![]() |
Nije bila zamrznuta. Ma nema veze. Malo me štrecnulo jer sam mislio da je opet neka frka i da će ugasiti uslugu. Hvala Bogu, problem je u KonzumKliku.
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
Zna li netko dal ce stari korisnici dobit besplatno novewirex kartice jer vidim da su kao poceli poslovat opet
|
Citiraj:
|
@Svemo , kako je najbolje koristit revoult ? Znači najjeftinija opcija prebacivanja na njihovu karticu ?
|
Citiraj:
Direktan SEPA transfer na revoult 400 kn Polog na tekući pa Euri na Revoult 85 kn Položeno četvrtak 29.03.2018 ujutro u 10 h Sjeli na Revoult 04.04.2018 ujutro oko 11h Najzanimljiviji dio, sa Revoulta na Coinbase za 2h. Da ne bude dodatnih pitanja, na Revoult ti može poslat pare svatko, a na coinbase samo autorizirani vlasnik računa. |
Jel se taj Revoult može spojit na PayPal?
Tj sa PayPala povlačit pare na Revoult? |
Citiraj:
|
Citiraj:
BTW, pretpostavljam da se kod izdavanja revoulta triba upisat sve podatke,i dat sken osobne itd? |
Radi povlačenje novca s paypala na revolut. Revolut je online banka, a revolut kartice koje mi imamo su ništa drugo nego žiro računi s ibanom kao i svaki drugi račun.
Nisam direktno povlačio novce s paypala, ali sam kupovao preko paypala s tom karticom i kasnije preko paypala dobio refund nazad na karticu. |
Koristio jučer Netteler karticu....tečaj 7.41kn/€
|
Citiraj:
|
Pazi, jer nije isto povlačenje novaca sa paypala i refound. Refound si mogao dobiti uvijek a uplatu paypal ne dok nisu to riješili.
|
Jel nije da sa paypala moze withdraw jedino na visa kartice kod nas?
Jer nudi mi opciju withdraw samo na visu u pbz-u sto imam. |
Zašto mislite da je Revoult sigurna od porezne... ako je to online banka registrirana unutar EU, onda porezna može doći do vaših neprijavljenih prihoda bez problema...
|
Pretpostavljam da zato što može i hoće nije isto. Osobno ne koristim, ali slažem se da je manja šansa da porezna dođe do tih podataka pošto su na zahtjev, dok su od domaćih banaka po automatizmu, samim time ukoliko nisi baš osoba od posebnog interesa puno manja je šansa da ti pokucaju na vrata.
|
Nitko nije i ne može tvrditi da je revolut sigurno rješenje, samo malo sigurnije :)
|
Nego jedna stvar mi je prošla kroz glavu... ako sredstva sjedaju na Englesku banku, onda vjerojatno treba porez na dobit platiti Englezima, a ne našima...? Luka Modrić je Hrvat pa ga svejedno gone Španjolci, a ne naši... (bar za porez ;) )
|
Da, ali Luka Modrić živi u Španjolskoj :stoopid:
|
Bitno je prebivalište
|
Jel koristi tko bitpandu na skrill ili ste svi na Revolutu? i zašto svi govore "Revoult" a servis je: www.revolut.com
zanima me jel radi sve OK sa bitpande na skrill? |
Radi sve oke sa bitpande, i brže je od Revolut opcije jer moraš čekati da se sepa transfer odradi. Na revolutu je nešto manji fee i to ti je više manje to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
epayments uzima dodatnu proviziju na POS-evima i jako je loš tečaj ukoliko se diže keš u kunama na bankomatu.
Ali da je jednostavan, je. |
Nije uopće loš tečaj (ako ideš bez konverzije), jedino se naplaćuje 3% provizija.
|
Uvijek sam išao bez konverzije.
Znači zadnje dizanje na ATM-u, 5.3.2018. Exchange rate 1 EUR = 7.19058 HRK, nakon par min. na ATM-u druge banke 1 EUR = 7.19052 HRK, plus naknada za dizanje u kn 2,4 €. Na taj datum nisam imao transakcije sa Revolut karticom, ali dan iza, 6.3. je bilo 1 EUR= 7,4077 HRK. Ja bi rekao da je to poprilično loš tečaj, na 1000 EUR preko 200 kn razlike. |
Meni nikad tečaj nije bio manji od 7.2, a bilo je slučajeva (na većim iznosima) da je preko 7.4, ali onda ide 3% fee.
https://i.imgur.com/XVr3tVk.png |
Citiraj:
Bez konverzije, satro nepoznati tecaj, are you sure, pa opet are you sure, 7.44 kn / eur. |
Da, moguće. S druge strane, meni u 2 slučaja dizanja kn kod nas tečaj nikad nije bio preko 7,2, barem ne u 3. mj. kada sam isprobavao karticu.
U jednom slučaju su čak naknadno promijenili tečaj pa sam sa stanjem računa završio u tehničkom minusu. Jedino se isplatilo otići u Sloveniju pa tamo dići EUR. Edit: pričam o epayments kartici. Revolut zna preko vikenda imati nešto lošiji tečaj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |