![]() |
probaj smanji clock, tj. vrati na def. pa probaj igrat. meni na postavkama iz siga steka a na 1.8 radi kao luda na 1024x768 tako da probaj, nemora bit ali probaj
|
znaci 200x9...khm..ajde...probat cu...tj.sutra..sada mi se neda..tj.maknuo sam ga jer sam izgubio pola godine života kaj sam se živcirao...
ali inace sve ostalo radi full odlicno.. |
@Hamm
Ako si skupa s igrom kupil i kutiju VIC krekera, sve moguće da ti zbog toga kenja igra, tj. hiće error, i sl. upozorenja. Nikakav patch ne pomaže, ako je kutija VIC krekera loše zapakirana ili nedajbože ako su kojim slučajem VIC krekeri odstajali i ne vrede 5%:) |
imša pravo..imali su loš okus...
|
Citiraj:
u imperial cityu u "magic" shopovima...te naravno imas za kupiti u mage gildovima..u svim gradovima...a isto tako imas i za ukrasti u mage guildovima..ali ti je hard lock to..tak da...eto..sretno :) |
Citiraj:
Znači ovako odi u Bruma city i tamo ćeš naći svakojake gildpve, odi po noći do mage gilda i opljačkaj ga (otključan je).. pozz |
aaarrrghhhh lopino :D :D :D
ja sam bio battlemage tak da nikaj od mog pljackanja :D |
Thief gilda rula... jedino su mi sada stražari postali mrski s njihovim jezikom "Stop criminal scum!!" : wtf :
Sada sam pokrao cijeli mage guild... idem sada se malo prabaciti na warior (makar je ključ na hard, ali nema te brave koju tata nemože obiti) Btw. jel tko ima iskustva u areni, nisam još probao, koja je normalna zarada itd. Odoh se ja ušlagirat : cheers2 |
Hamm-probaj staviti Flip Queue Size na 2 pa pogledaj, možda će ti se manje rušiti...
Govorim o ATT-u. |
Di ima lockpickova za kupit?
|
Citiraj:
bruma,olavs tap and tack,tip se zove ungar of olav tako nekako,u prijevodu unutra je,ali ne cijeli dan. sranje samo 3 prstena mogu istovremeno imati na ruci. |
možeš ih jedino kupiti ako si u thief gildi (bar tako mislim...)
Olavs tap and track - Bruma City |
Citiraj:
Blago tebi, meni oće samo 2 nosit |
Citiraj:
@jelc...pokusat cu cim ga opet instaliram jer sam poludio i uninstalirao...ma hebi ga...kad sam popizdio :( |
Ta ti je opcija nekaj slično kao "Max Frames to Render Ahead" kod Nvidie.
Probaj 2 ili1 , možda pomogne. |
isti problem kod mene..ma ja bi to ipak sve svalio ili na premalo rama,ili na opaki bug u igri..patch će pokrpati stvar nadam se...
inače lv20,darkelf..120lokacija bla bla..70tak q...: flyingey E da je dati ocz ddra500 jedno 2,3 gige..: cheers2 ,skromno..eto...: roller : |
ma da... skromno: bonker2
Btw. kakve su vam prognoze s koliko cemo razlike popusit od brazila?? Ono, prva utakmica prevenstva, ronaldinho nabrušen, adriano ošišan a carlos obrijan... ja predviđam nekih 3:1 za brazil... volio bih da sam u krivu... :cool: ¸ |
..to skromno,je bila šala,ne znam kako se vi u Ogulinu šalite,pa eto..:D
šta se tiče tvoje promjene teme,otvori thread na tu temu,bit će sigurno replya..ja sam na kladioni odigrao već na pobjedu Brazila,na cijelom SP, 1. mjesto sam igrao sa 500kn..tako da me to nit zanima,nit boli briga...: baad : ..ovo je Oblivion thread..pa eto...ne zanima me 352,ni 442 sustav koji bi mi igrali protiv braziljana..jedino ionako što valja iz tog Brazila su banane,Rio, i Sepultura..:D |
ma šalimo se mi ali ne na račun 3gige :D
A karneval i prekrasne gospođe koje polu gole plešu i mašu onim svojim prekrasnim sočnim siskama... oops, opet off topic : sweating |
Službeni OBLIVION PATCH v1.1.511 je vani.:)
Moja je preporuka ne instalirati bar 24h dok se ne vidi na kaj se sve žale nesretni korisnici širom neta.:D Malo opširnije: http://www.elderscrolls.com/download...atchnotes6.htm Skidanje: http://www.elderscrolls.com/download...es_patches.htm http://www.fileplanet.com/164363/160...ion-Patch-v1.1 http://www.3dgamers.com/games/es4oblivion/downloads/ |
Nista pametnog napravljeno...
Nije leveriranje sredjeno... performanse.... Nista :smoke: |
tooooooo... baš smo to htjeli : bonker2
|
Citiraj:
http://jorgeoscuro.googlepages.com/home |
ja to ne razumijem, ak mi je lik caster i za 6levela dobije 9magicke i popne se spell effectivnes za 4% a ne dobijem nove magije, di je tu napredak
|
Samo da pitam !!!
danas ja legnem spavat (u igri naravno) i javi mi se neki kao da se pridružim u neku gildu (nisam ime zapamtio) u biti ubijaju ljude ! kao ja sam ubojica (nedavno izašao iz arene kao champion) žudim za krvi... reko idem probat.... dobijem neki bodešćić i trebam ubit nekog tipa u Ill- nešto iznad bravila reko NP buraz odem tamo koknem tipa u snu, otkrijem novi oblivion gate, reko super ! tako da me zanima dali je netko u toj gildi, kako je i što treba i koga treba kasnije ubijat ?! baš mi se sviđa (gilda) :) |
to ti je Dark Brotherhood i po meni najzanimljiviji guild, poslije su questovi zanimljivi i baš mi je bilo žao kad sam ih sve prošao.
|
Citiraj:
EEE to je to znači super ! sad trenutno zatvaram gate, kasnijei dem spavat pa možda dobijem quest još jedan... sad mi je baš drago da sam pristao ! : goood : : goood : |
ma di su ti armori u oblivion gateu,ja s ni jednog mrtvog ga nisam mogao skinuti??
|
e jel ima koji oblivion gate di se fakat isplati otic (mislim na zaradu il neku skupu stvarku) jer sam ih vec 5 obiso i nis nisam naso tam samo sam skoro poginuo...
te kako odgonetnuti ono s 4 knjige..., di treba ic? |
Ja sam lud vise,ne mogu zavrsit onaj quest u dark brotherhood-u kako treba!Zove se "accidents happen" i moram se kroz podrum suljat do prvog kata i odvezat onu glavu da padne na tipa koji sjedi!Sve to napravim kako treba ali onaj gromm mi uvijek dodje gore,ili ako ne dodje,uspijem se prosuljat do vrata od podruma ali onda se i on pojavi tamo...sve to napravim izmedju 8 i 11pm,suljam se jos iz podruma sve do gornjeg kata!
Kako da me taj lik ne skuzi??ne kuzim vise,nemoguce da se ne suljam kako treba jer ne moze bolje :burn: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |