![]() |
to je 36 ak se nevaram..previse hoda za 32..jedino ak nije talas al nevjerujem..nije vuco na toj strani:)
|
Da, htio editirat post, al štaš kad sam već napiso :D
Na drugoj se čine stanchioni đebeli. Vuco sine razmetni reci za kolko si se zđiberio :D |
36-ica je, vidi se po nogama (barem sam mislio da će se vidjeti :D). Šta će mi 32 Float sa 150mm hoda kad to već imam sa Revelationom :) ?
Talas nije (neda se spustiti na meni potrebni hod trenutni), ali je RC2. Ići će na 140mm kad nabavim spacere, ovako se ne može voziti nikako. Sa 140mm naprijed bit će niži nego sa Revelationom, ali 36mm noge se ne mogu usporediti sa 32mm, koliko god jedan Revelation bio čvrst. Ovo i kotači su za budućnost, kada će doći jedna 160mm rama. |
si ti svjestan koliko smjesno izgleda taj rotoric naprijed :) inace, fino :)
ako netko treba isprobati kako koci Formula K24, moze se slobodno javiti, danas sam ih slozio kako treba :) ja sam napokon zadovoljan 100% :) |
To je jedino kaj sam imao pri ruci da probam :D. Izgleda kao da imam 29era i 140mm rotor na njemu.
Što si uradio Formuli da je proradila ? Znaš da sam ti rekao zadnji put kad si mi malo dal da probam kočnice, da nisam baš bio previše oduševljen. Iako si ti tvrdio da se treba ići 5min spusta prvo da se zagriju pakne :D |
Citiraj:
|
pakne su vec pri kraju, i iako to znaci da obicno slabije koce, ja sam si nastimao calipere, a valjda tako dobro, da me je sad strah i kotac skinut dolje... i nasao sam si takav sweet spot sa rucicom da je to cudo :)
uglavnom, grizu jako, ali je sve jako fino moguce dozirati (formula, jel) :) a kad se ugriju rade jos bolje :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
sintered znaju zvonit i kad se ugriju i kocis jace. celjust je bila malo u stranu, ali ne na koso. rotor je onaj formulin 200, pa taj nije ravan ni nov, a kamoli na 9mm QR. kocnice su bile na grebenu na jedno paljenje na brzinu, i sad je valjda sve leglo kako treba :)
|
Citiraj:
Zaš pitaš? -- Anyho, ima li netko za sljeme subotu? |
Citiraj:
Al malo mi je 16" ipak pre malo. Dario ima 18" pa se osjecam skuceniji nego na svojoj od 17" Lijepa vilaj Vuco, nadam se da bu te dobro sluzila :chears: Jbga, ja sam imao u planu Sljeme ali sam malo pobrko datume tak da sam ovaj vikend na utrci na Cresu |
max, koliko si visok? 16" kod mene na 185 visine, toptube je nešto dulji nego kod shifta 18", s tim da je kut seattubea manji, što će reć da se sa izvučenim sicom dobije još veći efektivni TT. ;)
|
Od stvari koje prodajem (rama i wheel-set) vas bi najviše mogla zanima vilja.
RS Tora 318 (85mm-130mm U-Turn) je na prodaju, servis obavljen danas i do prodaje se neće koristiti. Za dan-dva ide "među masu" stoga detalji i pitanja na PM. |
ko i ti negdje. 2-3cm nizi.
Probo vozit Darijev i fakat mi je bio nekak skucen. Mogu sa koljenima mjenjat brzine :D EDIT: Citiraj:
Cuks bu poludil :D A lijepo sam mu reko kaj ce mu mobitel :) |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Moj Focus ima 585mm horizontalni TT za usporedbu. |
Citiraj:
moj ima TT 570 i taman mi fali jedno 2-3cm da je TT duzi. Jedini bed mi je kaj nemam nigdje isprobat kak bi mi pasala rama. |
Hehe znao sam da je vilja, a probo si se zlagat da Rev ne ide nikam.
Sad burazu Rev taman na Propheta a ti kemijaj s ovim. Meni nikako nije jasno kako tako ružnu boju lowersa može Fox sebi dopustit al ko ih jebe, glavno da radi. |
Citiraj:
A nek ti veli i koliko je izgubio gušt i koliko ga mami HT opet... Kad ga kupiš daš mi đir :dajpivu: |
Citiraj:
Mislim, moj buraz je isto tak neš tražio da bi na kraju skužio da mu i 620mm na Prophetu odgovara (iako, kad oš neku ramu, sve ti odgovara). Sve je stvar kak se osjećaš na bajku. Nek ide guzica iza sica bez problema i to je to. Citiraj:
Ako treba, poslužit će burazu dok si ne nađe vilicu. Iako ne znam kako će voziti bez Uturna. Kad srale nabavi sebi Uturn oprugu, složit ćemo i mi od Reva U-turn. Bit će 100g teži (točno 1720g), ali hej - na Uturn se pi*ke ljepe samo tako :D |
Pa sta ne prodaje netko U-tur na DBu za nekih 150kn?
Nemam pojma koju on velicinu ima :D |
Išo je s bajka dolje, nemoj ti meni te hadezeovske spinove prodavat, lažeš i neobrazovan si :D MĐ!!!
Destro - ja bi u subotu, samo nema boga isusa da se ustanem u 7 da bi išo gore. Daj normalno vrijeme i šibamo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tzv "gicasta" opruga je u pitanju, za "podstavljene" igrače ;D
|
Šile ti ne zajebavaj, nego napisi negdje post, tak da nemas vise 0 :D
|
|
Srcati najveći sam spamer :D
Vuco čestitam na prinovi, vjerujem da ćeš biti zadovoljan. I brat također :D Puno lijepih prinova u garaži. Nebi kupovao onog scotta prije detaljne istrage o čemu oni to, u biti za 2500kn nebi ni pogledao ramu. |
Jbte kak su braća otisla u hiend :D Vozili su se genesisi sa torama/reconima, sad se vozi Cannondale sa Foxom :)
|
Vuco, morat ces mi dati malo na probu tog Foxa, da vidim kak radi...pogotovo sto i ja pikiram na bajk s tom viljom.
Bas sam jucer citao jedan test vilje. Najbolje je pogledati filmic, na kojem se fino vidi kako Fox zvace to silno kamenje...a i staza je opaka, kao i Yeti :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, momci, glavu razbijam oko toga da li uzeti sada Toru/Recona sa 9mm QR i sto je vazno za napomenuti zaduziti se da bih to kupio, ili da cekam nekog Sektora RL U turn sa 20mm osovinom pa onda uz njega promjenim i kotac i time sam miran na malo duze staze? Ajde, prosvjetlite me pa mi recite sto mi je pametnije jer i sam sam vec lud od tih silnih kombinacija. |
Kupi od Marka onu vilju, odi se voziti i sparaj za neku fulku.
Kad kupis FS bajk onda ces biti miran na duze staze ;)...a Sektor osim kotaca povlaci po meni i novi okvir, pa sve skupa vjerojatno i jace kocnice, i tak neces sigurno mirno spavati, pogotovo kad vidis sto sve ekipa sklapa i kupuje u zadnje vrijeme :D ...kad se samo sjetim kako si svim silama htio kupiti neku vilju pa smo ti svi rekli da se primirirs i cekas, s lovom naravno...vilja dosla, lova osla :p. |
Cuo sam se s njim jucer, vilja je rezervirana do danas nekom covjeku. Rekao mi se jos javiti.
Ali, Onyx mi se nudi kao backup sa svojom Torom 318 U-turn. |
Ja na tvom mjestu nebi razmisljo niti sekunde :D
Jel ko zna kada ce ti ponovo tak nes uletit. |
Nemoj razbijat glavu odmah i sa 20mm osovinom, lagan si, nije frka. Kupi od Onyxa Toru, dovoljan ti je upgrade za taj bajk. Kasnije je lako preprodaš, u tome i je čar, ne gubiš lovu :D
Naletio sam na DB na onaj model Drop Offa kojeg sam prodao za 900kn, lik ga prodaje za 1500kn :lol2: (na njuškalu 2000kn hahaha) Lagano gledam što se nudi...zasad ništa meni zanimljivo Onyx, kad stiže rama? Nik, jesi vidio gdje u Sloveniji Scott Genius LT? Zanima me cijena jer mi je taj jako napet (našao, najjeftiniji je 2800€, strahota) |
X6 sa domainom 180 za 550$
eh da su i kod nas takve cijene :) Ak ovu zimu ne skupim neku lovu onda sigurno prije ljeta kupujem FS probat nesto iskemijat za YT industries Wickeda :) |
Pa nisu niti kod nas nešto različite. Evo ti primjer ovog crnog Hare, on je 1500kn i bilo je domaina na dropu po 1800kn.
|
Za x6 na netu nigdje ne mogu naci geometriju. pretrazio sam sve do Tokia i nista.
|
Citiraj:
|
Na dućane sam mislio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |