![]() |
Črabl nije te bilo :(
|
Nije jer bi u suprotnom pisao ovo iz bukse :D moji su se malo ko debili ponjeli pa u pol 4 javili da se kreće u 4 što moj posao ne dozvoljava :)
|
Ajmo njemci, gazite engleze :)
|
Medhengladbah hahaha
|
Još će englezi ušićarit pokoji bod.
|
Sad sam na tv-u gledao sažetke LP-a i drugi Barcin gol, Enrique skače ko da je osvojio LP. Jel se to stvarno dogodilo, srsy je lik skakao kao luđak jer je poveo protiv Bayera u drugoj tekmi skupina LP-a?
Ne želim nikakvu negativnu raspravu nego mi samo nije jasno, jednostavno ne mogu vjerovati da se to dogodilo. |
A jadan :(
|
Jadan tko?
Opet pokreces neku nepotrebnu raspravu pretpostavljam. |
Ekipa zabila pobjednicki gol i izvukli izgubljenu utakmicu. Trener slavi. Cudno :D
|
Slavi ko da je osvojio LP, nije čudno nego smiješno.
|
I onda ti podvaljuješ bulji da pokreće nepotrebnu raspravu, a ti si je sam pokrenuo ovakvim postovima :roller:
|
Citiraj:
Zato i nisam nit cu ubuduce komentirat takve mucke provokacije :p Cak sam i ja bio uvjeren da ce barca izgubit kad ono pobjeda:) |
Ja sam pitao normalno pitanje i naglasio da se pojedinci sa glupostima ne javljaju ali naravno bas dezurni se javio i evo sad je doslo do ovoga do cega je doslo.
Ubuduce neces komentirat? Pao mi je kamen sa srca iako znam da je jace od tebe tako da od toga nena nista. |
Nedjelja - 04.10.2015 17:30 :D |
city se mučio prvo poluvrijeme ali bome su se vratili
|
I opet aguero, valjda je gledao lewandoskog :)
|
I eto mi odgovor na moj post. Bravo Sevilla a Enrique se veseli onako jer zna da ce uskoro letit, ove sezone sigurno a mozda i vec sad.
|
De Bruyne....to je sve kaj imam za reci. E moj murinjo kaj si ti prodao...
|
Citiraj:
Sutra je dan D!Tri mega derbija! |
chelsea i dalje katastrofa
|
Heh, od 1:0 do 1:3
Letit će Mourinho, ako ne prije onda 24.10. :D |
Leti 100% :)
|
Slobodan je Ancelotti :fiju:
|
![]() |
Citiraj:
|
Ja sam pak misljenja da ce savrseni trener uspjeti opstati u najjacoj ligi na planetu :)
|
Citiraj:
Onda Mirkec,idemo sutra na vrh primere? |
Ono gore je bio sarkazam. Chelsea nece ispasti pa sve da ih Kljuno Ljujcic preuzme. Takodjer Mou je sve samo ne savrsen trener :P
|
Klopp navodno ide u 'pool, čeka se samo da se Rodgers još jednom posklizne :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:03. |