![]() |
Za mail stavi Outlook u kojeg mozes dodati i MS i google mail a i druge mail racune i po meni papa sve druge aplikacije koliko je dobar.
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
Ne smije s22 toliko zderati bat. nesto ga zeza... |
stvarno sve pohvale za A52s stvarno jeben mob za prihvatljive novce (2300kn)
baterija, ekran, 120Hz, brzina, osjecaj u ruci, kamere... ma kaj ti vise treba :goood: |
Danas stiga drugi S22 Ultra.
Serijski broj provjeren, drugi je uređaj, tako da ćemo viditi kako će se ovaj ponašati. |
Citiraj:
|
Koliko vrijedi novi neraspakirani A52s sa jamstvom ?
Vidim da drže fino cijenu jer je realno best buy i dalje trenutno u midrange segmentu. 1800 kn je okej cijena ili too much ? Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
Vidi njušku i to je to.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Mislim da vrijedi više. Ja ga ne bi dao ispod 2k kn.
|
Ja ga imam vec dva tjedna i meni nije jasno kak je taj telefon tako jeftin, da kosta 3500kn reko bi ok, vrijedi te pare bez beda
|
Citiraj:
Ništa,barem će mi se biti lakše odvojiti od love hehe. Koliko imate cca screen on timea sa nekom normalnom upotrebom kombinirano WiFi/4g-5g Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
Ako ti nije tlaka što je izložbeni primjerak...
https://www.abrakadabra.com/hr-HR/Ka...ERAK/p/700IGA2 |
Šta mislite jel vrijedan S21 FE cca 1500 kn više u odnosu na A52s? Kamera, baterija...
|
Citiraj:
|
I po meni vrijedi. Ne bih nikad uzeo A52s s obzirom na razliku u cijenu u odnosu na S21FE.
|
Pa jel uopće ima kod nas sa Exynosom? Znam da je bila priča da su kod nas na tržištu sa Snapdragonom.
|
Citiraj:
|
Sad je vrijeme za kupit S21Fe na njuški!!
S21FE kupljeni između 10.03. i 26.04.kod jednog od ovlaštenih prodavatelja u HR i možete se regat za promociju u kojoj daju Galaxy Watch 4 44mm na poklon. Kupiš mob za 3500-3800kn na njuški, kasnije prodaš sat i imaš super telefon za ispod 3000kn.. |
Citiraj:
Jeste ako ta promocija vec nije iskoristena, sto je tesko povjerovati |
A52s rabljeni,imam ga kod sebe 2 dana i uredno puni i jučer malo pubg i stavim ga puniti i vidim obavijest za vlagu u konektoru punjaca,gledam sami konektor sve je uredno,nije bio blizu vode,prljavštine nema i nakon 4-5 opetovanih brisanja alkoholom i vatom nestalo upozorenje.
Sad me brine jedino da mi neće u kriticnom trenutku kad treba napuniti da izbaci upozorenje,šta napraviti ? Jel imao tko problema sa time,kako riješiti? Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Meni ti se to događa na s9 kad ga ustekam sa kabelom od p20 pro. I to jedino kad je ugašen. Upaljen normalno puni s tim kabelom. Tako da promijeni kabel za početak.
|
Jel zna tko jel S21 FE u HT-u Snapdragon ili Exynos?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pustite te priče jači cpu ili bolja optika. Real world upotreba ne opravdava toliku razliku. Evo sa Gcam-om A52s kamera razvaljuje, baterija super, ekran super, multitasking super, ne zastajkuje, ne gasi se bezveze, ne grije se.... |
Sami je odlučio neke fičure za kameru od S22 portati u starije modele
https://www.tizenhelp.com/galaxy-s22...alaxy-devices/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jasno da je S21FE puno moćniji i ozbiljniji stroj zbog procesora, kamera, bežičnog punjenja i boljeg ekrana... |
Citiraj:
E sada kako to spriječiti jer šta ako igraš i zatrebalo ti da napunis malo,a ovo upozorenje zadnji put mi je nestalo tek nakon 24h Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala,budem probao Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:39. |