu sirovost i žestinu sa prva 4 albuma. BTW, Motorizer tuče Death Magnetic u svakom pogledu.

MAHER 23.09.2008. 17:35

trenutno smatram uvredljivim cak i na takav nacin citat o usporedbi motorizera i death magnetica,metalica mi u njihovim najboljim danima nije bila ko motorhead (uvijek mi je bio bolji,jebena filozofija,3 freeka i ne izmisljavat puno,samo svirat ),a kamoli sada

tOta 24.09.2008. 10:10

Kreator opet dolazi u Hrvatsku!

No ono što je najvažnije za nas je to da će Kreator doći i u Hrvatsku, točnije u Zagreb, a koncert će se održati 11. veljače u Boogaloo Clubu.

hammer_of_thor 24.09.2008. 12:46

Citiraj:

Autor tOta (Post 1145833)
Kreator opet dolazi u Hrvatsku!

No ono što je najvažnije za nas je to da će Kreator doći i u Hrvatsku, točnije u Zagreb, a koncert će se održati 11. veljače u Boogaloo Clubu.

Majko mila :care:
Kreatori navračaju, Mile Petrozza :care:

^SuperUnknown^ 24.09.2008. 13:03

A jebote to je Kreatoru vec ne znam koji put da dolaze, gledo sam ih vec najmanje 3 puta, vec mi na usi izlazi :) Radije bi da dodje npr. Exodus ;)

Hamm 24.09.2008. 13:05

ali fakat...isto ko i soulfly :D

hammer_of_thor 24.09.2008. 13:33

Vole ljudi našu ekipu :D

Ja bi Machine Head kod nas htio gledati :(

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37.