PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Guild Wars (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20420)

SniperWolf 25.11.2007. 12:20

Kako se kandidirati /get involved
za GW2 beta?

tmarosi 25.11.2007. 12:52

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 879019)
Kako se kandidirati /get involved
za GW2 beta?

josh se ne zna nista o tome

beta izlazi tek u drugoj polovici 2008 (tako da ima josh dosta do toga)

Wolfblade 09.07.2008. 17:21

gdje je najbolje kupit guild wars

tmarosi 09.07.2008. 17:24

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1081534)
gdje je najbolje kupit guild wars

algoritam

Wolfblade 10.07.2008. 10:00

Citiraj:

Autor tmarosi (Post 1081535)
algoritam

nemaju više rasprodano i jel vrijedi dat 300 kn za gw

sick_boy 10.07.2008. 11:29

Ima u Osijeku originalni, Factions i Eye of the north. Svaki po 149kn. BTW, ja kupio CD-key online (OffGamers Guild Wars) i downloadao klijent ;-)

Wolfblade 10.07.2008. 21:04

Citiraj:

Autor sick_boy (Post 1082213)
Ima u Osijeku originalni, Factions i Eye of the north. Svaki po 149kn. BTW, ja kupio CD-key online (OffGamers Guild Wars) i downloadao klijent ;-)

koji si gw kupio koliko je košto jeli vrjedilo i kako si platio

Wolfblade 11.07.2008. 10:17

što je najbolje kupit guild wars guild wars prophesi guild wars nightfall ili guild wars fractions ili guild wars eye of north

Punio4 11.07.2008. 10:40

pravopis :)

Emperor 11.07.2008. 11:20

Crovortex mislim da ima dosta dobru cijenu,ja sam platio svoj 200kn GW.:chears:

Wolfblade 11.07.2008. 11:36

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083101)
Crovortex mislim da ima dosta dobru cijenu,ja sam platio svoj 200kn GW.:chears:

jel ga šalju poduzećem
p.s koji guild wars da uzmem

Emperor 11.07.2008. 11:46

Da šalju ,i nije preskupa poštarina.

E sad original Guild Wars je več 4 godine star,on ti je nekih 119kn.

Zatim su prije 2 godine izašle još dvije samostalne igre GW : Nightfall i Factions.

One su nekih 150kn svaka na crovortexu.

Svaku možeš igrat odvojeno ,ali možeš i svog lika prenosit iz jedne u drugu jer su povezane.

Po meni uzmi najnoviju GW:Nightfall ,pa ako ti se svidi mozes odigrat i prijasnje nastavke.

:)

Wolfblade 11.07.2008. 14:05

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083131)
Da šalju ,i nije preskupa poštarina.

E sad original Guild Wars je več 4 godine star,on ti je nekih 119kn.

Zatim su prije 2 godine izašle još dvije samostalne igre GW : Nightfall i Factions.

One su nekih 150kn svaka na crovortexu.

Svaku možeš igrat odvojeno ,ali možeš i svog lika prenosit iz jedne u drugu jer su povezane.

Po meni uzmi najnoviju GW:Nightfall ,pa ako ti se svidi mozes odigrat i prijasnje nastavke.

:)

jel ko od naši igra imal neki guild
i ja za klasu mislim uzet necromancer/warrior zato jer je soul ripping jako koristan korisniji od snage i toga što misliš o tome

Emperor 11.07.2008. 15:12

Ja ne igram več dvije godine ,tako da sam zaboravio sve te stvari.

Ja sam bio cini mi se Necromancer/Ranger.

Hrvatskih klanova ima dosta,barem je bilo dok sam ja igrao je bilo.

Wolfblade 11.07.2008. 15:22

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083301)
Ja ne igram več dvije godine ,tako da sam zaboravio sve te stvari.

Ja sam bio cini mi se Necromancer/Ranger.

Hrvatskih klanova ima dosta,barem je bilo dok sam ja igrao je bilo.

dobro evo narući nightfall poduzećem od crovotexa potvrdio i u išćekivanju sam dotle razmišljam o mojoj klasi.:goood:
znaš li koliko traje dok dođe pošiljka i ime nekog hrvatskog guilda

Emperor 11.07.2008. 15:38

Brzo dođe,mislim da če ti doči u utorak ili srijedu jer če vikend sada.

Neznam nijedan klan više,ali sigurno ih ima.

Probaj:google:

Wolfblade 11.07.2008. 15:44

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083315)
Brzo dođe,mislim da če ti doči u utorak ili srijedu jer če vikend sada.

Neznam nijedan klan više,ali sigurno ih ima.

Probaj:google:

trebo bi klasu neku složit trebami da je dobra za lvlanje da je zabavno igrat snjom i da je tražena u partiji
P.s jako volim čarobnjačke klase

Wolfblade 11.07.2008. 20:35

neznam koju bi sekundarnu klasu odabro primarna će mi biti necromancer pa koju sekundarnu da odaberem mislim kja najbolje paše uz necromancera

tmarosi 11.07.2008. 20:38

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1083616)
neznam koju bi sekundarnu klasu odabro primarna će mi biti necromancer pa koju sekundarnu da odaberem mislim kja najbolje paše uz necromancera

http://www.pvxwiki.com/wiki/Category...ing_PvE_builds

pa si pogledaj necro buildove pa cesh vidjeti koja ti odgovara

Wolfblade 11.07.2008. 22:24

Citiraj:

Autor tmarosi (Post 1083620)
http://www.pvxwiki.com/wiki/Category...ing_PvE_builds

pa si pogledaj necro buildove pa cesh vidjeti koja ti odgovara

piše da idem na necromancer/mesmer kombinaciju jeli to valja što

tmarosi 11.07.2008. 22:46

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1083694)
piše da idem na necromancer/mesmer kombinaciju jeli to valja što

odaberesh si build koji ti odgovara i prema tome odlucish koja sec profession ide

uglavnom, svi buildovi od tamo valjaju

Wolfblade 11.07.2008. 22:47

Citiraj:

Autor tmarosi (Post 1083708)
odaberesh si build koji ti odgovara i prema tome odlucish koja sec profession ide

uglavnom, svi buildovi od tamo valjaju

neznam ajde mi preporućite neku konbinaciju da je dobra za solo i da je tražena u partyima

Emperor 11.07.2008. 23:09

Moraš nešto i sam odlučiti u životu.:nono:

Svaka klasa ima svoje prednosti i mane,tako i svaka kombinacija.

Meni ce zabavnije igrat sa npr. Healer/Rangerom ,a tebi to nece bit nimalo zabavno.

Tako da uzmi ono sto ti odgovara,jer ITS JUST A GAME(ne derem se ,samo da apostrfiram).:chears:

Wolfblade 12.07.2008. 10:44

Citiraj:

Autor Emperor (Post 1083723)
Moraš nešto i sam odlučiti u životu.:nono:

Svaka klasa ima svoje prednosti i mane,tako i svaka kombinacija.

Meni ce zabavnije igrat sa npr. Healer/Rangerom ,a tebi to nece bit nimalo zabavno.

Tako da uzmi ono sto ti odgovara,jer ITS JUST A GAME(ne derem se ,samo da apostrfiram).:chears:

ok al mislio sam neku preporuku da je tražena klasa u gildovima i partyima

Pajser 12.07.2008. 12:54

Citiraj:

Autor Wolfblade (Post 1083899)
ok al mislio sam neku preporuku da je tražena klasa u gildovima i partyima

GW nije klasicni mmorpg koji te svrstava u kojekakve okvire. Imas za izabrati razne profesije, ali najzanimljivije je sam stvoriti neki svoj build. Kasnije ćeš u igri moći mjenjati sekundarnu profesiju kad god poželiš tako da ćeš nakon isprobavanja raznih kombinacija vjerojatno pronaći onu koja ti najviše odgovara.

U biti, uvijek u templatu imaš snimljenih buildova i onda po potrebi samo učitaš prije misije ili questa itd. Upravo to kreiranje buildova je ono sto GW čini posebnim.

Što se tiče najtraženijih profesija u partijima; većinom se traži monk(tj. healer),
ali opet u nekim misijama ili questovima se traži više necro ili ritualist ili ranger sa određenim skillovima,warrior zbog specifičnog skilla i sl. Tako da općenito nema najtraženije profesije niti najbolje profesije, sve ovisi o tebi.

E sad ukoliko si jedan od ljenijih onda posjeti http://www.pvxwiki.com/wiki/Main_Page i downloadaj buildove, a okoliko voliš sam istraživati posjeti http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page
čitaj i kreiraj, sretno.

Wolfblade 12.07.2008. 19:26

odlučio da idem sa necro/elementalist.
inače nećeme bit tjedan dana idem na otok i rodbina ide dignut nightfall kad stigne ja neću moći odma igrat:suicide:
i neće me bit na pc eksper forumu:hitthewal:

tmarosi 19.07.2008. 19:32

evo CM opet pravi HR ONLY alijancu (kurzick)

dakle ako ima koji HR guild koji bi se htio joinati neka me whispa u igri ili posalje PM ovdje na forum

IGN: M A R A B U S

P.S. ako se tko hoce joinati CMu, kontaktirajte me u igri ili posaljite PM na forum

Wolfblade 20.07.2008. 23:41

ipak idem s dervishom mislio sam za secundarnu stavit wariora joj evo igro sam malo s dervishom čim sam dobio cd i key i vratio se s ljetovanja

Wolfblade 22.07.2008. 18:36

nemogu se odlućit koju klasu stavit za sekundarnu uz dervisha možda elementalista wariora neznam kojeg pa predložite nešto

Pajser 06.09.2008. 11:44

Nakon dužeg vremena naletih na info o GW2 pa da ga podjelim sa vama:

Arena Net's new spin is sort of an amalgam of both instanced and massive environments, where instanced events can have domino effects on other parts of the world, or zone..
Here's one example of this Strain used:
-You are wandering through the countryside and you see a dragon flying overhead. You and a group try to stave off the dragon. If you are successful the nearby town gives you a treasure.
But if you don't drive off the dragon, the bridge will be destroyed. This will lead to a team of carpenters gathering at the bridge to try to fix it and then you will have to protect them from bandits.
-"The idea is that there will always be something going on in the world," Strain said.
He said that there will be hundreds of these types of events that happen in the world, some daily, some hourly, some will be triggered by specific player actions.
-"That is what persistence allows us to do. That is the type of content and play experience that we can offer in Guild Wars 2 that we couldn't offer in Guild Wars."

Hmm...:zdero:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:00.