![]() |
Prema "papirnatoj jacini" rekao bi da L520 radi savrseno, a i (maloj) ruci savrseno pase. Boji osjecaj i grip nego L830 koja je za svoju tezinu pre skliska.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
duplic
|
Prve dve slike su sjebane obradom a na druge dva fali malo detalja mada nisu tak lose.
630 je puno bolja kamera od ovih jeftinijih u ponudi i za tu lovu je super. Druga stvar je kaj kod nas u ducanima kosta 1400-1600 a trebala bi ipak bi par stotki jefitnija. |
Nije na slikama ništa obrađivano, samo naciljao sa mobom na auto postavkama i opalio. Možda se treba malo igrat sa namještanjem pri slikanju, al to ćemo kad naučimo što i kako :)
|
Obrada od aplikacije za slikanje, sry.. Slike su sigurno bolje kad se malo razmisli kaj, od kud i slicno.
|
Citiraj:
Koja je Lumija iz tog cijenovnog (do 2000kn) ranga imala OIS?! Lumie 830, 920, 925, 930, 1020, 1520 su sve (bile) preko 2000kn. Naravno pricamo o cijenama u trgovini, ne o polovnjacima sa oglasnika. |
Ima li uopće 640 s mat stražnjom stranom? Gledam 640 i 640XL. Obje izložene bijele, jedna glossy, druga mat
|
koliko ja znam, 640 je glossy, 640XL mat, u svim bojama
|
Citiraj:
|
Koje sranje, naprave dobar uređaj i onda useru sve odlukom da bude samo glossy. Odvratno izgleda i jeftin dojam ostavlja ta zadnja strana
|
Obuci joj gaće od tanke brušene kože i nećeš imat problema.
|
Ja znam da je ispod glossy, to je najveći problem :)
|
Citiraj:
Ima, crna je mat, lagano hrapava. |
Frajer u emmezeti mi je onda krivo rekao. Još je otišao provjeriti.
|
Daj je uzmi i napravi video review. Siguran sam da se masi ljudi dopada taj telefon. Uzmi naravno DS model i posebnu pažnu obrati na te funkcije.
Ako to uradiš dobit ćeš neograničeno karma bodova. Ajde, ajde... |
Ima review 640XL na GSMA
|
Citiraj:
al obicni 640 je cist solidan za te pare :fiju: |
Ima kupiti za L640 zamjenske poklopce za $6 usd na Aliju. Ja imam mat crni i upiknuo sam dodatni plavi poklopac, glatki.
|
Ala pa ti imaš... Osjećajem zavist i ljubomoru... Reci kakva je, jel dobra? Sluša li komande (ovo zbog L535 pitam)? Jel u pitanju DS ili obična? Si možda neki bumper već uzeo?
|
Imaš koju stranicu nazad moj kratki osvrt na L640, sve u svemu čudo od uređaja za 1060kn koliko sam ga platio. Fotić izvrstan, bolji nego bilo koji u tom cjenovnom rangu, a i u nešto višem.
Bumperi me ne interesiraju, za $6 imaš potpuno nova kučišta (link u postu iznad), pa ubodeš i ne brineš o bumperima. Kupio sam samo tempered glass za $2 na Aliju, ovaj. |
To baš i nisu oriđiđi stražnji poklopci ali su gotovo identične kopije...
|
Je da, ali sad je cijena malo porasla pa trebam još puno boca skupiti da si je priuštim...
Po meni je to prvi telefon nakon dugo vremena koji u skroz nenametljivom i pristojno dizajniranom pakiranju nudi jako puno sadržaja. Čak joj je i cijena otprilike kao i od legendarne 3310 kad se pojavila kod nas, a to nemre biti slučajnost. |
Citiraj:
Pa naravno da nisu original. |
Sve nedostatke wp-a bih pregrmio da notifikacije(whats app,viber...) normalno dolaze
|
Citiraj:
Inače meni je mobitel pao neki dan s auta na beton, sve 5 :D A curi barem 3x pao, s torbe na beton, samo kučište oštećeno, :kafa: |
I meni pao na beton, jedva vidljiva ogrebotina na kučištu. Super je fora što ima jeftino nabaviti ovih "origigi" kučišta, osim što potpuno promijene look telefona, eliminiraju potrebu za navlakama i bumperima.
|
Tempered glass na N630 je must have za šlamponje, mislim da je moj bio 3 dolara, i 5 dolara zeleni battery cover, nikakve gumene maske trenutno ... Naravno prezadovoljan i dalje sa dual sim verzijom, nadam se da 640 bude možda novi službeni ak se ponudi kod operatera uskoro.
|
btw. L640 ima gorilu sa oleo premazom, fakat fino klizi prst po tom staklu. Nije to isti gorila kao na kinezima ili jeftilenima, na kojima nisi siguran je li to stvarno gorila ili ne.
Puno kvalitetniji filing pod prstima i puno manje masnih mrlja. Nisam siguran da ću koristiti to kaljeno staklo koje sam naručio, probat ću pa ako je stvarno dobro ostavljam ga gore. |
Nokia lumia 900 prototip
Poštovanje..
Ovako prije 9 mj. sam na njušaklu kupila mobitel misla sam da kupujem lumiu 920 al ispalo je da se ipak radi o 900 i što je još gore te prije mjesec dana sam shvatila da se radi o prototipu natpis proto.nokia.com me nikad nije zamaro, ili je samo staklo od prototipa neznam, sad mene zanima dal je legalno posjedovati prototip ? Unaprijed hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |