![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel se u pakiranju dobije 15W il 25W punjač?
nigdje nisam vidio taj info, znam da uređaj podrzava do 25W brzo punjenje ali dali je isporučen u pakiranju? jer vidim da ga prodaju posebo za nekih 150+ kn |
dobiš 15W
|
Citiraj:
|
Update vezano za S22 Ultra:
Smeće. Nema SIM, nema nijednu aplikaciju, samo je upaljen i troši 60% baterije u idleu dnevno. Napravljen factory reset, testirana baterija za kapacitet (20mah niži od deklariranog). danas ga još pustim da se kvasi nakon factory reseta. Ako nakon posla bude baterija 30% niža, vraćam ga T-comu. Ne znam kako je ovo postalo prihvatljiva politika, ali neće me nitko jebati, mobitel od 7k kuna sa pretplatom i da se tako ponaša... |
To definitivno nesto ne stima. Meni 4 godine stari s9 sa 4 godine starom baterijom (3000mAh) i sa svim zivim upaljenim i instaliranim trosi preko noci nekih 10-20 %. A ovo cudo ima 4500mAh ako se ne varam.
|
Ma to nesto nije normalno. Ili je hw ili ga jebe sw i konstantno nesto zeli/radi, a ne moze obaviti jer nema simicu. Ne bi se cudio da se neki sugavi nebitni app konstantno pokusava spojiti na net ili logirati.
Ja bi mu samo ubacio simicu unutra i pustio ga preko noci da potvrdim hoce li biti isti slucaj. |
a probat ćemo i to, fala bogu, najmanji problem.
|
Citiraj:
Ako nije, pokušaj prvo to prije nego ubaciš sim karticu... |
Spomenuo je da je upaljen, ali dobro razmisljas!
|
Citiraj:
Ono, mrtav mob. |
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Biće majna.
|
Citiraj:
Ništa, probaj ubacit sim unutra pa vidi kako se ponaša u idućih dan-dva. Ako se situacija ne promjeni - traži novi uređaj... Citiraj:
|
Stigao novi update na S21 seriju
G991BXXU4CVD2 "Overall stability of functions improved." Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
1 privitaka
Za S22U isto tako, treći po redu update ovaj mjesec. Stigao nekidan...
|
nakon ovog updatea još brže baterija odlazi :D
Uglavnom, danas predan t-comu i zatražen novi uređaj. bude li i taj debilan, uzimam OnePlus. |
Nemoj oneplus, zajebat ces se zesce. Koliko god je samsung los, ovaj je jos gori 😆
|
Nije ni oneplus vise sto je nekad bio, barem softverski.
Si probao na kraju samsunga sa simicom, isti drek ili? |
kao da se svi trude napravit sto losiji mob.
|
Citiraj:
U firmi imamo 16 korisnika OnePlus 9 Pro, svi od reda zadovoljni i baterija im traje, tako da ću to uzeti definitivno u obzir. |
1 privitaka
Citiraj:
Ispod je stanje baterije od jučer rano ujutro (oko 5:30) kad sam skinuo mob s punjača do kasnije navečer. Sve je vidljivo u ss-u, većina SoT-a su browser i društvene mreže što je dosta teže za samu bateriju nego upalit youtube na par sati i tako "napumpati" SoT... Skoro 9h od ukupnog vremena sam proveo na 4g signalu, ostalo doma na WiFi-u. Btw, nikad ne volim prazniti bateriju ispod 15% ali da sam išao namjerno do cca 5% dobio bi sigurnih 8 i po sati SoT od ukupno 17-18h na bateriji, što je jako dobar rezultat za jedan flagship mobitel IMO :) Edit: Postavke koje koristim ako koga zanima... ● FHD sa adaptivnim RR-om ● Adaptivno osvijetljenje ● AOD upaljen cca 18h dnevno ● Lokacija stalno upaljena ● NFC i BT upaljeni samo kad sam van kuće (Bixby Routines) ● 5G ne koristim |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E sada možda nije za ovaj dio foruma ali ću pitati. Trebaju mi preporuke za tri programa za mobitel. Prvi za gledanje i slušanje youtubea bez reklama i sa radom u pozadini . ( imao sam na iphone u program Musi od musi inc i stvar je odllčna , ali nema za android ) Drugi za primanje i slanje e-mailova , a da nije dosadni gmail. ( na iOS-u koristim Spark , ali njega isto ne vidim na gplayu ) Treći za čitanje e-knjiga , a da uz pdf podržava i e-pub format. ( GoodReader na iOS , nema na gplayu ) . Naravno free je bolja opcija , ali ako su kvalitetni i nisu skupi , može i plaćena verzija istih. |
Citiraj:
Skineš i instaliraš Vanced Manager 2.6.2 CS i preko njega prvo instaliraš Vanced microG, zatim YouTube Vanced. |
Za YT si uzmi premium preko Argentine ili Indije, cca 10ak kn mjesečno. Za ePub koristim Moon Reader.
|
Citiraj:
Pdf ePub - Xodo odličan program za citanje |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |