![]() |
Umbrella academy, prva epizoda mi je bila zanimjliva i onda svaka slijedeca sve manje. Na kraju sam nakon par prestao gledati.
Raised by wolves sam nekako dogledao (prvo typo pa sam ostavio :D) do kraja. A ono, dobra prica, losa izvedba, plot twist zanimljiv al' da, ima nebuloza koje ste vec spomenuli plus ta leteca jegulja ili koji vec palac. The Boys, meni i dalje super. Fora je kako koketiraju sa aktualnim temama. Zadnja epizoda me podsjetila na stari film Scanners a i na legendarnu GoT epizodu, Red wedding. Steta sto ima jos samo jedna epizoda. South park, The Pandemic Special. Svakako pogledati. Komentari su da je jedna od boljih epizoda zadnjih par godina i slazem se. Cartman lik je legendaran i njegov "normal", virus cure, chin diapers, mustache... :D |
Na ovom linku intervjua g. Korlević spominje tv seriju u kojoj 2 stroja AI koriste ljude za svoje sukobe...
?! Kaže, citiram:"Eto, već sada postoje serije u kojoj dva samosvjesna stroja koriste ljude da međusobno ratuju..." Ima li netko ideju koja bi to bila serija? |
Person of Interest?:) Posljednje sezone su upravo to o čemu priča - dvije umjetne inteligencije u sukobu, a ljudi kao pijuni.
|
Neznam... zato i pitam. Nisam gledao tu seriju, staviti ću je na listu za pogledati
|
Provjeri ju onda svakak, mada je AI priča isprepletena od prve epizode, što dalje ide, to je bolje.
Ja sam stavil upitnik, jer nisam siguran da je to serija na koju je mislil, ali se IMHO poklapa.:) |
ako nisi gledao - Black Mirror
ima elemente AI, ali prvenstveno obrađuje utjecaj tehnologije na ljude koji na prvu šokira, ali kroz neko vrijeme skužiš da pola toga s čim se oni u seriji sprdaju, samo što se nije počelo događati u stvarnosti. |
Person of Interest mi je jedna od najdražih serija, definitivna preporuka neovisno o AI-u.
|
ja neznam svi hvalite POI, ali meni je to bila jedna od rijetkih serija koje sam nakon par epki odustao jer mi je premlaka bila.
|
Ja sam Umbrella Academy izdrzao do 8 epizode, toliko sam se vborio da nisam uspio dokraja... Drugu sezonu nisam ni poslnjofao.
|
Citiraj:
|
Umbrella Academy S01... upravo završio. U top tri serije koje sam pogledao u 2020!
Odma idem na S02. PoI će pričekati ;) |
NeXt prva epizoda OK. Samo tema je zanimljiva jako pogotovo u vrijeme u kojem zivimo. A ako mozete zamisliti ovu seriju recimo tamo 80tih, ljudima bi jednostavno bila glupa. Ovako je to i dalje SciFi ali onaj koji je pitanje vremena samo kada ce poceti biti stvarna.
No vrlo vjerojatno ce biti problema sa ovom serijom kasnije jer nevjerujem da mogu drzat kvalitetu na ovako teskoj temi. P.S. onaj sjedi iz Mad Men-a glumi, smijesan je, haha i ovdje makar mislimd a mu nije uloga da bude pretjerano smjesan. |
The Boys pogleda S02 do 7. epizode.
Ne znam što me drži u toj seriji, ali nešto me drži, ali kada me netko pita za preporuku kažem da je serija sranje. :D Uglavnom, serije s superjunacima koja nije o superjunacima! :) |
Raised by wolves, prva polovica sezone ide negdje, ima smisla, ocekujes da ce se nesto poceti desavati.
I onda se pocne desavati. Ali u krivom smjeru. I onda dodje zadnja epizoda, te totalni WTF??? - sto sam ja to gledao? Zasto sam na to trosio svoje vrijeme?? Stvarno... no comment... |
Puno pitanje je ostalo u zraku, što je po meni dobro obilježje serije. Meni je odlična serija, samo je zadnju epizodu trebalo probaviti par dana. :D |
|
Nije valjda da nastavljaju Home Improvement?
|
Citiraj:
Kolko piše game-show....tako da ne.... |
šteta :(
|
Ako tko prati Supernatural se vratio sinoć/ danas sa drugim dijelom finalne sezone
|
Citiraj:
|
Ja sam odustao u nekoj sezoni kada su neku smrt oslobodili. Mislim da je 10. sezona ili tako nešto. Super mi je serija bila, al prošla me volja više nakon toliko sezona.
|
cini se da je expanse se5 na vratima....ima trailer ali ih izbjegavam jer si ne zelim nista spojlati
|
Otišao pogledat trailer iste sekunde nakon što sam pročitao tvoj post. :D
|
Možda je vrijeme da odgledam taj s04... Crva se na disku otkad je izašla
|
ja sam pogledao prve 2 epizode od 4. sezone i odustao, bilo mi dosadnjikavo dosta :D morat ću stisnit zube...
|
Piše 16.12 :(
4 sezona je bila spora, 5 mora biti bolja. :D Znam da ste gledali, ali tko nije - istina o mom bratu Teža serija ali vrijedi pogledati, gluma kakva se rijetko viđa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
The boys - odlično finale loše sezone U trećoj sezoni im stiže Jensen Ackles kao Soldier Boy :D |
The Right Stuff
jel pogledo ko 1. ep? sumnjam nekako da je ni u ludilu moguce nadmasiti film, I'm I right :stoopid:? |
Citiraj:
|
kao npr. “All good things”
|
Kao npr. Carry on my wayward son :D
|
Citiraj:
da ne govorim da sam odustajao od gledanja nakon 5e sezone, pa nakon 8e, pa nakon 12e..i kad tad bi se vratio i samo nastavio gledati hah p.s. Sta kazete na finale Boysa? :D ja jedva cekam iducu sezonu heh |
Finale Boysa, prexebeno :goood: Meni je cijela sezona dobra, mozda malo slabija od prve al' kraj je nadoknadio sve. Odmah sam googlao hoce li biti treca i bit ce, snimanje pocinje cim se rijesimo ovog compound v(irusa).
|
|
https://www.imdb.com/title/tt9151230/
S obzirom na "virus" okolnosti, reko bih da je feelgood serija. Netflix, sve epizode, titlovi, good stuff. |
Citiraj:
Ali da, 10 sezona. Jedna od rijetkih serija sa malo loših epizoda. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:25. |