![]() |
Citiraj:
Tako je i 970 zamjenila 780,a s vremenom i 780Ti.Sad,to što je 780Ti drajverski na nivou iz 2013.pa ju 960 pretekne u nekom broju naslova,to je samo do ranog legacya |
Nije ispred ako rade na istim klokovima, pokazano već milijun puta.
A to što sad 970 bude duplo jača od 780ti, a 780ti slabija od 960....nije ni za usporedbu ;P 380 nikad nije bila jača od 290, ni u snovima. Daj jednu igru u kojoj je 390 duplo bolja od 290 a 290 slabija od 380. |
Ovdje je problem samo što je 780Ti iza 960,to što ju je zamijenila 970 je sasvim pošteno.
|
"Ovdje je problem samo što je 780Ti iza 960"
da, to je taj mali problem :goood: |
Uh nisu ni ovi što su Fury kupili za 2500kn puno sretniji. Pametnije RX 470 uzet.
|
Evo minjam odma svoju za Fury, "koće"? :D
|
Citiraj:
Pa po rezultatima i tebi je bilo pametnije uzet 470 :goood: Još bi i novu dobio za manje para :goood: |
O bome i bi da ne radi lošije u wowu i da mi se na prethodnjoj driveri nisu crashali u njemu ak mi slučajno bnet ostane u pozadini otvoren... (isti k... s sadašnjom serijom)
|
Ovak test je relevantan kao misljenje lika iz gamers nexusa o necemu.
|
http://uploads.disquscdn.com/images/...ng?w=800&h=629
Evo i High quality, ako je netko mislio da je biti sporija od 960 nešto nekonzistentno kod 780 ti :) |
|
kupio sam neku gtx770 i ima glasan coil whine u loadu. barem mislim tako, no kako biti 100% siguran da je kartica, da nije nesto na ploci sto daje napon ili upravlja karticom...?
simptomi: -slusnom metodom zvuk dolazi iz podrucja kartice -do sada sam mjesecima bio bez graficke, igrao na integriranoj i benchmarkirao procesor na max, nije nista zujalo -zujanje pocinje cim dode igranje, u loading prikazima i ostalo nista... |
Grafička je onda 200%.
|
a moze biti i napajanje ak se muci sa dodatnom potrosnjom grafe...
|
mali savjet
za igru na 1920×1050 rezi , mislim da neču uskoro ići na više osim kakvog bogatog ujaka ako uvatim dakle dal uzeti novu ovu https://www.alzashop.com/msi-n750ti-...46.htm#recenze ili tu s foruma za iste pare polovnu GTX770 sada CatKiller prodaje koje bi opče razlike imao za wot Armored Warfare i sl pucaljke |
Ako imaš napajanje koje može podnjeti 770ku, onda je odgovor sam po sebi jasan :D
|
ma kako jasan kada meni u testovima 750 ti dere ovu 770 i to ogromno
pa koliko to cica ...ja ne kužim ništa više RX550 jede RX560 obje 4G ... kaj jer to jel trebam dioptriju za te nebuloze da shvatim |
770ke nisu bas *toliko* zedne. Na stroju iz siga (i5 4460) 770ka cucla oko 300W max u loadu. Komp je u idle na oko 80W (prema Zalman Fan controlleru s eksternim power-meterom). Znaci 220W max jer u 3D i procesor vise trosi.
Edit: 750ti vs. 770 |
nisam pametan sada... mislim da bi ipak i 750ti gonila tenkiće ok ... jbg
mislil sam i RX , ali tamo ni nije niš jasno kako veli broj potuče manji stvarno sam u dilemi s više nepoznanica imam dodatno napajanje za grafu 400W pa ni potrošnja nebi bila problem, ali neču grafu koja se prži na 90 |
Ako je samo za tenkice, ne treba ti 770 GTX sigurno jer ih ja igram na GT 730 (SD i DX9, low).
Nesto jeftinije i hladnije ce posluziti (HD 7850 / 7770, GTX 660 / 660 Ti, GTX 750 / ti). |
ma dobro nisam škot pa ču da uzmem onu iz Alze kad je več best buy
hvala svima na svjetima |
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.alzashop.com/msi-geforce...c-d4945203.htm |
GT 1030 ~ GTX 750 s upola potrošnje i 2GB VRAMa
750 Ti je ipak 15-20% brža. Zašto da se uzima u Alzi? mislim da je kod nas čak malo jeftinija MSI pasivna verzija(cca. 570kn). |
može li moja konfiguracija 'gurati' GTX780TI?
Haj ljudi,
počeo sam se malo baviti 3d modeliranjem pa me zanima kartica koja ima više CUDA cores od moje trenutne, pa mi je za oko zapela 780ti koja ima dosta više od moje trenutne. Međutim nisam siguran dal moja konfiguracija može to tjerati kako spada bez problema? Hvala! |
Ovisi o napajanju. Ne znam koji je model Chiefteca, ali ako ima 6+6 pin ili 6+8 pin napajanja za graficku, trebalo bi raditi. Ostatak konfiguracije je kompatibilan.
|
ok, hvala,
ne znam sad trenutno koji je model, malo mi je kućište na nezgodnom mjestu p da sad sve ne mičem i to sve... Onda cu uglavnom provjeriti dal imam dovoljno pinova ako je samo do toga. Mislim da 6+6 ima. |
Onda bi trebalo raditi, samo nabavi jedan 6 > 8 pin adapter jer mislim da 780ti ima 6+8 pin. Ovisi o modelu i proizvodjacu kartice.
Imam slicnu karticu i najveca snaga koju cijeli komp cupa iz uticnice je 320 W. |
hvala na info!
nisam ni znao da se to moze rjesiti adapterima ako fali he |
6+8 cini mi se da samo referentne su imale.
Ja sam imao Gigabyte 780 non ti i imala je 8+8 pin napajanje i ta kartica je jako grijala kuciste. Imala je tri ventilatora na sebi. Dakle pripazi i da imas dobro provjetreno kuciste jer ta kartica disipira znacajno vise topline nego ta 750ti sto imas. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |