![]() |
a knights tale-soundtrack
|
Postal 2 to sam cuo da je dobra stvar morat cu to nabavit
|
Citiraj:
|
Baš pogledo "Vidimo se u čitulji". Za one koji ne znaju, to je dokumentarac o srpskom podzemlju 90-tih. Meni se baš svidio :)
|
hancock... možda maaaaalo, maaaaalo više nego što sam očekivao, a očekivao sam izuzetno glup film.
lud, zbunjen, normalan ga pojede u prvim taktovima uvodne špice recimo :D |
Jučer sam pogledao napokon The Happening i ne znam. Svi govore da je šit i to sve. Al meni je nekak brže prošlo vrijeme dok sam gledao taj film nego valjda pol ovih zadnjih kaj sam gledao (tipa Betmen Begins, Leatherheads, Zohan...). Bio mi je nekak napet...
|
tebi je i zurenje u desktop napeto :D :D
p.s. nemam pojma koji je film, ali sam ti morao bezobrazno replajat :D |
Syss, neugodan si. Samo ljudima bezobrazno odgovaraš po forumu :D
Danas, Bigger Stronger Faster dokumentarac pred spavanje :) |
Jumper. Skratio sam si zivot za sat i pol... al bar ubio dosadu:)
|
Evo danas opet gledao Blood Diamond na HBO-u i što reći, film je prejeben, 10/10...
|
pogledao Drillbit Taylor. Nista posebno, da se ubit dosada njime :)...
|
Pogledao Liar sa Jim Carreyem jako smijesna komedija i nesto sto se nevida svaki dan originalno.
Pogledao Hive film o mravima koji postanu pametni blablabla film je tako dosadan da to nije normalno a inace jedino sto zapravo gledam je SCI FI |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NPC: "-How's it hanging?" JC: "Short, shriveled and little to the left." :D:D:D Inace, ovaj vikend pogledah Meet the Robinsons, rijetko nenaporan Disney, mislim cak da je u pitanju svojevrsni tribute starom "Naciju" :D. Film je zabavan, prava relaksacija, a zeni se straaaasno svidio soundtrack. |
Jucer ubio dan sa dva filma :
1. War , Inc. - stvarno loš , rekao bi očajan pokušaj neke parodije na sadašnju Sad vanjsku politiku , jedva gledljivo 2. The Promotion - kvazi komedija , dobar zaplet i tema o dvojici zaposlenika u nekom trgovackom lancu , ali nedostaje pravog humora i pravih skečeva i podvala ... 3. Hell Ride - kratko i slatko , bikeri i puno krvi , solidan film ... |
ovaj vikend pogledal
Cloverfield-vrlo dobar sci-fi,jedino prekratak i kraj filma je malo bezveze. Deja.Vu-fora film,dobri efekti, Denzel Washington standardno odličan. Lord of War-odličan film-The first and most important rule of gun-running is: never get shot with your own merchandise. |
Hellboy 2: The Golden Army
Odličan, mrvicu lošiji od prethodnika. Genijalna scena kad crveni ubije šumskog boga :care: Boleština stoljeća: i'm not a baby, i'm a tumor :D:D:D |
matrix 1 nemam pojma zasto...mozda sam se zazelio? neam pojma
|
Citiraj:
|
|
Sve je to odgledano u vrijeme mladosti,ludosti i nadrogiranosti :D
Utrpavanje trenerke u farmerke FTW! :D |
Dark Knight...neam što reć osim da je fenomenalan! Sama priča je odlična, al definitivno netko ko dominira glumaštvom je Heath Ledger, možda se zbog takve uloge i ubio :S ostalo tolko nije toliko bitno... 10/10
hjiheheheheheheheh :D WHY SO SERIOUS? :D |
Citiraj:
Citiraj:
:D:D Kristijanu je spika ok, vidi se (da za razliku od većine drugova) ima nešto u glavi. Iako i on blebeće sve i svašta :) (general poslije rata)Btw mislim da uskoro izlazi (ili je izašao) iz ćuze. No dobro, gledo Hellboy-a 2. Ma onako, isprazno...Baza (početak) filma mi je ok, kasnije bzvz |
Citiraj:
|
Citiraj:
On topic: Večeras će nastradat Lord of war... |
The Love Guru - Mike Myers i Mini me su se vratili i ovaj put se bave hokejom , film je baš komedija bez puno razmišljanja , mozak na pašu i smijeh ...
|
Pogledao sinoć Hell Ride. Tipičan Tarantinov film: seks, droga, Michael Madsen, David Carradine u epizodi bikeri :D
Prolazno |
Nedavno pogledao Blood diamond, odličan film, obavezno pogledati..10/10
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |