![]() |
...:fuming:
|
Citiraj:
btw... oćemo ostnovat udrugu nespavača, dignut site i opisivat svoja insomničarska iskustva? |
looool.....ha, lose mi je drustvo..da...:D
...ti i tvoj cimer ste me totalno upropastili ;)...pogotov tvoj cimer :) i da...ajmo osnovat drustvo...mozemo i stampat majice i radit bedjeve ..ha? :p |
Citiraj:
|
vrag je taj ICQ ... taman pocdjes spavat dodje netko online...pa pocnes chatat...pa dodje jos netko...pa i sa njim..pa dodje jos netko...pa i sa njom... i eto ti vec 3h...a cek...mogoa bi ja pregledat forume...oopss..vec 4h...idem ja spavat... :D
|
Citiraj:
|
dosta za veceras :D
|
Citiraj:
|
Ne vidim baš da si online :p
|
Idem spavat. :D
|
...posto sam se preselila u novi stan...gdje mi jos nisu uveli tel :(...i jos mi nije ni komp dosao (nova zvjer :) )...sljedecih nekoliko dana cu se naspavati...
...jer ako hocu na komp i na net moram doc kod stare...a ne da mi se bas tu biti do 3 ujutro i onda pjesice ici u stan u sred noci...:) tako sam i nocas spavala od 12 do pola 10 ...:) |
mi fizikalci hoćeš-nećeš moramo rano spavati :D :D :D uvijek čekaju nove radne pobjede
vidim neki su članovi orginalnog "night shift-a" vratili u stilu....bar dok HT opet ne dođe cvikat liniju :p |
ekipa je malo zivnila... preko 1000 postova :beer:
samo tako nastavite... ne spavati! :D neko vrijeme sam se bio dopisivao sam sa sobom, ali dolazi sad ljeto, pa.... ajmo prestic Zderonje i ST!!! |
Citiraj:
|
Joj tek 1. Sad sam u šusu energije. :beer:
|
@ ßellerophon - kak da ne.
Ja idem spavat jer sam se jedva vratio iz grada. Malko pijan.:beer: |
evo i mene :D
ovo je bila dobra subota, jako dobra :D a i slabo je nešto od stalne ekipe... ništ idem ja.... |
papci :D
|
Ja ovaj tjedan nemrem dugo. Praksa :(
|
Citiraj:
|
...danas mi dolazi novi komp...:clap:
...sto u prijevodu znaci da u sljedecih par dana necu bas puno spavati...pogotovo ne nocas...;)...ne samo zbog novog kompa :D:) |
...nemoj...
|
Neće, neće... :(
|
Citiraj:
|
...komp mi je ZAKON!!!!:clap: :beer: :)
...a sto se tice spavanja...sinoc sam se naspavala...ali nadam se da nocas necu bas spavati:D ;) |
Neće, neće... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hehe...nema veze...mozemo i u troje....igrat igre...samo nek i on ponese svoj komp ;) |
... HE HE ... NITKO NEĆE... HE HE...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:44. |