![]() |
Mozda da provas slikat nesto drugo osim osobne random i nemoj sebe, to ce im otic na verifikaciju i pustit te u app i onda izbrisi?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Ako stvarno oces samo izbrisat account javi im se na mail, moraju ti ga izbrisat, i account i sve vezano za tebe, GDPR.
|
Pokušao sam to sa slikanjem bezveze bilo čega al ne ide. Pa da htio bi izbrisati account, jel ga uopće ne koristim. I ne znam za što bi uopće koristio taj revolut. Prije par mjeseci i free karticu su mi poslali. Jednostavno ne znam za što bi to koristio.. Ne kužim prednosti.
Već sa slao email vezano za problem sa logiranjem na aplikaciju, na feedback@revolut.com. Nadam se da je taj mail točan. Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Evo ja ga koristim jer cu sad napravit online narudžbu od 7500 kn (mozda i manje), koja bi bila 7750 da dam banci da mi konvertira.
Isto tako jedini uz PBZ koji daju karticu google pay i tako plaćanje sa mobitelom, što mi je top. Online placanje sa virtualnom karticom, koju "disposeas" ako je nesto sumnjivo. I spasoje svih spasoja, dizanje bez naknade na GOTOVO svim bankomatima u hrvatskoj (pbz sigurno nije, i HPB mislim da moras kliknit nesto). Hitno treba nešto para zbog xxy, odeš do bilokojeg najbližeg bankomata i digneš pare. Hit. Ali da, @catroot ako si dobio karticu onda si već poslao sliku i osobnu prije. Zašto je sad odjednom problem da opet pošalješ? A kad se ulogiraš onda tražiš da izbrišu sve tvoje podatke slike i sl jer vako i nako moraju zbog gdpr-a. |
Citiraj:
|
I HPB nemoraš ništa kliknut.
Koristio sam Revolut da platim preuzimanje paketa u pošti na POS-u, kaže teta "naplatit će vam naknadu kao da ste digli novce na bankomatu druge banke", reko neće. I nije... |
Citiraj:
|
Isto je i na zabinom bankomatu. Prvi ekran pita zelis li dcc, drugi ekran prikaze iznos za isplatu sa/bez dcca. Naravno, bez dcca ne moze izracunati nego kaze da je tecaj/konverzija nepoznata itd.
|
Revolut
Dizao sam već nekoliko puta na zabi u zadnja dva mjeseca, ništa me nisu pitali i prošlo je bez ikakve naknade. Ista stvar i s auro domus
|
Pardon, pobrkao sam s curveom. Zaba i hpb me za tu karticu pitaju za dcc.
|
Citiraj:
|
Tako je, samo u ovom slucaju sam se zaletio i rekao krivi podatak da zaba atm pita za dcc kada ubacis revolut karticu. Davno sam koristio rev karticu, pa vjerujem Ivanu kad kaze da zaba ne pita nista.
U svakom slucaju, koliko god da te pita za dcc, nevezano za karticu, samo odbijas i prihvacas tzv "nepoznati tecaj" izdavaca kartice kojeg atm, logicno, ne zna. Pravi problem su atm-ovi koji ne pitaju za dcc nego skidaju fiksni fee, a to saznas u revolut (ili u mom slucaju curve) appu pa za zatrazenih 200kn vidis transakciju od 2xx kn. Npr pbz bankomati u kombinaciji s visa rev karticama. Na mc rev prije godinu dana nije nista skidalo ni pitalo, ali s visom skine fee bez pitanja. Treba pratiti kako disu ti bankomati jer se to sve mijenja s vremenom. |
Zanimljivo, nisam koristio Revolut na ATM-u pa ne znam kako diše. Na računu si imao kune ili eure? Ne znam što ima pretvarati ako si uzeo 200 kn s kunskog računa...
|
Ovo je i dalje biblija za Revolut korisnike
Stavio sam prije x mjeseci, ali evo opet. https://www.dropbox.com/s/ajifjmncda...eATM.xlsx?dl=0 Nije već dugo ništa updateano, pa i dalje stoji DCC uputa za Zabu, ali eto, nije me tražilo pa izgleda da tog više nema. |
Stara mc kartica je imala hr bin, zato ne zeza za fee. Kasnije su uveli vise i od onda je malo show s bankomatima.
Pricam iskljucivo o kunama i dizanju kesa u hr, znaci sve po ps-u. Valuta afaik nema veze s ovime nego iskljucivo bin kartice i kako ga nasi bankomati vide |
Za MC ne znam, imam Visu
|
PBZ me u 7. mjesecu tražio 25 kn fiksni fee za podizanje 200 kuna s bankomata (Visa). Zaba i HPB i bez naknade i bez opcije njihovog obračunavanja tečaja.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A805F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
P.s. Ruku na srce HPB me nesto izvozao neki dan na njihovom bankomatu, nikako da nadjem opciju bez naknade. Kako mi se nije dalo gubiti vrijeme odustao sam i samo podigao na Adiko koji je bi pored. |
Da, nekada nije bilo na nijednom a danas (jedino) na pbzu. Zato je meni najbolja komba pbz ko maticna banka i revolut. :)
|
Citiraj:
To si sigurno bio Zg-Dubrava supernova ispod pokretnih stepenica :) |
Revolut opet izdaje MC kartice, kazu da je hr bin, ali treba pricekati da stignu i ekipa to testira
|
Sad sam probao, imam Revolut odavno i, ako idem tražit još jednu karticu BIN mi izbaci ovaj
Card Brand MASTERCARD Card Type DEBIT Card Level PREPAID Issuer Name / Bank REVOLUT, LTD. Issuer / Bank Website - Issuer / Bank Phone - ISO Country Name UNITED KINGDOM Country Flag UNITED KINGDOM ISO Country A2 GB ISO Country A3 GBR ISO Country Currency GBP |
koliko je fee za transakciju ako se salje revoult na hr račun? ili na račun od paysera ?
|
7kn tako nesto....mozda ce zavisit od banke do banke
Sent from my starship using subspace comms |
Citiraj:
|
fala na info .. ništa drugo nego isprobat .. jer piše no fee .. al nisam išao do kraja ..
|
Bit će no fee kada pređemo na euro jer naše banke uzimaju naknadu za priljeve u svim valutama osim eura.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:23. |