PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Uveden Pizza zakon (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=26582)

Mommistake 09.05.2015. 16:15

Današnji ručak :)

http://i.imgur.com/pg6eGZJ.jpg

http://i.imgur.com/0yJFbdl.jpg

http://i.imgur.com/ToCzrH2.jpg

I da, režem šunku, takva mi je bolja. :D

Sastojci: Tijesto, gauda, šunka, domaće kobasice, domaći špek, origano, parmezan, paradajz, mladi češnjak, luk, paprika, vrhnje, šampinjoni.

Mogy 09.05.2015. 16:55

U jbt sigurno je prefina. Koliko naplacujes po komadu? :D Izgled pizze ko iz restorana, nebi nikad rekao da je homemade :P ajde mozda jedino zbog ovog četvrtastog pleha :D

Mommistake 09.05.2015. 18:51

Free za tebe :)

Dođi u Zagorje, imamo mi toga :)

elvis again 23.05.2015. 15:11

Ja nisam bas do sad posato u ovu temu ali ovime se moram pohvaliti
http://www.pohrani.com/t/Y/41/37K3gX...3133402hdr.jpg

HONDA type R 23.05.2015. 17:19

Oro goro je dosta dugo imao meni najbolju pizzu, a onda sam probao u vukovaru u meksickom restoranu,,,, eeee :D predobro nesto, kvalitetni sastojci, pun k svega a finooo. za cca 35 kuna srednja...

trouble 03.10.2015. 00:01

Niko pizze ne ždere? Ja sad u kvartu tu vidio da u birtiji naručuju(uglavnom varijacije slavonske)...neki štand zvan Grizzeria(Dobri Dol),50kn jumbo. Ono,pizza jeftinih sastojaka al ih ima i nije tolko neukusna kolko bi čoek pomislio. Šunka ribana al je zato tjesto mrvicu deblje(ja volim tak) i fino i sasvim jestivo.

Danas naverečer mi se prijelo i reko aj da im dam šansu sa jednom 4 vrste sira...veli lik 40kn normalna a akcija vam je 50 jumbo....reko ajd jumbo. Uglavnom stiže,baš miriše jako po pizzi...masline naravno ne :D uglavnom ima 3 vrste sira uvrh glave al ne štede na gorgonzoli...na svakoj šnitini po par puta...jedva sam pola utrpo u sebe boktenedo,dišem ko som na suhom. I paradajz je fin čak. Ko je na potezu Šalata-Laščina-Kvatrić nek slobodno proba....čist dovoljna porcija za troje. Za 150kn osrednji dječji ročkas odradiš :lol2:

Roberto 03.10.2015. 14:16

Zadnjih mjeseci vani sam na pizzi bio samo u nekoj pizzeriji u španskom na onom novom trgu. Ne sjećam se se ni naziva trga, a ni pizza mi niej u nekom sjećanju ostala, tolko o tome :D

E da, i opet sam u o'hari bio, ovaj put je dobra pizza bila još bolja.
Zbog žene uzeo zele'onilo s brdom povrća, naravno da sam pride premium šunku uzeo :D
Jako dobro pogođeni sastojci pizze, svježi i fini. Pizza je mrvu veća u odnosu na prošli put kad sam bio, i sadržajno obilnija. Iako je to tip mlinac tijesta kojeg inače ne volim baš, ovo je jedino mjesto u zg dje mi je takva pizza jako fina.. U svakom slučaju preporučam.

Za mazohiste - uz pizzu imaju razne ljute umake sa volim ljuto, između ostalih i one najljuće nakon kojih samo rijetki neće zaplakati :D

trouble 03.10.2015. 14:23

Jeo sam tamo pizzu,nije loše al nije neki wau. Proboravio sam par sati na terasi al to je više povezano s izborom piva koje imaju neg sa pizzom :D

Roberto 03.10.2015. 14:36

O da, može se tamo ostati uz pive ohoho. Rochefort fino ide uz pizzu :D

Za mlinac pizzu koju inače ne volim, ovo je bilo jako dobro :)

Vuco 03.10.2015. 14:50

Roberto, jesi bio u Pizzeria Duksa kod Maksimira pa da usporediš sa O'Harom ?
U O'Hari sam jeo samo onaj steak od kile, dok pizzu nisam, a sad je susjeda od cure dobila nagradu za najbolju pizzu, dela upravo u O'Hari.

Duksa je isto tanko tijesto, ali nije onak prehrskavo (kao da jedem na mlincu) i namirnice su mi bile svježe i fine. Jedino još takvo tijesto (da je tanje i više manje hrskavo) sam vidio u Karioli (ali tamo me cijene full odbijaju) i Duksi.

trouble 03.10.2015. 15:29

Duksa mi je tu pod nogama...isto meh. Od tih nekih fancy pizza još mi je najbolje legla Zero Zero. A sad se na tu varijaciju otvorila i Basta u Varšavskoj,di je nekoć bio Baredo(stariji partijaneri će znat :D )

Dovukli su kao pizzajola iz samog Napulja....treba ić probat da mu majku i maslinu skinem par puta ak nebu valjalo :lol2:

Hamm 04.10.2015. 17:42

Otvorenje bašte je bilo pošteno. :p

Idem u ponedjeljak probati pizzu. :)

Vuco 04.10.2015. 17:58

Probao O'Haru (baš pizza O'Hara, 69kn mislim da dođe). Duksa je ostavila bolji dojam, iako su namirnice fine i friške u obje pizzerie.

luka_os 04.10.2015. 21:01

Njabolja je ona pizza poslije koje ne moras popiti 1L vode :D

trouble 04.10.2015. 21:02

Takve su IMO najbolje....

nego na stranu ovako konstruktivnih postova...de ti nama preporuči koju pizzeriju u Osijku i okolici ako se ikad nađemo tamo... :)

ShebY 04.10.2015. 21:41

Citiraj:

Autor trouble (Post 2835980)
Takve su IMO najbolje....

nego na stranu ovako konstruktivnih postova...de ti nama preporuči koju pizzeriju u Osijku i okolici ako se ikad nađemo tamo... :)

Rustika, La Rosa, Lipov Hlad, Novi Saloon, ne nužno ti redosljedom :chears:

Roberto 04.10.2015. 21:51

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2835852)
Probao O'Haru (baš pizza O'Hara, 69kn mislim da dođe). Duksa je ostavila bolji dojam, iako su namirnice fine i friške u obje pizzerie.

Meni je o'hara bila bolja od dukse i karijole. Sastojci su mi nekako finiji i friškasti, bolji.

Što se tijesta tiče - dva puta kaj sam bilo u o'hari, prvi put - tiejsto jue bilo jako tvrdo, pravi mlinac i nisam bio predouševljen ali je sve skupa bilo fino.

Drugi put prije tjedan dva sastojci opet super, a tijesto ovaj put znatno mekše, i meni jako fino.

Inače sam za chello style tiejsto i pizze, ali ovo mi je jako fina pizza u o'hari.

Slijedeće za probat - mundoaka i paesano, dobio višestruke preporuke.

mamutarka 04.10.2015. 22:12

paesano odem često https://drive.google.com/folderview?...VE&usp=sharing

Juice 04.10.2015. 22:20

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2836032)

Ovo izgleda užasno. Pizza ko da je izašla iz Brazzers produkcije

mamutarka 04.10.2015. 22:23

tak tak

https://www.facebook.com/Basta-54431...3089/timeline/ ovo se sad otvorilo, kažu najbolji napuljski pizzamajstor, na slikama mi pizza izgleda prelose

trouble 04.10.2015. 22:23

Sve mlinci....

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2836043)
https://www.facebook.com/Basta-54431...3089/timeline/ ovo se sad otvorilo, kažu najbolji napuljski pizzamajstor, na slikama mi pizza izgleda prelose

Stavljeno već gore :)

mamutarka 04.10.2015. 22:26

sori sori :)

Bubba 04.10.2015. 22:59

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2836012)
Slijedeće za probat - mundoaka

Ako mislis na onaj "restoran" na vrhu Petrinjske, radje proseci 500nja metara nize do Lari&Penati, vece porcije, nize cijene, bolja klopa.

Pizza u tom Mundo cudu je bila nesto najodvratnije sto sam probao u zivotu (a jeo sam svasta i svugdje), a porcije su minimalne. OK, ostala klopa im je solidna, ali previse traze za to sto daju. Kuzim ja do je 50 metara od Trga, ali svejedno, u tom kvartu mozes nacin u krugu od 500 metara duplo bolje restorane.

Hamm 05.10.2015. 08:15

Uvjerljivo najbolja pizza koju sam probao. :)

Pohrani.com

Pizzeria 4M. Petrijanec.

Javim danas za Baštu kakva je. :p

luka_os 05.10.2015. 09:23

U Osijeku najbolja i drugacija je u Rustici kod katedrale. Stvarno trebate probat ako ste u prolazu. Gatantiram manje od 2dl vode :D

Roberto 05.10.2015. 09:40

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2836075)
Ako mislis na onaj "restoran" na vrhu Petrinjske, radje proseci 500nja metara nize do Lari&Penati, vece porcije, nize cijene, bolja klopa.

