![]() |
Katastrofa, to je sve kaj bum rekao :D
|
Ma nije tako losa, bilo je i gorih :D
Baca malo na Warehouse 13, spominju se artefakti... Imam 3 epizode na kompu pa cu to odgledati, ako ne valja nikom nista :) |
Blagoslovljen,SCIFI na Bnetu :D Navuko sam se na Riverworld,Stargate Universe .... V , i upravo pribavljam Fringe ;) No pošto spadam u kategoriju filmo-serijo fila ovo je privremeno dok ne pogledam sve onda se bacam na nešto novo nešto ludo nešto divlje :D
|
Dobro je pocela 2. sezona White Collara, a i Warehouse 13 :)
|
evo upoznao sam se nedavno sa serijama:
Whose line is it anyway ? http://24.media.tumblr.com/tumblr_l4l5qyln0q1qb57nno1_400.jpg Titus http://sharetv.org/images/titus-show.jpg oba dvije su komedije eto malo se "raspitajte" pa se mozda i vama svide |
Eureka je krenula u 4-tu sezonu, prva dva nastavka.
|
Dolina sunca koja je nazalost otisla, jedna od najboljih domacih sapunica...:D
|
Ne pratim nista preko TV-a jer jednostavno mrzim kad propustim jednu epizodu i onda mi se stvori rupa u prici.Sad sam trenutno nabavio svih 9 sezona The x filesa i to gledam,nostalgija zesca :)
|
najbolje serije:
Chuck CSI: New York CSI: Miami NCIS Kosti Kako Sam Upoznao Vašu Majku barem po meni ^^:respekt: |
|
bračne vode
simpsone star gate |
How I met your mother,Ghost Whisperer,CSI,Bračne vode
|
Teorija velikog praska
|
Sinoc zavrsija gledati Lost, mogu reci da je serija bila dosta napeta, prepuna raznih neobjasnjivih misterija i događaja.. Jedino me malo kraj razocara, oni koji su gledali vjerojatno znaju o cemu pricam.. Definitivno preporuka onima koji nisu.
Trenutno pratim Haven i Through the Wormhole, barem dok ne pocmu nove SGU i Heroes epizode... |
Citiraj:
|
....
|
Thx na infou, nisam bija siguran do sad... Ma bitno da SGU nastavi :)
|
SGU su se popravili zadnjih par epizoda, ono prije je DOSADNOOOOOO. Koliko sam skužio prešli ljudi sa Battlestar Galactica i pokušavaju isto napraviti na Stargate-u. Onoliko drame i sranja koliko SGU ima u jednoj sezoni SG1 nije imao u 10. Neka se ostave BSG i rade dobar SG.
|
Sva sreca da je ljetna šema (čitaj nema toliko serija) jer bi u protivnom najvjerojatnije odustao od true blooda. Na kraju ove zadnje dvije epizode ispale baš dobre.
Prati se sad to, Eureka, Leverage, Identity, Lie to Me, još samo jedan IT Crowd, te Penn and Teller: Bullshit. A od toga je samo Lie to Me baš jako kvalitetna serija (penn and teller se ne računa). |
Citiraj:
|
ma mucke su najbolje
|
pogledao prvu epizodu sherlocka i dosta dobra je, vidjet cemo dalje kako ce se odvijat
baca mi dosta na doctor who-a,po nacinu snimanja, atmosferi, ali na dobar nacin :) edit: tek sad skuzio da je serija od lika koji radi i dr who-a |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo za promjenu ... Ultimate Car Build Off
Mehanicarske radione se natjecu u knock out turniru gdje je cilj s ogranicenim buđetom proizvesti zadano vozilo i pobjediti s njim na test poligonu ... 8/10 |
Konačno našao vremena da u miru pogledam Prison Break, season 3. i 4.
|
Monster (2004) - takvo savršenstvo radnje se ne vidi svaki dan, preporuka.
Fullmetal Alchemist Brotherhood (2009) Warehouse 13 (2009) 1. sezona |
Steta sto ima do sada samo 2 sezone ali evo pogledao sam i preporučam dvije serije:
Life Castle |
The Big Bang Theory po drugi put
|
The Wire sam preletio svih 5 sezona i zaista dobra serija. A i Entourage 7. sezona je na tapeti :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |