![]() |
Citiraj:
|
A da nabacimo neku igru
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dali je samo meni nestao krošer (neznam kak se piše! :( ) na CWu ili :confused: |
Citiraj:
|
Ja sam pod nickom *NOB* Mirko u igri...ako nekog zanima... :p
|
oh, you are also noOb.....:p
;) |
Na CW, se vodi rat, tako da tamo ne možemo... doza anybody?
|
Citiraj:
|
Ja cu popizdit s Ati VPU recoverom!!!!Igram 15 min,nakupim 40 killova i 15-20 smrti,blizi se kraj...a kad ono mene izbaci u windoze,pogledam temperaturu grafe a ono 69C !!!!!!!Naravno,na najmanjem broju okretaja ventilatora :rambo: sva sreca da idem u petak po blok...
Isto mi se dogodilo ujutro,ono igram,i neki lik mi nesto objasnjava pola sata kako u boji pisat,tip se jadan sam ponudio i objasnjava i pise pola sata,a ja bez pozdrava ga "odjebem" VPU recoverom:D Jebo ja grafu od tolko para a da nemozes igrat ko covjek i u miru |
Jebo ga ti pa kaj to ne zgasis, ili podebljas vent:D
|
Citiraj:
|
bah jebo ja grafu od 4,5k kuna kad takva sranja radi
|
Zanimljivo-ja sam se po pol noći igrao na toj grafi i nikad problema...jedamput sam haklao 4h u komadu 700/800 frekve....
A 69c u 3D-u za tu grafu uopće nije puno:confused: |
Citiraj:
|
ocemo malo ?? jel ima kandidata??
|
ja bi se kandidirao .. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Izbacilo me opet:D A imao 5-1 :fuming:
Morat cu ubrzat ovaj hladnjak :argue: Jelc@ Mozda Sapphire ima bolji hladnjak od PowerColora :beer: |
Večeras poslije NCIS-a negdje malo napucavanja, jel može?
|
Citiraj:
bis du ferukt ? javol .. grosen dike šus ... ja ja ja |
ja mogu oko 00.00, prije me nema doma...:smoke:
nadam se da ce biti nekoga da dobije malo sačme...hehe...:clap: |
u koje vrijeme veceras i gdje?
|
Na bihnetu S&D su uveli novi realniji mod, meni je zakon, je da je malo tesko, ali je realno pa tko hoce nek dođe veceras
195.222.33.247:28960 to je ip.:beer: |
More tko objasniti (detaljno) S&D jer vidim da su jucer ljudi bili zbunjeni na cw-u neki stiscu redy neki ne...
|
Citiraj:
2. tvoj team pobjedi ak eliminirate sve protivničke igrače ili ak postavite bombu na metu koju treba uništiti ... naravno trebaš onda paziti da neprijatelj tu ist bombu ne onesposobi prije nego ona eksplodira .... and afkors ... ak igraš u protivničkoj ekipi onda moraš braniti te mete da ti neprijatelj ne napravi ono kaj bi ti njemu da ti "napadaš" .. eto ... u kratko |
S&D ti nije samo klasnicno napucavanje kao TDM vec treba malo vise taktizirat, ne mozes samo letit ko lud nego moras vise pazit.
Svi klanovi igraju S&D, jer je potreban veci skill za njega. Imas isto dvije ekipe, saveznike i svabe...cilj saveznika je da postave bombu, a svaba da je defusaju.... E sad kad bi to bilo tak lagano, uglavnom treba ti vremena da naucis rute kojima mozes prolazit, moras jako pazit ako ides u rush da te ne skampaju u prvih 5 sekundi ili da te bomba ne drapi... Potrebno je puno vise timske igre za S&D, pa je zato automatski tezi. Kad pogines cekas pocetak sljedece runde. Imas jos koje pitanje??:beer: |
Citiraj:
Ako clockam-clockam ručno:) Uglavnom-ja nisam "uživao" u igrama kao ti:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |