![]() |
Evo dostava 5 kuna do 13.7.
|
Bravo, baš ću sada uzeti par sitnica. I digitalna vaga im je samo 85kn.
|
njima je stvarno dosadno :-D 4.99 hahaha di to iščupaše
|
I servis im vrijedi 5kn.
|
hahahaha :D ja ću si uzet par potrošnih stvarčica, šta sad..ventove neke, možda cooler..samo stvari za koje sam prilično siguran da se ne kvare :D :D
|
Citiraj:
|
Ovo sa besplatnom dostavom malo-malo je za pohvalu, taman za naručit usb stickove i sl. sitnice.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo, danas jedna maticna predana na servis, pa budemo vidli kak budu se ponašali :D
|
Citiraj:
|
http://www.edigital.hr/Maticne_ploce...ca-p30432.html
ako mi pošalju natrag novu, računajte da bude se našla na tržnici jer je već nađena zamjena, preventive radi :D |
Citiraj:
|
zašto nebi novu poslali? tolko toga ne štima da nema smisla reparirati :D
a ako nebude nova, još bolje...dajte pare :D |
Citiraj:
|
zašto? pa nije mi ovo prva stvar na reklamaciji, niti prva stvar koja je kod njih na reklamaciji.
jedino što je kod njih problem je taj da su spori ko državna uprava. Na kraju uvijek dobiješ ili novi uređaj ili povrat love. :) |
Citiraj:
|
Domis se nada :)
|
pf...nije niti čudo da je država u kurcu kraj takvih nesposobnjakovića koji ne mogu niti iznuditi svoje pravo na ispravnu komponentu :)
i kao što rekoh, nije mi ovo prva reklamacija kod njih ;) |
domis nah*** si :D
|
...
|
jel ovo digital extreme tema ili sam ja corav? :D
|
Zanima me dali dobivate e-mail poruke da je paket poslan ili kad ga se može očekivat? Ja sam stavio da mi ga dostave u pošti, pa si mislim ako ne dobijem nikakvu poruku neču ga niti podizat.:kafa:
|
Divno kupio sam printer kod njih, i poceo je zajebavat. I sada nakon sta sam sve tu procito, nekako sam odusto da ga furam na reklamaciju :D
|
Citiraj:
|
Mislim da mi je jednostavnije dat ga nekome ko se kuzi da ga popravi, usparat zivaca i vremena. Jer ako se ceka po 45 dana. Za to vrijeme moram uzet drugi printer ? To sam jednom ceko u Vemilu prije 5 ili 6 godina, nakon toga ne kupujem ni zvake tamo vise.
|
Citiraj:
|
Tom logikom se onda nikad ne isplati ništa kupiti, jer ako se pokvari, moraš nositi na reklamaciju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |