PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Automobili (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16972)

1v@n 25.04.2014. 21:17

Citiraj:

Autor ozren (Post 2584928)
X6 baš nije SUV... Merc pak već ima najružnije - GL i GLK - ili ti TAM i TAMić

SUV...SAV, meni je to sve isto. Polit benzinom i vužgat, oči peku od te ljepote i upotrebljivosti unutar grada :D

Željac 25.04.2014. 21:19

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 2585062)
Eto još koji :D

kupujem sutra!

(dobit ću na lotu večeras, osjećam to :D )

viđao sam podosta ramova širom Njemačke i ima ih puno, ali mi oni nisu toliko napeti kao F-ovi. I baby 150 je ok... ali bi ja rađe sve od njega :D (mislim na 250,350,650)
dolaze u obzir i oni redneck old school F-ovi iz 70-ih :D

vlažni, daleki, snovi :D

:beer: :beer:

Wolverine 25.04.2014. 21:41

Citiraj:

Autor Željac (Post 2585080)
dolaze u obzir i oni redneck old school F-ovi iz 70-ih :D

vlažni, daleki, snovi :D

:beer: :beer:

Uh, fkors da tako nekaj dolazi u obzir :D
Ovaj je doslovce bio dva bloka od mene :)
IRL izgleda puno puno bolje

Ford

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2585078)
SUV...SAV, meni je to sve isto. Polit benzinom i vužgat, oči peku od te ljepote i upotrebljivosti unutar grada :D

Ne znam, ja se ne bi buno protiv ovoga. A iskreno ljepši mi je od svih X5/6/ML drkica.

Pupo 25.04.2014. 21:55

Pa ta G klasa zapravo i nije Merc. To je netko radio za njih da bude radni stroj, a ne za ić nedjeljom na kavu.

Wolverine 25.04.2014. 22:16

Nemojte brkat G klasu / Puch G kojeg su radili Daimler i Steyr i GL/GLK. Ti auti nemaju veze jedni s drugima.

IcyTexx 25.04.2014. 22:41

Tesla Model S je čisto savršenstvo. Pogotovo uživo, nevjerojatan je. Ovaj je imao neke opako široke gume i opako agresivne felge. Baš je pojava, pogotovo bijeli, odnaprijed jer mu xenoni tuku čisto bijelo.
Savršenstvo. Dosad mi je recimo Audi S6 u toj klasi bio top, ali ovo mi je nivo iznad.

Pohrani.com Pohrani.com

ozren 26.04.2014. 07:47

Citiraj:

Autor syss (Post 2584929)
g klasa je lijepo ružna... ružna sa stilom te funkcijom, ovo gore je ružno ružno, nakaradno te nepotrebno skupa sa x6 spodobom.

zapalit.

Citiraj:

Autor syss (Post 2584938)
isvinjavam se što pomiješah g i gl(k), to je stvarno odvratno :D

Citiraj:

Autor domis (Post 2584940)
mercedes g klase mi je jedan od najljepsih automobila, upravo zato jer mu je dizajn tako kockasti :D

G je G, to je druga priča naspram ovih urbanih nakaza.

Baja 001 26.04.2014. 11:10

Pohrani.com Pohrani.com

Citiraj:

"Ako kupiš F30 onda navlačiš negativnu vibru okoline jer te smatraju sebi jednakim, ali ipak jednakijim među jednakima zbog posjedovanja BMW-a. Kad dovezeš sedmicu, pogotovo ako je crna i ako je ''L'', onda deklasiraš dotadašnju okolinu jer te više ne vide kao jednakog ili jednakijeg, nego kao šerifa čiji je biznis eksplodirao i kome će se sad morat uvlačit u dupe za neki posao, suradnjicu, outsourcing itd., a samim time odnosi idu od partnerskog ka podaničko-jalnom. Još gore od sedmice ili s-klase je šestica, CL ili SL, jer tad šalješ poruku da imaš toliko love da više ni raditi nećeš, nego ćeš se do kraja života samo razmetati s onim što si već stekao. (Bentley, Porš, Frkan i slične je bolje ne spominjati, ali njih ljudi usmjereni radu rijetko kupuju, to je više za brokere, mešetare, odvjetnike, kriminalce, nasljednike, tajkune, šarlatane & co.)"
S bmw foruma :D

U zadnju godinu apetiti i preferencije su mi se znacajno prominili, i opasno zelin X6 (///M) :nuts:

MAGARAC 26.04.2014. 11:38

Znam ih ja kojima su takvi auti sve kaj im je ostalo od silnih firmi, skladista, gradilista i sl.. Nebi im ni to ostalo da imaju kome prodat. Sedmice, S klase i sl.. Vjerojatno su i propali zbog takvog mindseta, vidi me kolko para imam i to..

JuiceBox 26.04.2014. 11:55

Citiraj:

Autor Full Throttle (Post 2581776)
sigurno ispod 20 tisuća.

EDIT:

našao još ovaj testni primjerak koji je dosta jeftiniji. jel s razlogom tolko manja cijena?

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.6-oglas-11261344

bjez s otim, trudna kornjaca na stakama je zivlja od tog motora. Imao sam ga priliku jedan dan voziti i samo cu rec boze sacuvaj, kao da je 1.0 iz campusa unutra, eto toliko je auto "zivahan"

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 2585088)

Ne znam, ja se ne bi buno protiv ovoga. A iskreno ljepši mi je od svih X5/6/ML drkica.

Takoder, auto mi je bas mrak, i pojava kad ga vidis. Bijeli ftw :D

A ovo da je ruzan i tam, necu ni komentirati. X6 je za njega propali abortus slona, tako nekako i izgleda s tim da x6 i gl/glk cak nebi ni svrstao u istu klasu vozila jer s x6 se nebih usudio van ceste uopce dok s ova dva bih :D

Baja 001 26.04.2014. 12:39

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2585258)
Znam ih ja kojima su takvi auti sve kaj im je ostalo od silnih firmi, skladista, gradilista i sl.. Nebi im ni to ostalo da imaju kome prodat. Sedmice, S klase i sl.. Vjerojatno su i propali zbog takvog mindseta, vidi me kolko para imam i to..

Ja ih znan par sta imaju jos dobar posa (35i), ili sta su glave (zastitari i sl :D )

Mocan je zato sta je beskoristan (bas kako gornji citat nalaze), iman toliko para da nije dzip/limo/coupe :eek: i ne moze off road

Bolesno dobar ima jedan u ST (sta san vidio)

Pohrani.com

ozren 26.04.2014. 16:42

X6 je zadnji auto koji bih kupio, tak da ne čudi da je Baji san, već se pokazalo da nam je ukus dijametralno suprotan.

Bluzer 26.04.2014. 17:00

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 2585088)
Uh, fkors da tako nekaj dolazi u obzir :D
Ovaj je doslovce bio dva bloka od mene :)
IRL izgleda puno puno bolje

http://s26.postimg.org/xurrvgkrp/Ford.jpg

Radi se jedan i kod nas - link

Wolverine 26.04.2014. 18:49

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 2585241)
Pohrani.com Pohrani.com

S bmw foruma :D

U zadnju godinu apetiti i preferencije su mi se znacajno prominili, i opasno zelin X6 (///M) :nuts:

Najružniji i najnepotrebniji BMW kojeg su mogli smislit. Upotrebljivost 0 bodova, dizajn 0 bodova. Al eto BMW je pa se prodaje.
BMW shit

Još kad sam znao vidit onog kepeca Ibaneza kak se cereka iz istog a jedva prek volana vidi prisralo mi se :suicide:

Garro 26.04.2014. 22:24

Ma kako možeš reći da je X6 nula bodova?

Očito nisi vidio peticu GT.:D

X6 mi je dizajnerski lijep auto, što je meni njegova jedina odlika. GT nema ni to, prekrasan auto (petica mi je vjerojatno najljepša limuzina) sfukati sa ovakvim stražnjim krajem je kriminalno djelo...

listerstorm 26.04.2014. 22:27

Citiraj:

Autor ozren (Post 2585418)
X6 je zadnji auto koji bih kupio, tak da ne čudi da je Baji san, već se pokazalo da nam je ukus dijametralno suprotan.

Preružno, a tu su i one infiniti rugobe, kao uostalom i cijela ta klasa.

1v@n 26.04.2014. 22:42

Citiraj:

Autor Garro (Post 2585574)
GT nema ni to, prekrasan auto (petica mi je vjerojatno najljepša limuzina) sfukati sa ovakvim stražnjim krajem je kriminalno djelo...

GT je zamišljen kao funkcionalan auto, nešto što će biti udobnije i ponuditi više mjesta od karavana, a da nije monovolumen.

Meni je izgledao čudno na fotkama, ali na cesti je stvarno nešto za čime ćeš se okrenuti jer izgleda kao petica na steroidima.

MAGARAC 26.04.2014. 22:50

Nije bas da je x6 neupotrbljiv do te mjere da ga vlazna livadica zaustavi kak su to prikazali u Top Gearu. Sa ostalim se slazem, ruzan itd...

https://www.youtube.com/watch?v=A-vkcXqTzmo

Petica je taman auto za ove malo bogatije, poduzetnike i slicno. 520d sa nesto opreme, koza i klasika za 60tak tisuca eura i realno ne treba vise. Nije to bas tal slabo kak se prica.. Jedan kaj dolazi kod mene na posao je presao sa e36 530d karavana na 520d f10 i kaze da nije neka razlika da bi bilo bitno..

JuiceBox 26.04.2014. 23:17

Mislis e39 530 D :)

MAGARAC 26.04.2014. 23:31

Ma da ne pamtim te stvari bas najbolje. Nije mi to toko bitno.

1v@n 26.04.2014. 23:57

Prije E61, razliku u skoku s E39 na F10 bi sigurno primijetio jer su 2 generacije u pitanju.

Baja 001 27.04.2014. 00:04

Citiraj:

Autor ozren (Post 2585418)

GTRa stujem :)

X6 je mocan zato sta je besmislen. Voze ga kvazi manageri, "zastitari" i sl.

Ruznjikac mi je bio (mislin da sam i pisa o tome) ali sad mi se malo svidio radi okolnosti a vidio san i ///M uzivo...

Sta se tice 5 GT to samo njemci mogu kupit koji usput budi receno imaju (rabljenih) 35d vise karavana nego limuzina (jebena prakticnost), a kod nas bi se trazila coupe 5ica :D
Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2585610)
Prije E61, razliku u skoku s E39 na F10 bi sigurno primijetio jer su 2 generacije u pitanju.

Po forumima je i E39/E60 razlika...

Nisan proba pa neman pojma (nazalost)

Od novih R6 mora bit, jednostavno ugladjeno zvuci, R4 je svaki ka golf (meni) po zvuku... Iako su bolesni ovi R4 2.0 s 200+ (123d)

IcyTexx 27.04.2014. 01:57

Pozlilo mi je kad sam u Google images utipkao BMW 5 GT.
Pa to čudo je gore od Multiple. A danas sam vidio jednu pa sam od jada htio skrenut sa ceste u jarak jer sam ju morao gledat. :D

lowrider 27.04.2014. 06:34

Naravno Multiplu nisi vozio.
Probaj par dana pa ćeš promijeniti mišljenje-nevjerojatno praktičan auto, pomalo smiješan i drugačiji od drugih

Garro 27.04.2014. 07:29

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2585582)
GT je zamišljen kao funkcionalan auto, nešto što će biti udobnije i ponuditi više mjesta od karavana, a da nije monovolumen.

Meni je izgledao čudno na fotkama, ali na cesti je stvarno nešto za čime ćeš se okrenuti jer izgleda kao petica na steroidima.

GT ima više mjesta i udobniji je od karavana? Odakle ti to?

Inače, jedan GT se parkira ispred zgrade gdje radim i svaki dan gledam tu rugobu. Sprijeda je dobar, ali stražnji kraj... Jedina osoba luđa od onoga tko ga je smislio je onaj koji je odobrio proizvodnju.

Petica limuzina i karavan su prekrasni, ali GT... Što im je to trebalo...

ozren 27.04.2014. 08:00

Citiraj:

Autor Garro (Post 2585574)
Ma kako možeš reći da je X6 nula bodova?

Očito nisi vidio peticu GT.:D

X6 mi je dizajnerski lijep auto, što je meni njegova jedina odlika. GT nema ni to, prekrasan auto (petica mi je vjerojatno najljepša limuzina) sfukati sa ovakvim stražnjim krajem je kriminalno djelo...

Što se ljepote tiče, GT je fakat nakaza. No ima iskoristivost za razliku od...

tOta 27.04.2014. 09:06

Tko nije vidio X6 sa "Hamann opremom"* i dva reda maglenki, ne zna šta je rugoba. :D

Kada padne noć, pa vidiš da ti to ide u susret, a nadobudni gazda upalio sva svjetla, sliči na posjet vanzemaljaca. :roller:

*http://i.imgur.com/OXimMBF.jpg

IcyTexx 27.04.2014. 09:30

Dosta ljudi sa karavanom koje znam mi je priznalo da su realno samo par puta prevezli nešto simo-tamo, a da im je trebao takav gepek.

Ima li ljudi sa karavanima na forumu i dal vozite npr građevinsku opremu, tri para dječjih kolica, mješalicu, rezervni motor i takve stvari? Zezam se malo naravno. :D

generic 27.04.2014. 09:49

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2585659)
Dosta ljudi sa karavanom koje znam mi je priznalo da su realno samo par puta prevezli nešto simo-tamo, a da im je trebao takav gepek.

Ima li ljudi sa karavanima na forumu i dal vozite npr građevinsku opremu, tri para dječjih kolica, mješalicu, rezervni motor i takve stvari? Zezam se malo naravno. :D

Bome, bio sam protiv karavana, ali u zadnjih par godina su dvojica iz firme uzeli A4 i A6 karavane i jedan passata i počinjem uviđati prednosti takvog auta. Možda većini karavan i nije must, ali IMHO, peta vrata za obiteljski auto svakako jesu.

I mali doprinos temi s ružnom grdosijom :D

Wolverine 27.04.2014. 10:08

Citiraj:

Autor lowrider (Post 2585641)
Naravno Multiplu nisi vozio.
Probaj par dana pa ćeš promijeniti mišljenje-nevjerojatno praktičan auto, pomalo smiješan i drugačiji od drugih

Nismo osporavali praktičnost već smo komentirali dizajn tj koliko je oku ugodna. A ova je serija po tom pitanju brutalno ružna velikom broju ljudi. :)
Osobno ne znam iz kojeg kuta izgleda ružnije. No opet, svatko ima svoje afinitete.

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lver_front.JPG

Citiraj:

Autor tOta (Post 2585651)
Tko nije vidio X6 sa "Hamann opremom"* i dva reda maglenki, ne zna šta je rugoba. :D

Kada padne noć, pa vidiš da ti to ide u susret, a nadobudni gazda upalio sva svjetla, sliči na posjet vanzemaljaca. :roller:

*http://i.imgur.com/OXimMBF.jpg

Isto ko i Cayenne Magnum :D

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2585659)

Mi smo u Carensu preteglili apsolutno sav materijal potreban za adaptaciju i uređenje stana. Od knaufa do keramike i laminata. Imam doma negdje fotku full natovarenog :D
Fora je doći do nekog skladišta građ materijalom i unutra utrpat dva kubika pizdarija :D
A i kad se išlo na more dobro je došao malo veći gepek.
Jedino što smo rijetko koristili bio je treći red sjedala. Vozio sam 7 ljudi u njoj tek dva tri puta :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:35.