![]() |
Citiraj:
|
Lik koji je igrao BF 3 na gamescomu kaže:
Citiraj:
|
Sviđa mi se da su flagovi blizu, close quarters combat mi je najjači :D
|
Citiraj:
|
|
haha prejako
|
|
Citiraj:
Citiraj:
http://cdn.themis-media.com/media/gl...v/65/65848.jpg |
ti su gori od gugla:fuming:
|
što fali googleu?
|
Citiraj:
pa i oni pamte sve o pretragama |
to nije isto,origin ima pristup svim podacima,a ne samo onim vezanim uz origin.
|
Kakva privatnost na internetu? Ako želite privatnost bacite kompjuter i mobitel, to je jedini način :)
A možda i tada završite na google maps iz ptičje perspektive sa ljubavnicom na plaži :p |
Nešto slično ima i Steam, recimo kad su izbacili podatke o svojim korisnicima u vezi postotaka instaliranih programa što također nema direktno veze s samim Steam-om.
http://torrentfreak.com/steam-gamers...-users-100823/ Uostalom, živim na Balkanu i boli me kita. :cool: |
kakve to veze ima sa bf3
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
ovo sa podacima mi se uopce nesvida. Smece da nebude vece... Nemogu vjerovat da su to napravili.... mislim da cu pricekat da igra izade na steamu jer orgin necu instalirat...
|
Info o serverima
Citiraj:
|
dobro jel vi shvacate da i steam to ima , windows 7 privacy procitajte , i svaki program koji je na vasem racunalu.to bi znacilo da i win7 treba uninstall
|
Razumijem da je ljudima iritantno da ih neko quick scopne, ali koliko je to često među igračima da snajper moraju nerfat na taj način?! Balans moraju napraviti an neki drugi način...
A što se tiče cluster bombardiranja... nije to toliko jako i precizno da će netko riskirati na slijepo bombardirati enemy spawn. Jer ako bude ko u BF2, imaš za baciti 2 puta po dvije bombe i nakon toga moraš u bazu po refill |
Ne kužim sad tu foru s originom! Ja imam bc2 preko ea servisa kupljen (to bi bio taj origin, jel) i nema tu neke posebne aplikacije tipa steam koja je otvorena kao servis cijelo vrijeme. Igra se pokreće prek exe-a, bez potrebe za pokretanjem nečeg drugog. E sad, nisam gledao da li se uz igru automatski to pokreće, budem pogledao kad budem doma.
Jedino ako su nešto mijenjali, nadograđivali ili ovo što ja imam nije origin. |
Citiraj:
no u BF3 to bude drugačije |
Beta uskoro, odgodite taj whyne fest jos malo :D
|
Citiraj:
Živio BF3 :D |
Čisto je sada. Valjda. Spam reportajte. :)
|
vec sam postao u BFBC2 temu, ali evo i u pravoj temi:
|
|
Citiraj:
|
Bit ce malo treninga svih 512 SPa na gtx580...
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |