![]() |
Citiraj:
Good to know za Fritza :) |
Imam problem s Fire TV stickom. Pojavljuje mi se "Home is currently unavailable". Kaže da se ne može spojiti na servere itd. Sugerira restart, međutim to ne pomogne.
Jednom mi se to već dogodilo. Isključivanje iz struje je pomoglo, ali sada ni to ne pomaže. Međutim, sve aplikacije koje koristim rade normalno. App store radi. Amazonove aplikacije rade. Samo taj home ne radi. Je li tko imao taj problem? |
Jel imaš aktivan VPN na njemu? Meni se to nekad dogodi ako mi se VPN automatski spaja kod svakog pokretanja.
|
Ili mooozda adbloker na razini kucne mreze (pihole, dns over tls/https konfiguracije, nextdns i sl). Mozda mu zablokira neki povremeni query i to ga sjebe
|
Imam vpn ali nije aktivan. Svaki put ga manualno uključim.
"Riješio" sam. Stavio sam custom launcher |
I meni se to počelo dešavat otkad sam u mrežu stavio šaomijev ruter - mislim da on ima neki firewal pa blokira (kod mene) ...
|
Ima li itko novi link za hbo go, za 4k firestick
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Ak ti nije sila, strpi se do 8.3. kad stiže hbo max, negdi sam pročital da bi ta aplikacija trebala radit bez problema na firesticku
|
@robik666:
Koja ti verzija ne radi? Zadnja je, kolko znam, 5.15.247 i ta se moze naci svugdje, recimo ovdje |
Citiraj:
Inace, HBO Max je drugaciji servis koji zahtjeva i zasebnu pretplatu, jer postojeca za HBO_Go ne pije vodu... |
Go preplatnici se prebacuju automatizmom na Max, potvrdjeno je od danas u medijima itd. Mijenja se samo app i cijena pretplate.
|
Citiraj:
Edit...evo uspija iz 2. puta Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Isprika na malom OT. U vezi HBO Go. Može li mi se frend ukrpat? On sa mnom i još par frendova dijeli Netflix, pa bih htio vratit uslugu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iako, ako se dobro sjecam, samo 2 uredjaja mogu istovremeno gledati streaming. Pisu svi detalji na njihovom help-u... |
Citiraj:
https://www.serijala.com/ostalo/hbo-...tsku-8-ozujka/ |
Citiraj:
|
Ako odbacim daljinski od tv-a i koristim samo od fire-a, jel se on automatski ugasi ako samo pritisnem tipku I/O (ugasim tv) ili posebno moram držati tipku home, pa u sleep pa I/O?
Pitam da nebi bilo ako ugasim samo tv, da nebi fire u pozadini vrtio max tv i dalje sisao bandwith :D |
Ako je prikljucen u USB od tva, ugasit ce se zajedno s tvom. Ako je prikljucen u utičnicu, onda radi u pozadini.
|
Fire kada ga ugasis na njegov power button ode u sleep i gasi tv. Stream se stopira, to sam prvo testirao jer zena uvijek pusti upaljen iptv stream kada ga gasi tv, a fire mi je bio spojen u struju da se brze boota kad ga palim. To provjeris kroz ruter ako mozes vidjeti promet uredjaja
|
Ja sam bas upravo ugasio panasonic plazmu s daljincem od firesticka, u pozadini je i dalje streamao. Stick je u utičnici od zida. Na samsung telki , stick spojen u usb od telke, stick otisao u sleep. Mozda meni nesto steka stick na plazmi?
|
Ustekao i ja sad u usb od tv-a....
|
kad je u usb-u ne ode on sleep
nego usb ostane bez struje u pravilu, kad imate fire na struji, i gasite putem daljanskog, hdmi cec salje signal ,, gasimo se, zatvaraj kapiju al ponekad se to i ne desi, pa stream ostane lijepo rokneš kučicu na daljancu ili stopiras što gledas, gasiš budete se privikli |
Kolko realno može maxtv potrošiti bandwitha da radi 24/7? Ja ni nemam punokrvni nego 2go koji imam free u magenti?
Imam 1TB prometa, a ne skidam skoro ništa. |
Bandwidth se ne trosi, nego zauzima. Trosi se promet/megabajti. Potrosnja megabajta ovisi kakav materijal se gleda; okvirno SD trosi 1 GB na sat, HD trosi 3 GB, a UHD 7 GB na sat, pa racunaj...
|
Uglavnom,
Ako idete na preferences, ima opcija data monitoring. Kad to ukljucite pojavi se opcija monthly top data usage i tamo vidite koliko je koja app potrosila. Cak se moze i staviti data alert. |
Citiraj:
|
https://www.xda-developers.com/fire-...tom-launchers/
Citiraj:
|
Meni vise ne radio HBOgo. traži update. Probao sam ponovno instalirati ali isto
|
Uskoro stize HBO Max
Sent from my RMX2002 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |