![]() |
Pitanje za korisnike samsunga: Dali je bilo koji model dobio android 15? Već je na obzorju 16 (istina još beta) a samsung čeka :hitthewal: . Imam S24U i ništa a upravo danas starcima na mobove koji koštaju 1/3 cijene instalirao 15 s decembarskim security updateom (i dobio 2 za cijenu jednog :lol2: - radi se o motorola edge 50 neo).
|
Ne. Čekalo se predstavljanje S25 serije. Meni je na Magic 6 PRO stigao 15.12. tak da očito će svi dobit prije Samsunga.
|
Citiraj:
narucio sam silver blue kak nema all blacks kod nas. |
Pixel 10 će koristiti čipset koji sam Google dizajnira za sebe, kao što to radi Apple sa svojom Bionic linijom za iP-ove.
Ja sam odlučio zamijeniti svoj S22 za S25+. Otkad sam nabavio drugi mob sa 6,7" ekran, shvatio sam da mi više nema smisla ostajati na 6,2" ekranom 'običnih' S-ova. 'Godina proizvodnje' radi svoje. |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
1 privitaka
Citiraj:
|
Koliko sam ja čitao, novi S Pen nema BT.
|
Citiraj:
|
Znači S23U vs. S25U dođe nešto kao Win10 vs. Win11 ? :D
|
Kač̣e obli rubovi na ultri na sveto nikad
Nisu li na novoj ultri obli rubovi?
|
Baš išao vidjet iz znatiželje. Za svoj S23U dobijem 395€ trade in value lol
|
Obli su , nisu kao na s24 plus ali nisu vise ostri kao prije.
|
Citiraj:
How yes no :D |
Čitam na redditu. Ekipi verizon daje trade-in od 1000 i više dolara za S22U.
S22. Wtf. Dobiju i buds. Preloše |
Citiraj:
u SAD trejdas stari mov zza 900$, dodas 400, dobijes novi model i sat gratis ispadne te dzabe, kod nas moras 850e nadodati i nis ne dobijes, ajd punjac sugavi, al sta je tu je navikli smo da nas deru, pa nema ni smisla o cijenama pricati.
S pen pro bu navodno posebno s bt,al drekec, nit pase u mob, niti mobitel ima ugrađen punjac za olovku pa bi je trebali posebno puniti, uglavnom nema smisla od nje. Nema veze ionak ne koristim olovku. Ima teorija da rade takve stvari da te guraju da uzimas dodatne gadgete tipa sat njihov da bi okidao slike i slicno. Al da su kao i apple daju ti mrvice i ocekuju fan bazu da slijepo prate model za modelom. Dok kinezi koracaju dva koraka naprijed, baterija, punjenje, kamere 1" senzori, pa i fluidnost. Da se ne varamo i ja sam fanatik pa ne prelazim dalje:D I da obli su ruboci, sredcom nisu toliko kao na plus modelu il nedaj boze ajfonu, pa jos to zgleda relativno ok |
Samsung mobiteli - 2. dio
Svi se žale na Apple i Samsung a zapad ih kupuje i dalje. Ne vidim svrhu kao ni bojkot marketa na 24 sata a dan prije i poslije potrošen novac da se nakoknadi “manjak” u kuhinji te su kupljeni ti isti proizvodi koji se bojkotiraju. Najbolji kinezi su skupi kao i Apple i Samsung. Tih “2 koraka naprijed” su doveli cijene najboljih kineza tik do Applea i Samsunga. Europa je skuplja od ostalih i pomiris se s time.
|
Pretpostavljam da bi se olovka mogla puniti kao i Budsi sa reverse chargingom preko mobitela.
