PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2018 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=290342)

Gabre 11.05.2018. 22:11

williams je totalno rasulo, ali ono uzas hebote ove sezone. Sad im je otisao i chief designer (mozda i bolje :D )

https://www.autosport.com/f1/news/13...er-leaves-team

hedgehog 11.05.2018. 22:23

Pa ne znam kako uspiješ napraviti bolid toliko loše da zaostaje 4 sekunde po krugu sa Mercedes motorom. To je otprilike ko Sauber prošle godine samo što se zna glavni razlog kod njih. Danas sam bas gledao on board od kubice. Čovjek se doslovno hrva sa bolidom i muči da uđe u svaki, al svaki zavoj. Nakon toga dođe on board od Bottasa, a on laganini ko da je doma na simulatoru. Svi pokreti lagani, odmjereni, bez hrvanja..

Brko 11.05.2018. 22:33

Bitno je da ste me sprdali na prvoj strani ove teme kad sam kritizirao Williams. Vidi se kako su im puno pomogle pare i talent Sirotkina koji je "uništio" kubicu u pre-season shoot-outu :D

draksa 11.05.2018. 22:38

Da Kubica vozi umjesto Sirotkina imali bi par podija već

Gabre 11.05.2018. 23:12

Citiraj:

Autor hedgehog (Post 3193238)
Pa ne znam kako uspiješ napraviti bolid toliko loše da zaostaje 4 sekunde po krugu sa Mercedes motorom. To je otprilike ko Sauber prošle godine samo što se zna glavni razlog kod njih. Danas sam bas gledao on board od kubice. Čovjek se doslovno hrva sa bolidom i muči da uđe u svaki, al svaki zavoj. Nakon toga dođe on board od Bottasa, a on laganini ko da je doma na simulatoru. Svi pokreti lagani, odmjereni, bez hrvanja..

to sam ja vec pisao, jos lani, onboard strolla i onda neki drugi bolid. Stroll dosovno mu se trga volan iz ruku, mislim da sam bio i video iskopao negdje.. kao da karting vozi po grbavom poderanom asvaltu

npr, tamooko sredine videa pa dalje, cupa se iz ruku volan, cupa doslovno

https://www.youtube.com/watch?v=U46W1GDJWYk

botas
https://www.youtube.com/watch?v=DSCePwWSLSY

Citiraj:

Autor draksa (Post 3193246)

dobraaaa :D Iskreno se nadam da Kubica dobije sjedalo dogodine u nekom timu, iako su male sanse, previse je mladih vozaca na sceni...
bilo gdje je bolje nego u williamsu.. taj team se raspao totalka. Koliko mi se cini imaju onu azdaju Claire koja je koliko mi se cini jako tvrdoglava...

hedgehog 11.05.2018. 23:55

Ne razumijem kak možeš baš toliko sjebat na evoluciji od prošle godine. Doslovno da su samo kopirali par ideja sa drugih bolida na bolid od prošle godine, sa Mercedesom bi bili u top 5 momčadi hladno

draksa 12.05.2018. 00:38

Citiraj:

Autor hedgehog (Post 3193276)
Ne razumijem kak možeš baš toliko sjebat na evoluciji od prošle godine. Doslovno da su samo kopirali par ideja sa drugih bolida na bolid od prošle godine, sa Mercedesom bi bili u top 5 momčadi hladno

Pa tako da im je i prošlogodišnji bolid bio sranje. Imali su ono 3. mjesto u Bakuu di je valjda 7 ljudi ispred njih odustalo i to je to koliko se sjećam

Već par puta sam pisao ovdje kak su loš tim i kak stalno nazaduju. Jedine godine di su bili ok su bile 2014. i 2015. di je Mercedesov motor bio toliko bolji da ih je pogurao na 2-3. mjesto. Kako se izjednačavaju motori tako oni padaju konstantno.

I ovo za Kubicu i Sirotkina je bio sarkazam ako neko nije skužio :D , mislim da se previše sere po vozačima u Williamsu

Brko 12.05.2018. 10:32

Citiraj:

Autor draksa (Post 3193246)

Jasno je da nebi, bolid je odron, ali... svi znamo da su jedan i drugi tu zbog para, a ne vozačkog umjeća. I to nismo rekli smo mi tu na forumu, nego i struka :)

Stoga je tvoj komentar promašen fest jer sam aludirao na to koliko su Williamsu pomogle njihove pare za razvoj bolida (ono kaj je Kler Vilijams branila kad su je pitali "a zašto 2 pay drivera"). Pomogle su u toj mjeri da su lošiji nego lani u odnosu na druge. Jebiga ;)

A odabir Sirotkina sa vozačke strane je imao priču da je Rus udavio Poljaka na pre-season shootoutu. Nažalost, niti njegove pare niti njegov talent ne dolaze do izražaja tako da bi ipak bilo lijepo gledati Kubicu na stazi iz sentimentalnih razloga (nije pay driver, bio je dobar vozač, jedan od "starije" garde).

Sent from Usreo Mobara

draksa 12.05.2018. 11:09

Pa ne mogu se samo tako kupiti mjesta u F1, Sirotkin je 2 godine zaredom bio 3. u GP2

Williams je odlučio da im znači više tih 5 milja za godinu nego potencijalna razlika u brzini, da imaju Kubicu bi vjerojatno imali iste rezultate samo s manje para

Vi bi srali i po Ricciardu dok je vozio u HRTu tam 2011 il koje jer mu je bolid loš

Brko 12.05.2018. 11:18

Sere se po Willamsu ti njihovoj filozofiji. Vozači nisu krivi.

Sent from Usreo Mobara

Blue_Fatal1ty 12.05.2018. 13:12

F1 tv apsolutno ne radi. Govno od usluge, a ja se zaletio s godisnjom pretplatom.

GoGzS 12.05.2018. 13:15

IMHO bolid bi bio malo podeseniji da Kubica vozi full time. Njima base setup nevalja, a ovo dvoje jos nema iskustva da zna sta i kako podesit. Linkao je netko, pogledajte samo kako se oni bore sa autom naspram jednom ostatku ekipe sa dobrim setupom.

Brko 12.05.2018. 13:22

Bolid je loš i točka. Sve ostalo je podložno subjektivnim interpretacijama. I osobno mi ih je žao vidjeti da su tako nisko pali u poretku. Nadam se da će se jednom vratiti.

I McLaren je najurio šefa dizajna :)

@Blue_Fat
A refund?

Sent from Usreo Mobara

GothamChild 12.05.2018. 13:30

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3193367)
Bolid je loš i točka. Sve ostalo je podložno subjektivnim interpretacijama. I osobno mi ih je žao vidjeti da su tako nisko pali u poretku. Nadam se da će se jednom vratiti.

I McLaren je najurio šefa dizajna :)

@Blue_Fat
A refund?

Sent from Usreo Mobara

evo Martin se vraća x))

Brko 12.05.2018. 13:39

Navijam za Renault od sutra ako Martin zauzme neku ozbiljnu ulogu tamo.

BTW, na qualy će prvih 5 biti u 0,2 sekunde :D

Gabre 12.05.2018. 14:12

I onda ostali na sekundu i pol iza.
Baš me zanima koliko će Alonso izgurati na svom teritoriju, hoće li uspjeti ući u Q3

Lewis 12.05.2018. 14:18

Nekuzim ovu FIAu, Ferrari sad mora maknuti ove HALO retrovizore ALI posliej GP Spain ? Pa ili ne nelegalno odma ili je legalno , kako oze biti izmedju :)??

http://www.gptoday.com/full_story/vi...unted_mirrors/

GothamChild 12.05.2018. 14:24

Citiraj:

Autor Lewis (Post 3193402)
Nekuzim ovu FIAu, Ferrari sad mora maknuti ove HALO retrovizore ALI posliej GP Spain ? Pa ili ne nelegalno odma ili je legalno , kako oze biti izmedju :)??

http://www.gptoday.com/full_story/vi...unted_mirrors/

zato što su prespori u odlučivanju. ne mogu od četvrtka do subote razmišljati je li legalno i onda reći u nedjelju ih morate maknuti.

Gabre 12.05.2018. 15:49

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3193400)
I onda ostali na sekundu i pol iza.
Baš me zanima koliko će Alonso izgurati na svom teritoriju, hoće li uspjeti ući u Q3

Uspio je car uć u Q3 :) srećom jer je Hulkenberg u kvaru inače bi bio P11

Ali Haas... Haas ubija, što bi još mogli da imaju dva poštena vozača, a ne onog grožđana koji uredno se mora razbiti u utrci ili za vikend ili onog kretena magnusena kojeg valjda cijeli grid mrzi :D

nub 12.05.2018. 15:56

Citiraj:

Autor Blue_Fatal1ty (Post 3193361)
F1 tv apsolutno ne radi. Govno od usluge, a ja se zaletio s godisnjom pretplatom.

Ja to ne kužim. Meni radi, ali kvaliteta glavnog streama je qurchina. Onboard kad idem po vozačima je 5x bolja kvaliteta :stoopid:

edit: evo, digla se kvaliteta glavnog streama ali ide i buffering :roller:

Bit će sutra opet ace stream :roller:

Brko 12.05.2018. 15:57

Haas spada u onu kategoriju Force Indije tamo negdje 2010. godine. Odličan midfield auto kojeg nema ko vozit :D

Neće valjda Hamilton PP osvojiti. Neeeeee. Opet će dean počet plakat o dominaciji Mercedesa. Neeeeeeeeeee :D

Fuck... front row lock. Neeeeeee :D

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3193378)
BTW, na qualy će prvih 5 biti u 0,2 sekunde :D

0.132 seconds cover the top four: Hamilton, Bottas, Vettel, Raikkonen.

Bio sam blizu :)

@Prki
Eto nas u Q3 Prki :D dobar upgrade ipak :D

Gabre 12.05.2018. 16:15

Samo da alonsa ne pobere tko iz sredine...
Možda max napravi nereda opet :D

Bit će zanimljivo sutra

Brko 12.05.2018. 16:34

Ako utrka bude na tragu Azerbejđana, Alonso sutra na postolju :D

Lewis 12.05.2018. 16:37

Ako se Alonso uspije izbrit sa Haasovima to ce vec biti super.

Gabre 12.05.2018. 17:04

Kaže lik, In average I recover 6 places in a race, I'll be happy tomorrow

dean225 12.05.2018. 17:24

Opet dominacija Mercedesa. Katastrofa. :lol2:

Gabre 12.05.2018. 18:07

Jako podsjeća na lani. Ferrari krenuo jako i onda rasulo

Brko 12.05.2018. 19:04

Daj ne jebi :) rasulo sa zaostatkom duljine picine dlake. Što bi McLaren dao za takvo rasulo...

Sent from Usreo Mobara

draksa 12.05.2018. 19:27

Video govori sve :D

https://streamable.com/c6a1s

Gabre 12.05.2018. 20:06

Da, pirelli dobio bonus

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08.