![]() |
Kupio ponovo monaco po 26.5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tak je :)
Samo mi se ne da pisati vagon nula ispred cijene |
Znas tko sta vise o guldenu...rast 400%
|
vrlo vjerojatno pump & dump
|
Prodan MCO po 28
planiram ga opet ubrat kad dođe do cca 25.5 ili niže |
Znaci monaco je sad in.
Dugorocno mi se zen svidja. Danas je na 8 dolara. 2 vise nego jucer. |
Kupljen OMG po 198
Prodat ću ga skupa s turom koju sam kupio po 208.400 Planirani sell na cca 215-220 |
Bavim se mislju da prodam NEO na 95 pa da ga lovim na 90 (nule iza dodajte sami)...
Edit: prodao po 917 Edit2: stavio kondicijski nalog ako poraste iznad 0.0102 kupujem nesto manje nego sam prodao. Ali sad ga barem mogu pustit na miru da pada. Ako ne poraste kupim kasnije vise. Nemam jos jasnu cifru, vidjet cu navecer kakobi kamo ide. |
Ja zaglavio u xrp, payu i neu. Ovaj ripple kad sam mislio da ne može pasti niže, pao je. Neo ako nastavi padat biti će dobra prilika za kupnju, a pay se jedini zeleni...jedva.
__________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
vratio se u NEO po 865, mission accomplished.
|
Monaco 0.002-0.0022 dobra kupnja po mojem mišljenju. Vidim ga večeras na 0.003. (na vlastitu odgovornost :D )
|
Citiraj:
Edit: ovo vrijedi za bittrex |
Citiraj:
Shvaćam da nemaš iskustva, ali onda ne moraš ni komentirat. :beer: |
Sve mi je u neo, nemrem nis u monaco uloziti....grrr
|
adx je u uzletu.
kupio na 405 i cekam 500 za prodaju. Edit: prošlo. |
Prije 2 dana se riješim ADX-a dok je bio na 20 (kupljen na 16), sad je 50.
Od tih para kupim Ripple na 3750, i od tad počme padat, sad je na 3600. Prije 2 dana se jedva riješim BQX-a na 19 (jer se vuče već danima i ne mrda poviše 21 na koliko sam ga kupio) i popušim nešto para, ali računam to je nužna žrtva da mogu uložiti u Pay koji je do jučer lijepo varirao od 102-115. Uložim u Pay na 105, od tada počme padat, sad je na 99. U isto vrijeme BQX počme rasti, sad je na 25. Pogledam moju jedinu uzdanicu koja me još drži u plusu, Neo, kad i on jadan pada. Eto. :suicide: |
hodl!
|
Ja jos nisam niti jednom izasao u minusu. Na neu trenutno debelo pusim ali nema...cekam..i idem van u plusu!
Evo nakupio za 10 monaca :) cekam 0035 |
Da zajebano je to sve.
Neo samo na hold on ce kad tad poletit. Ripple mi eno stoji na krakenu i necu ga gledat opce. |
Kaj je taj Monaco. pump&dump il nekaj s buducnosti?
|
Citiraj:
Valjda ce uskoro malo narast :) Premisljam se dal se igrat sa zenom ili ne :) |
brsvo Blood, steta kaj nisam poslusao prije. Kupio sad po 252, prodajem po 350.
MCO jel |
@Immortalis
Koliko je to u dolarima? :) |
Citiraj:
for fucks sake, tko će to sve pratit... |
sorry.. morao sam hahaha..
Citiraj:
|
ne znam di vi gledate, ali mco nije ni blizu 30
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Jedno noob pitanjce, ako želim direktno kupiti ETH, za mrvicu veće iznose (tipa 20k kn), koja mi je najbolja metoda? Na coinbase-u? Hvala :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:44. |