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=qYnwrj4js3s&t=98s puni se na type c, ne znam tko bi to koristio uopce, mozda doma uz tablet. a ciijena jbg, mozes i vivo x200 pro iz kine naruciti 800e mozda ima iz eu skladista il nekad al jbg, nije to samsung ili apple. |
Citiraj:
A Samsung kao da je zaboravio sva ona pod*ebavanja Applea od serije S3 pa nadalje (kroz one reklame Apple vs Samsung) Sada su se definitivno pretvorili u mašineriju gdje kupcima samo muzu pare iz godine u godinu, s minimalističkim updateima i sitnim kozmetičkim promjenama. Naša jedina sreća je što su ostali na Androidu i što možeš pošteno customizirati što te volja. |
Kao da su drugi bolji. Nafrlji cpu za koji MHz, dodaj koji MP kameri i eto novog moba.
|
Uvjeren sam da miču funkcionalnosti iz s pena i čine je manje convenient za uporabu kako bi rekli eto vidite, nitko je više ne koristi. Na kraju će je u potpunosti uklonit iz Ultre, a cijenu zadržat povisit
|
ja bi mijenjao s pen za 500maha vise baterije. Jedino sta sam koristio olovku je za okidanje fotki, istina rijetko, al bedastoca im je razlog da to kao koristi manje od 1% ljudi.
Vjerojatno žele povecati prodaju satova kojima ces okidati grupne selfie, ali satovi su im banana u odnosu na huawei. Nek naprave nesto sto liči na fenix x seriju od 51mm pa bum kupil. |
Baš sam gledao usporedbu S25 vs X200 pro. Samsung ima dosta bolju selfie kameru kao video i stabilizaciju. Vivo ubija na zoomu i portret modu. Kvaliteta slike je bolja kod Vivia i još je 200 eura jeftiniji.
|
X200 serija se pojavila u EU, ali su cijene ajme majko. Kada iskoristiš voucher od 120 EUR, ispadne malo skuplji od S25+
https://www.amazon.de/X200-Pro-5G-Sm.../dp/B0DQKKBKJC |
I po onome sto pise, prodavač je Vivo Official Store. Cijena je takva radi bogatog zapada :)
|
Citiraj:
https://www.mobileshop.eu/hr/specifi...491ec023660d0/ |
Citiraj:
Ha-ha! To se meni upravo događa! Ovo s godinom proizvodnje! |
Stigao S25. Prvi dojmovi, One UI7 je konačno fluidan, animacije vrlo glatke. Općenito UI izgleda svježije i moderno. Hvalim vrlo svijetao ekran vrhunske oštrine i odlične stereo zvučnike...
Minus, jeftinjarska izrada. Stražnji poklopac mi baš kao da je od plastike. SD 8 Elite se u igrama gadno grije. Isproban jako zahtjevan Genshin Impact i doslovno u nekim trenucima neugodno vruć. Ali zadržava performanse, nema nikakav lag. Za bateriju i ostalo ćemo tek saznati, zasad mi se čini ok. |
mali telefon pa vjerojatno i manja komora za hlađenje ... u nekakvom bbk mobitelu je hlađenje još bolje i efikasnije jer oni imaju onu svoju neku tehnologiju hlađenja koja uvijek na kraju ispadne najbolja od svih.
|
Izašao je review benchmarka za S25 ultra ... traje skoro sat vremena a pola toga je u "izmišljenim" opravdavanjima inferiornog hardwarea.
https://www.youtube.com/watch?v=UrdSCoquehE |
Držao danas S25 u ruci - ne mogu vjerovat što ću sada napisat - ali frendov A55 izgleda kvalitetnije i skuplje nego taj isprdak od 1000€
|
Ja sam si želio naručiti S25+ uz novi ugovor na HT-u. Lik iz HT-a mi je rekao da neće ići jer su im zalihe nikakve i da se može dogoditi da neki ni ne dobiju S25 unatoč sklopljenom ugovoru/prednarudžbi.
Izgleda da ću morati čekati S26 uz nadu da će doći sa SD-om. |
Bit ce ih kasnije na lopate.
S26 ce vrlo vjerojatno biti opet na exynosu. |
Citiraj:
|
Istina je za S25. Imam ga i u ruci djeluje jeftino, posebno zadnji poklopac...Kucneš po njemu, osjeti se onaj šuplji zvuk...
Nije to ništa strašno, ali kad toliko košta pa nek onda bude i premium osjećaj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Žalosno je da se S serija više skoro pa ne razlikuje izgledom od A serije. Nekima je to ok, ali meni se ne sviđa. Kad usporedim A55 i S25 - da sam casual korisnik, sigurno bi uzeo A55. Pogotovo sada kad je Samsung odlučio ukidati feature u premium odjelu. |
Citiraj:
Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:45. |