![]() |
Pa ti si to već gledala?
|
Citiraj:
|
Onda počekaj trenutak, samo da upalim vozilo :p
|
Citiraj:
Btw preporuka za seriju/e: Sleepy Hollow Under the dome Atlantis Ako nisi gledala pogledaj ;) NEO : ahahahaha :D |
mod molim obrisi post, greskom dupli :D
|
Citiraj:
Prije da cu kad krenem gledat zaspat :/ Neo buš dobil po guzici :P |
|
lejdi,probaj s Misfits,genijalni su,čekam titlove za s5e7 al nikako da netko stavi :fuming:
|
Citiraj:
|
joj preporučam seriju a ovo su filmovi tema..:hitthewal:
a lejdi bi nešt deseto :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ev filmovi tu i kokice spremne |
I počeo je lov i na ono malo preostalih ženki na forumu :D Čudi me kak je tako dugo izdržala među predatorima ovdje.
Dajte se vratite na temu, mod bu dobil sijede. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Film je jako jako obečavajuć :) Ted mi je bio predobar, MacFarlane je općenito odličan (Ted + Family Guy) I još kad k tome dodaš NPHa, Charlize Therone, Saru Silverman i Liama Neesona dobiješ film koji se jednostavno mora ić gledat :D |
Citiraj:
Da...film je mrak... ja budem cekala da bude dostupan na netu :D:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Večeras gledam Terminatora 4 - da mogu propisno zaspat :p |
♂
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0119822/ http://www.imdb.com/title/tt0118842/ http://www.imdb.com/title/tt0115751/ http://www.imdb.com/title/tt0112579/ |
Pogleda Godzillu, solidna 6/10.
jednostavna prica, fenomenalni efekti, cudovista su nevjerojatna. :O |
SKORO pogledao The World's End i uopće mi nije legao, jedva sam čekao da završi no ostalo mi 20min koje ću danas svršit..
Počelo je super, ekipa se sastaje ovo ono, ali onda je počeo onaj SF dio i bilo mi je baš blesavo. Iako sam u svim tim "teorijama zavjere", ONI u nama i slično, nisam očekivao takav film na tu tematiku, već čistu normalnu komediju. No tko zna kako će završiti, možda je sve to samo Gary-ev san :D |
Jučer pogledao novu Godzillu.
Ocjena na IMDB-u nije realna i radnja ima rupa i rupica ali daleko od toga da je loš film. Po ono što sam otišao sam definitivno i dobio - 6.5/10 od mene. Pogledah i Lone Survivor. Inače ne volim filmove koji se bave američkom ratnom tematikom (malo prdnem od muke na njihova gledišta o "oslobađanju" svijeta) ali moram priznati da mi je ovo bio čisto solidan film - čistih 6.5/10 ako ga gledam globalno kao filmski uradak, 7.5-8/10 za takvu tematiku. |
Pogledao sinoć rat gušterice i bogomoljki...
Efekti super, zvukovi isto, čudovišta su opaka, priča površna, uvjerljivost 0, Amerikanci upravljaju cijelim svijetom i spašavaju ga jedino oni, ponovo...mah, ostario sam ja za ta sranja :D 5/10 |
Odgledala Dark Skies
Mozda bi mogla pogledat Strah u ulici Brijestova :D JAdan moj krevet :D |
Neki dan sam bila u kinu nakon dugo vremena - Grand Hotel Budapest. ODLIČAN!
|
Citiraj:
|
jel ima nade za mene ?!
tipa 300 i nastavak, pathfinder.. ono... mač u čvalje, krvi do očiju... a da nije bestgore :D :beer: |
Si pratio Vikinge? Ako nisi, to je to onda. :D
|
ljubim te !
hvala :) :beer: |
Bože..počeli se muškarci ljubit :eek:
Ja sam sad pogledala Divergent-a... :D BTw onaj Four u tom filmu mi je tak hot...uff :amen: |
Pogledao sam sve preporučeno: Legend of the Guardians, Paranorman, How to Train Your Dragon, Rio... Dajte još nešto slično, ako postoji.
Krenuo sam gledati film koji mi je imdb "preporučio": Tales From Earthsea (Gedo Senki), i ne sviđa mi se nikako. Ni blizu. Zato syss, Ammy, ostali, upomoć. :D Bi li mi se svidjela Legenda o Međedu? Izgleda mi (previše) djetinjastno...? :rolleyes: |
Finding Nemo ako nisi :goood:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ja ode gledat jedan sigurno vama poznat film s glumcem Chevy Chase-om :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto nek to pogleda :D |
Ice Age je genijalan crtić. Ali najdraži svih vremena mi je The Lion King. Bio i ostao. :)
|
Citiraj:
Moram sad frenda uhvatiti kad dodjem u zg i nek me vodi na Godzillu :D |
Da, meni isto. :D Cijelo kino plakalo. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |