![]() |
Da, bila je neka akcija po svim trgovinama, vjerojatno dirigirana od strane Sony.
|
Ne vjerojatno, nego je bila dirigirana.
Riješavali su se navodno tih 500GB slimova, jer su izbacili 1TB slim verziju. |
Citiraj:
|
e jebiga, ja na 65'' vidim zupčasto sve vjeruj mi razlika je ogromna ps4 vs ps4 pro na ogromnom tvu, nije mi baš bilo drago da pro uzimam al eto
btw. ova tema od sada služi za tehnička pitanja, a u sekciji igre imamo za PS igre |
Sve ovisi kako telka odrađuje posao skaliranja, imam sreće da moj Samsung to odradi prilično zadovoljavajuće, no nekakvi Grundig i slični low budget modeli bi mogli raditi problem. Nemam iskustva u tome, naravno.
|
Uzmi novi PRO preko oglasa. Nađe se povoljno, a kad ubodes 4k tv, bit ces sretan 😊
Poslano sa Galaxy S7 |
Jel vas ps4 "pucketa" kad se zagrije i poslije kada se hladi? Imao sam xbox one prije toga koji je bio necujan, pa mi je cudno sad to.
|
Citiraj:
Ali kad se grije onda samo što ne poleti koliko puše. |
Hijoj sad ste mi dali misliti. Imam PS4 slim star svega koji mjesec (garancija je 1god, sancta domenica) a veliku 4k telku. Jel bi kupio netko pa da si ja uzmem pro ? :D
|
Citiraj:
Ajd lijepo ti meni spakiraj taj 4k TV, a ja tebi pošaljem svoj FHD ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kao što rekoh, nudim soma kuna za rabljeni, ako netko želi nek me PM-a. :)
Ovako ću piknuti novi za 2 soma, ako ne nađem :) |
Citiraj:
|
Ima kupaca sigurno.
Na žalost to je moj budžet trenutno. Počekam sljedeću akciju i piknem ga, vjerojatno do Božića bude nešto. |
Citiraj:
|
daj ajde nemoj trabunjat ps5 nema ni u najavi kamoli išta drugo
|
Citiraj:
Tako da, stignem ja još igrati. Ne brini. :) |
Citiraj:
Nego, zašto mi u HR ne možemo kupovati sa PS storea prek paypala? To je glupo do boli... |
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj ja znam, meni je visa odavno povezana sa PS-om i nikad nikakvih problema :) |
A zašto uopće forsat PP, još ako rade onu njihovu bahatu konverziju kuna, € i $ samo će ti naplatit više nego označenu cijenu?
|
Dok izidje ps 5 i tak nece pol godine bit nijedna postena igrica
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
Pa kad ne znaš to promijeniti i treba da ti naplate :goood: |
Prosvjetli me onda da znam.. :stoopid:
Ne vidim inače nikakvu potrebu posrednika u kupnji preko interneta već neko vrijeme, ako su prodajna mjesta legit ofc... Imam valjda stotinjak transakcija na PP, zadnja prije valjda dvije godine. |
Pa staviš da ti konverziju radi banka.
|
Cikusi ps-a su svakih 7 godina tako da prije 2020 nista...pogotov sad kad je dosao i "redizajn"
|
evo kako neke igre i na 1080p koriste Pro fićre
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1428860 |
Citiraj:
|
Vi koji imate PS Plus pretplatu. Gdje je to najjeftinije uzeti ? Mislim da sam propustio one neke akcije
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:29. |