![]() |
ovaj mjesec imate kingdom come deliverance
|
Humble Bohemia bundle :)
https://www.humblebundle.com/games/b...ive2019_bundle 0.89€ - Arma 2, Take On Helicopters, Carrier Command: Gaea Mission i Take On Mars 8.76€ - Arma 3, Ylands, Original War, Pound of Ground 17.88€ - Arma 3 Apex, Arma X: Anniversary Edition 26.82€ - DayZ |
Crusader Kings 2 plus valjda svi dlc-ovi 15$ .
|
|
Ako nekome treba Steam key za Dirt Rally -> IK27X-0IG4E-PF3ZM
|
Steam key za Dirt Rally ako netko nije stigao pokupiti dok se besplatno dijelio: XCT5E-VEAXQ-QIFKY
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
|
Humble Monthly
Call of duty WWII, Crash Bandicoot N.Sane trilogy i Spyro reignited trilogy |
E ovo je dobar bundle. Odmah kupljeno. Hvala!
|
Citiraj:
|
Pa plati i odmah otkaži - ostale igre za ovaj mjesec svakako dobiješ
nakon što ih otkriju. |
E to je bundle! Baš gledao da uzmem spyra. Do jučer svugdje cijena 40€, a danas uzeo ovo za 12$ :D
Samo radi spyra se već isplati, da ne govorim još kad se uključi sve ostalo :) |
Kupljeno, thx! :-)
U istom danu iskeširao za dva bundlea *izvrće džepove* |
Tnx. Uzeo zbog Spyroa :D
|
A isplate li se ove networking knjižurine?
|
imam viška keyeve za Crash Bandicoot N.Sane trilogy i Spyro reignited trilogy. pm.
edit: otišlo. |
|
Evo postao je humble choice... no svi mi koji smo na humble monthlyu prelazimo na humble choice classic i dobivamo što i choice premium koji je sada 20$ (a plaćamo 12$). Čak i malo više jer je 10 naprema 9 igra.
I tako sve dok ne otkažemo pretplatu (može se i dalje pauzirati mj po mj). |
Yup, za sada pun pogodak se cini, shadow of tomb raider sam vrijedi cijenu bundlea
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk |
|
Donio sv. Nikola keyeva u torbi. Ako vam je nešto zanimljivo, šaljem na PM, da ne bi bilo da jedan skupi sve :) Možete napisat i redoslijed želja ako nešto već bude claimano. Ko prvi njegovo
Bastion: KCVCL-FVFTG-83FJJ Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm Chivalry: Medieval Warfare: 4XY7Y-XMBYF-ZQ2PR Company of Heroes: 7JHGM-A4BZR-YVTLY Border Force: 64YHJ-K87QV-A00TI Rebound Dodgeball Evolved Edit, sivi su otišli Edit2: Vidim da nije neka pomama pa evo ostalih ključeva tu :) |
@Interpol
Hvala za Border Force. :beer: |
Htio sam uzeti Chivalry: Medieval Warfare, no iskorišten.
Zatim sam probao Bastion, isto iskorišten. Neki debil ili debili su iskoristili bez da su napisali. |
Sram ih bilo.
|
Citiraj:
|
[Humble Bundle] January 2020 Humble Choice
The PC game subscription that lets you choose games every month to keep forever! Choose up to 9 games Siječanj: Grip combat racing, Street Fighter V, Dirt Rally 2.0, Middle-earth: Shadow of War, Graveyard Keeper, Two point Hospital, Bad North Jotunn Edition, Trailmakers, Whispers of Machine, Mages of Mystralia, Them's Fightin' Herds, Unrailed |
|
https://www.humblebundle.com/games/a...n=tile_index_1
solidan novi bundle, isplati se uzet samo zbog hollow knighta i void bastardsa i još k tome se pomogne Australiji |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |