![]() |
Ma ovi su pristali, ja ocekujem i druge ljudove.
1. -POP- 2. joco7 3. domy_os 4. mislav_os 5. Momir 6. Lihto dodjite nas bar vidit, nemorate se opijat. Ulaz besplatan, a sve ostalo placate po cjeniku citya, i naravno mozete dobiti samo ono sa cjenika. Nemos mi tamo doc i narucit filete od rama (ddr3) bez kosti, pohane procesore i ostale gluposti. uveličajte našu proslavu vašim dolaskom :D PS: jutro je. |
dada !!! vidimo se
|
Joooj hvala Bogu,bit ce sastanak!
PS,Mojmire..Sad sam ti malprije biciklom ispred kuce prolazio i viknuo,al nisi cuo...A vidio sam da nes radis na onom svom 24" Samsungu :D |
Citiraj:
IDIOT MOD OFF Ljudi, drago mi je da ste se uspjeli dogovoriti za taj sastnak u Cityju. Mene nema ni ovaj put. Kao što upravo rekoh Mislavu, spopalo me 1000 nekih problema i gluposti, tako da me najvjerovatnije nema prije nove godine sa vama u Osijeku. Mozda taman proslavimo godišnjicu mog prvog dolaska u Osijek. :D |
Citiraj:
A za ovo...A moras do kraja godine doc na sastanak,to je sigurno :) |
Da neko me zlostavljo, a ono pred monitorom je samo moja vjerna kopija da zavara ljudove. :D
Ma mogo si se derat kolko hoces, ja zatvorio prozor, mola mi bilo koda toplo vani, a sta sam cacko neznam, pojma nemam, imam rupu u zivotu :D Ma bitno da se mi vidimo danas, sanjao sam da sam se probudio u nedjelju ujutro i da sam promasio i sastanak i subotnji izlazak, strahota, srce mi stalo skoro. |
De ako neće doći neki novi ljudi bolje ću spavat kod kuće ili gledat neki film...
|
Citiraj:
OT: Docemo mi svi kod tebe, pa da se zajedno potrpamo u jedan krevet i gledamo neki film (sa bred pitom) ili cemo spavat. :D |
Citiraj:
|
Ma imas pivo od mene, s obzirom da cu ja doc vec vesel, podsjeti me samo :D
|
1. momir
ko mi još plaća |
Citiraj:
|
Domy je sad javio da ima nekog posla...Pa nece tocno u 7 doci,mal kasnije...
|
Evo sad su me nazvali Momir i Mislav_os... kažu da dovučete svoje guzice :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PS ne zaboravi javit za ono sto smo se dog ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa samo vas 4 bilo na sastanku? |
Evo cujem da je na sastanku bilo fenomenalno... :roller::roller:
|
puhahahahah
|
Citiraj:
Razocarao si nas..ccc :nono: |
Ide neko danas pit sa mnom? Da napravimo pravi meeting.
|
Ja ipak nisam mogao doći jer su mi iskrsnule neke obaveze. Bio sam u Lužanima, Brodskom Stupniku, Davoru i Orahovici. Skoro 12 h sam bio u autu i prešao oko 400-500 km. Kući sam došao tek oko 21:30 h...
Tihomir, sorry što ti se nisam javio. Vidio sam PM, mislio kasnije odgovoriti, ali od obaveza totalno zaboravio. Drago mi je što si sve riješio bez problema. :) |
Citiraj:
|
:lol2:
U Getrou sam bio samo dva puta... :D |
Citiraj:
|
A ne, tad sam taman vozio po obilaznici i vidio lijepi vatromet... :D
|
Opet si ljudima ugrađivao startere iz mađarije?:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |