![]() |
Citiraj:
A btw, svaka ti čast ako ti igra radi na grafi sa 640mb videomemorije, kad i na low bez problema napuni gigu na 1920x1080 rezi. |
Igram bez problema, ne trza ni ništa na low postavkama jedino mi je ono provo AUTO postavke i iznenadio bi se kako je dobra slika na 12--*8-- ( neznam točno koja je rezolucija)
Zaboravio sam napomenuti da ne mogu uči u rooter. Upišem USER i sve moguče kombinacije lozinke i onu s rootera i ništa |
1280x800 :D
|
Prvo napisi koji router imas, nije isti user/pass za sve tipove.
|
TG782i
|
Citiraj:
|
Pod korisničko ime sam stavljao i admin i user, a za lozinku sam prepisao sa rootera acces code, 0000, 1234, i neznam koje sve ne kombinacije i ne prima ni jednu.
|
Citiraj:
Code:
Username: administrator |
Evo upravo se i server skrešao ... haha :D
|
Citiraj:
|
:fala: svima na odgovorima.
Administrator i 0000 su mi pomogli da isključim upnp. |
Wow, battlefail ima novi feature. Umjesto zvuka oružja, tu je pjesmuljak koji se 'vrti' dok se loada level. :D
|
tko koristi onda ovaj mantle,jel ima kakvog pomaka
ja ionako imam uvijek preko 40 fps(minimalni) na ultra,uglavnom oko 89 avg |
bug suvozaca u tenku je ispravljen...
|
kakve su vam performasne sa mentlom ukljucenim ? Meni bas i nije nesto bolja situacija... cak ima dosta lagova u samoj igri..
|
Igra mi od patcha koristi samo 50% procesora tj. dvije jezgre :stoopid:
|
Ultimate gaming experience. :D
|
Kodnog imena Havana, novi bi Battlefied s policijskom tematikom trebao izaći do kraja ove godine. (za one koji ne znaju)
I ode igra u CoD vode :D |
cs: havana
|
Citiraj:
Gain je +10 fps-a u avg-u (ultra, 2xmsaa) na cq large, +15ak na dominationu, ali pojavljuju se random spykeovi na 10ak fps-a što jako nervira i neigrivo je tih 3-4x kad se to dogodi u rundi. Citiraj:
Citiraj:
|
Složio sam 2 emblema, nadam se da će biti odobreni na bf4emblems kroz iduća 24 sata:
http://i.imgur.com/8ZJ72dh.jpg http://i.imgur.com/Be28AGF.jpg hf :) |
Mozda bi bilo dobro da je grb i pljuce zlatne boje
|
Jel se kome događa da mu usred partije, na bilo kojoj mapi framedrop postane nesnosan. Meni od update-a sve super radi do recimo pola partije onda odjednom sve zivo pocne trzati, framedrop je toliko volik da je partija neigriva :D. Onda izadjem van, pocnem novu partiju koja opet radi super pa onda opet framedrop :D. I to sam samo battlefield 4 i to samo od update-a :).
Blago nama sa njihovim patchevima, 5 stvari rješe 10 zeznu :lol2: Inače sam posumnjao prvo na temp procesora da nije on pregrijan ali nije ni proc ni grafa, sve je normalno svuda osim u b4 :) |
^^
Prekjučer mi je bilo sve fluidno dok je jopis pizdio na framedropove jučer mi je bilo nepodnošljivo ko i tebi :D Vratio na dx i nema više dropanja :D Baš me zanima kako će danas radit :D |
Citiraj:
Što je najbolje, cpu spikea, a ne grafa, baš sam imao upaljen graf ingame i pratio situaciju.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ti ga nemaš uopće :) Ako nisi updejtao drivere, stavi si 14.1 betu pa probaj zaigrat, ili eventualno 13.12. |
Citiraj:
|
di kupit cd key za pc gdje je najjeftinija i pouzdana ponuda + china rising
|
Citiraj:
Mantle API |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:20. |