![]() |
@p3r02d3r0
Tako sam se i ja zajebao i sada ćorak. |
Citiraj:
Bome i ja sa Turskom, onda napravio na Ukrajinu i od tad ne diram ništa i sve se automatski odvija putem revoluta već mjesecima. Dok ide ide. Jedino što bi probao Nigeriju al meni ne prolazi, a ovaj kom prolazi nije nam napisao točnu proceduru. Ne bi gasio Ukrajinu već samo na novi acc dodao još par ljudi jer ima kandidata hhh |
Danas sam uspio aktivirati Tursku
-napravio sam novi Apple id -promjenio u postavkama lokaciju na tursku -instalirao vpn -logirao se u YouTube sa svojim računom -kupio gift Card za turski app store -aktivirao premium Sent from my iPhone using Tapatalk |
ja početkom godine uspostavio ukrajinu i od tada svaki mjesec sve uredno prolazi (revolut naplata).
a isto tak, dok ide ide, pa ćemo dalje gledat kaj možemo skemijat :) teško bih se vratio na yt s reklamama, posebno kad su i moj i zenin telefon u obiteljskoj i jos par telki po kući,tablet itd itd. |
Tražim i ne mogu naći, a znam da sam negdje ovdje naletio...
Koja je alternativa za gledanje youtube -a bez reklama ? |
YT Drifty:)
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
Za mobitel koristiš Revanced. |
Ja nista 20 dana nisam uspio rijesit...
Stogod pokusam ne prolazi... Koji su najbolji besplatni VPN-ovi? hvala |
Kod mene Argentina za sada radi, naplaćuje se preko revolut, povremeno palim vpn iz argentine čisto reda radi.
|
nema potrebe
i ja sam 1g na argentini + revolut deremo dok ide |
Ode i moj premium koji je bio godina na turskoj. kaj se preporuca za workaround?
|
vi sta vam je otislo...jeste sta mjenjali ili je samo od sebe prestalo?
|
koji je dobar free vpn android za aregentinu...tunnel bear nesto mi neradi
|
Jesi probao UrbanVPN?
|
Citiraj:
samo od sebe |
Citiraj:
ukrajina |
Ne radi, probao preko vpn i sve novo, uvijek zavrsi u gresci da ne moze odredit zemlju
|
Indija opet prošla, izgleda da nas poštene indijce ne diraju toliko, više vas turčine i argentince
|
kako sam ja nekad imao opciju clanstva nekog yt kanala...i to bi placao argentinskom trarifom..bubam clanstvo je 10 eura a preko argentine je bilo 1 euro..to mi bilo nestalo samo od sebe...dal se moze vratiti?
|
jutros normalno prosla isplata ukrajina s pbz visa
i cini mi se da to trenutno nece dirati zbog iseljenosti stanovnistva... |
Citiraj:
Ali, pun mi je taj obiteljski, a imam upita od prijatelja il familije da ih ubacim,pa bi probao Nigeriju složit, neko je pisao da mu je prošlo ali ne detaljno na koju foru. Ak neko zna nek napiše pls. |
Meni nikako nije htjelo preko Revolut Mastercard ni Visa,na kraju sam morao sa Mastercardon od ZABE i prošlo je.
YT premium Argentina Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Meni 1.56 euro turska.
Mami ponestalo prostora na google photos, otvorio joj urbanvpn, stavio tursku i za nekih 2 eura godišnje uzeo 100gb google one. Bez beda, čak ni adresu nije tražilo, prošla revolut mastercard |
Eto prosla turska opet bez problema preko revolut-a
|
Jel ima koji VPN a da je mukte na iOSu da stavim na Ukrajinu dok placam youtube premium? Preko weba mi neda nego kaze da sa mobitela platim......
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
https://speedify.com/download/ Prva 2 gb mjesečno besplatno, ne treba account. |
Nema ukrajine
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:21. |