Pizza u tom Mundo cudu je bila nesto najodvratnije sto sam probao u zivotu (a jeo sam svasta i svugdje), a porcije su minimalne. OK, ostala klopa im je solidna, ali previse traze za to sto daju. Kuzim ja do je 50 metara od Trga, ali svejedno, u tom kvartu mozes nacin u krugu od 500 metara duplo bolje restorane.

Uj, thanks.

Ono što sam na fejsbuku vidio djeluje pretenciozno, no nekoliko frendova je pohvalilo pizzu, a i ostalu klopu. Cijene jesu too much za nešto što pretendira biti street food. Možda probam neku drugu klopu, iako porcije fakat izgledaju minimalne.

Burger od 85 kn sasvim sigurno neću, taman da je neki gauchos svaki dan masirao slabine tog black angus goveda od kojeg je meso :D

Svakako ću čekirati Lari&Penati kad budem u kvartu, djeluje zanimljivo :)

Bubba 05.10.2015. 12:31

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2836177)
Ono što sam na fejsbuku vidio djeluje pretenciozno, no nekoliko frendova je pohvalilo pizzu, a i ostalu klopu. Cijene jesu too much za nešto što pretendira biti street food. Možda probam neku drugu klopu, iako porcije fakat izgledaju minimalne.

Ma daj zajebi pricu. U Refikovoj pekari 100 metara nize (kod ulaza u Upravu za zatvorski sustav :D), gdje se pica pravi od usoljene sunke izvadjene s potonulog teretnjaka u 1. svjetskom ratu je premija za to.

Za 80kn ili kolko vec kostaju, ako je pica takva, ima da dobijem pice od najbolje konobarice, i to vise puta, a i tad je preskupo.

Citiraj:

Burger od 85 kn sasvim sigurno neću, taman da je neki gauchos svaki dan masirao slabine tog black angus goveda od kojeg je meso :D
Jeo sam rebarca, piletinu, tu picu i jos neka govna, i ono, dolazi piletina, pa za te pare kupis pola Konzuma bolje pecene i finije piletine, da ti ne pricam sto na prosjecnom placu napravis za te pare. :D

Citiraj:

Svakako ću čekirati Lari&Penati kad budem u kvartu, djeluje zanimljivo :)
L&P je stvarno korektan, rebarca su mi tamo vrh, a i porcije su vrlo zahvalne. Na kraju krajeva, izmedju ti je i Purger, gdje ces se sigurno najesti, tako da mislim da je za Petrinjsku to MudoRestoranče najgori izbor, iskreno... Radje odi u Mekdonalc. :D

Roberto 05.10.2015. 13:24

Citiraj:

Autor Bubba (Post 2836252)
Ma daj zajebi pricu. U Refikovoj pekari 100 metara nize (kod ulaza u Upravu za zatvorski sustav :D), gdje se pica pravi od usoljene sunke izvadjene s potonulog teretnjaka u 1. svjetskom ratu je premija za to.

Za 80kn ili kolko vec kostaju, ako je pica takva, ima da dobijem pice od najbolje konobarice, i to vise puta, a i tad je preskupo.

:lol2::lol2::lol2:

Citiraj:

Jeo sam rebarca, piletinu, tu picu i jos neka govna, i ono, dolazi piletina, pa za te pare kupis pola Konzuma bolje pecene i finije piletine, da ti ne pricam sto na prosjecnom placu napravis za te pare. :D
Ma i to :D
Izgleda da je to još jedan u nizu modernih hypeanih restorana gdje je dobro biti viđen, a takvi me ne zanimaju preveć, ne idem zbog toga jest van :D

Citiraj:

L&P je stvarno korektan, rebarca su mi tamo vrh, a i porcije su vrlo zahvalne. Na kraju krajeva, izmedju ti je i Purger, gdje ces se sigurno najesti, tako da mislim da je za Petrinjsku to MudoRestoranče najgori izbor, iskreno... Radje odi u Mekdonalc. :D
To ću svakako otići probat, vidio sam na webu ta rebarca, zgleda jako dobro :)

syss 05.10.2015. 13:39

konzum/spar pečeno pile FTW!!! SVETINJA!!! :D

trouble 05.10.2015. 13:44

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2836145)
Uvjerljivo najbolja pizza koju sam probao. :)

Pohrani.com

Pizzeria 4M. Petrijanec.

Javim danas za Baštu kakva je. :p

Ovo zgleda dobro u close upu...prije smo picili u Bistru i Oroslavlje kad smo se htjeli provozat i pojest dobru pizzu...sad moramo u sloveniju majketi :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46.