![]() |
|
Oni koji su kupili Gold Edition to budu dobili čim izađe. Sad mi je žao što nisam krajem siječnja preordao gold verziju na Steamu za 70 EUR preko CDkeysa. Tada mi se činilo suludo dati 500 kn za igru, a sad mi je žao :(
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
priča nakon igranja Metro Last Light Redux, se nastavlja s Metro Exodus ?
|
Tako je. Good ending je nastavak :)
Citiraj:
sad još samo pričekati tih 50gb da dolete do mene :chears: |
Znači taman sljedece godine kad igra dođe na Steam će bit sav content za igru vani, bugovi pofixani i tako to :D
Strpljen, spašen :D |
Citiraj:
e a kakvo je to sranje bilo s epic/steam oko ove igre, nisam pratio, ali kao nije izašla na steam, samo na epic pa će na steam dogodine?
a što se bugova tiče, ništa game breaking nisam naišao, jedino se nekad AI zblesira pa te gledaju i ne vide, ali to je booljka od 2033ce |
Epic ima ekskluzivu na godinu dana (daju više love). Na steam dolazi 15.02.2020.
Meni Metal Detector malo radi pa ne radi, zapravo više ne radi nego radi!? Ne znam jel' to samo kod mene ili je bug? |
Citiraj:
Poslano sa mog H8266 koristeći Tapatalk |
bok,
na koju foru ubijem one bijele mutante ? znači iznenada me napadne, pojavi se slovo T da stisnem... ja stistnem ali se ništa ne dešava hvala |
Pritiskaj brzo, tipkaj više puta.
|
Citiraj:
Hvala |
|
2 privitaka
Ne znam dali znate za Xbox game pass for PC? Uglavnom, ko onaj origin pass ali sad je na akciji pa za £1 možete igrati neke igre koje imaju u ponudi... Nije neki preveliki izbor ali je puno bolji (barem mislim) nego ono sranje od origina. I da ne duljim, Metro exodus je u ponudi! Za 10 kuna! :D
|
bok,
upravo sam završio Metro Exodus. igra je super. samo mi je žao završetka, da dobar ending završi onako.... kaj vi mislite ? |
Svaki ending Metroa do sada je odličan, bio good ili bad i skoro svaki izmami suzu kad ga vidiš prvi puta :)
Good ending Exodusa mi je moćan i napravljen je tako da se napravi nastavak opet za 5 godina (6 godina je prošlo od LL do Exodusa). Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
baš mi je teško pao kraj :suicide:
|
Citiraj:
|
Mod: pa dobro jel ti ne znaš koristiti spoiler button ili namjerno spoilaš? Nisu svi igru prošli još. |
wolfinjo ne SPOJLAJ hebemu selo
|
Ajde da vec nisam spomenija kod prvog mu komentara :) kralj
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
a ovo su igrice, nisu filmovi :lol2:
ali :respekt: |
kakve veze ima sta je. pa nisi jucer doso na forum i ovu temu bokte.
|
Citiraj:
I nema veze što su... |
1 privitaka
Ou je!
|
|
Aj bar je u zatvorenome tamo doli ispod,ovaj dlc mozda zbog toga i odigram.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ha, bit će zanimljiv ovaj 2 DLC s marincem u Vladivostoku!?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:26. |