![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=583 |
Citiraj:
|
Citiraj:
A Bequiet! PurePower L8 530W 80+ B napajanje |
Citiraj:
|
Razmišlajo sam ali, Bequiet su daleko od škart napajanja.
Imam 3 opcije : ili je grafa ili je PSU ili su kablovi on napjanja... @RaneZ Budem sutra baš probao na drugom napajanju. |
Citiraj:
|
A jel ima koji brijač ovdje s tom grafom a da ima neki superflower ili onaj EVGA g2 iz injostranstva? Neki hw sajt bi trebao istražiti coil whine sa raznim kombinacijama (sa više primjeraka) da se vidi ima li tu kakvih pravila, il je sve baš čisti random
|
Ovisi o komponentama koje se koriste na pcbu i još puno drugih faktora.
Primjerice, na mojoj je coilwhine gotovo nestao nakon promjene hladnjaka. Potpuno nelogično, a znači i da je stvar sreće. |
Moja ima CW ali samo ako je otkljucan FPS (i ako je to 80+ FPS-a), kad ukljucim Vsync (a oduvijek samo tako i igram, ne igram MP pa mi nije vazno) problema nema.
|
Nego jel mi imamo u zakonu nekaj o lažnom oglašavanju, ak ste masno platili 970... :-) balkanska posla, ne...
|
A jel itko probao vratit grafu tu kod nas?
Ja iskreno neznam ni sto bi uzeo kao dostojnu zamjenu, da malo trosi, da je brza kao ova i da je necujna, sve mi se cini da ovo cudo bas i nema alternative ili se varam?! |
Zanemarivši ovaj fijasko sada, trebam vaš posljednji blagoslov prije nego li se iskeširam :D Namjeravam uzet Gigabyteovu 970 Windforce 3x (GV-N970WF3OC-4GD) za 2820kn. Dvoumio sam se dugo između G1 i WF verzije i još uvijek nisam u potpunosti siguran koju bih, ali mi se ne daje skoro 400kn više samo zbog backplatea i malo višeg clocka, što ionak mogu sam postići, a backplate sam jednom na nekoj stranici vidio za kupiti za nekih 10$ (custom made).
Alternativu za 970 ne nalazim i još uvijek mi se čini kao best buy trenutno. Ako netko ima nešto boljeg neka se izjasni :) |
kupi 970, za pol godine je reklamiraj da ne radi pol gige rama i traži povrat novca pa onda kupi 1070 :D
|
Citiraj:
P. S. Ako nevidija odobri neku vrstu kompenzacije onda bi bilo super da mi ponude opciju da za 500kn nadoplate dobijen 980 :) |
Koliko ja vidim ovdje vecina ljudi koja ima problem sa coil whinom je gigabayte modelom dok ja na MSI nemam nikakav problem takve vrste... Moguce je da gigbayte je napravio neki propust.... Moja se nikad ne cuje ni kad radi ni kad neradi tj kad nije u loadu. Ako mi ponude neku vrste kompenzacije bilo bi super :) npr bolja grafa za malu nadoplatu ili hrpa igara :)
|
Nema pravila s tim koliko vidim. Naletio sam na jako puno postova od vlasnika MSI verzije pa isto kažu da imaju coil whine. Iako mi se čini da od svih najčešće to ima G1 verzija, a upravo ona bi trebala biti kao top model od gigabytea :/
|
Ja bi volio da nekako rijese vram problem sa novim firmwareom ali koliko sam shvatio to nije opcija posto je problem fizicke prirode. Onda bar nek daju neke igre ili kakvu kompenzaciju kako je dosta ekipe reklo.
|
Možeš misliti kako ce dati. Takve kompanije, ne znaju davati ali u uzimanju i obmanjivanju su uvijek prvi. Nažalost potrošači su samo ovce koje daju vunu.
|
Citiraj:
|
Ma neće vidia tu nista konkretnog napraviti
|
The saga continues. :D a nešto će morati napraviti jer su prekršili zakon u vjerojatno svim državama gdje posluju.
|
Citiraj:
Inače sam jako zadovoljan grafičkom (malena je, ne troši ništa, radi odlično u svim naslovima), ali kao kupac ne želim se osjećati prevarenim ni u kojem slučaju. Ak ne naprave ništa po pitanju naknade ili ta naknada bude simbolična neće me vidjeti zeleni tabor, bar ne dok AMD ne napravi ekvivalentan gaf. |
Vi svi vracate, a ja narucio Windforce 3x 970 verziju :D. Bezobrazno od njih, ali za 3k kuna ni nemam sto rugo uzet. ATI necu zbog aplikacija za koje mi treba i na poslu mi zivce pije ponekad, tako da samo Nvidia dolazi u obzir. Na nizu seriju mi se i ne ide jer je 970 ipak jaca. 980 nije vrijedna novaca, a one Titan verzije od 700 verzije me ne privlace previse (preskupo).
Za 2x Full HD monitora vjerujem da će biti super. Igrat ću se ionak na jednom. |
Ja još nis ne vraćam, čekam rasplet situacije pa ću onda vidit. Al iskreno, grafa je odlična!
|
Zna neko od vas kak microline rješava reklamacije(po prilici)? Jućer sam im poslal msi gtx 760, kojoj jedan vent ne radi, tj radi ako ga zavrtiš prstom.. (naravno to sve sam opisao i snimio i poslal video na mail)
Sad vidim da u njihovom cjeniku nema niti 760 niti 960 (još)...kaj da očekujem? |
xGAME osobno bi još malo pričekao sa kupovinom 970, jer mora bit neki odgovor od NV. Prvo što dolazi nova AMD 300 serija, a drugo što bi zbog ove sapunice NV mogla spustit cijenu 970 modela.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |