![]() |
Citiraj:
Ipak, ili nema neku širu poantu ili je nisam shvatio, a u što čisto sumnjam. Da nema Julianne Moore, ne bih ga se niti sjetio. :) |
|
Citiraj:
|
ako netko treba malo nastranu komediju/ljubic nek pogleda Warm Bodies...nelosa razbibriga!;)
|
zna li netko film/mini seriju kojoj je radnja isla nekako ovako:
crna kamenja su pala s neba, tko ih dotakne, pecne ga, te ga usred noci opsjednu vanzemaljci. http://m.imdb.com/title/tt0118452/ nasa sam. :) |
Žena i sinko otišli spavat, a ćaća upravo ide gledat film za prave muže :D
The Hunt for Red October + pršut (40 dkg, kolinje 2012), crno vino (1l, berba 2009, gusto ko sirup), neki fini sir - sve domaće. I domaći kukuruzni kruh (cca 600 grama). Lagana večerica :D Hua! :D |
Hm..pošto večeras nejdem van :( planiram pogledat dva filma...12 godina ropstva i thor-a :D
|
danas je mamurluk i neka 3 mušketira koje nisam gledao,novija,se isplati pogledat to?
|
Nisu baš nešto ti mušketiri. Jedino Mila J. valja.
|
Budem pogledala mamurluk :D..opet :D
|
The Annihilitaros 1985 nikad dosta akcića iz Reganove ere sa "vietnam vet on revenge" :D
Bloody Birthdy 1981 - horror sa ubojitim klincima Ninja Terminator -1985 sam naziv govori da film ne može bit loš sve u svemu zabavna kišna subota |
Citiraj:
Blue Ruin (2013) Sjajan film, na RT-u rating: 95% zatim Favor (2013) |
Citiraj:
Neznam se već može pogledat novi Spiderman? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dost mi je ove kiše.. Ak dobim posao u Zg onda ce biti izlazaka ;) |
Upravo pogledao (opet) Dog Day Afternoon... :care:
|
Zaspala sam u pol mamurluka :/ ko penzić sam :D
Nego preporuka za neku dobru komediju? |
Last Vegas ti je ok. :) http://www.imdb.com/title/tt1204975/
|
Uskoro planiram u kino na Transcendence
Zabrinjavajuće :) loš rejting na RT-u. Nakon odgledanog foršpana, djeluje mi kao hibrid Robocopa, Sfere i elemenata Prometeja. :) Je li netko od forumaša gledao? Dojmovi? |
Citiraj:
|
A kad će Gojira?
|
Pogledao tko Divergent-a?
|
I mene zanima Divergent, nadam se da je dobar. :) Odbijala sam gledat film dok knjigu ne pročitam i sad sam u tri dana prve dvije knjige pročitala i krenula s trećom danas. :D Pa mislim da je krajnje vrijeme da i film pogledam. Al po traileru mi se ne dopada pretjerano, najviše zbog izbora glumaca, tj. glavnog glumca. U mojoj glavi sam si ga zamišljala više zgodnog i badass, a tu mi izgleda blje. XD
Btw, novi RoboCop - blje. -.- Loš mi je, kraj pogotovo. |
Budem ga i ja danas pogledala...
Mislila sam i neki romantični film uzet..al ne...to se gleda u dvoje.zapravo ni tada :D Godzilla izlazi 15 5 to bih voljela pogledat u kinu :D |
Ne bi se htel mešat, ali možda da umjesto Divergent (koji je odron) rađe pogledate Walk of Shame.:fiju:
|
ne bi se ni ja htel mešat, ali da se možda oboružate alkoholnim te inim supstancama na rubu znanosti i pogledate anchorman 2? :D :D :D
|
Jooj..sad bi rekla što bi trebala :D
Syss ne zahebavaj :P :D |
ozbiljno kažem, film je fakin hilarius :D
|
Citiraj:
|
Ako je kao i prvi dio, onda se trebaš upitati voliš li Willa Ferrella. Ako odgovor nije "najdraži mi je komičar ikad", sumnjam da će ti se film svidjeti :D
Meni je Carrey kod takvog prenemaganje-humora ipak svjetlosnim godinama bolji komičar. Usput, snima se Dumb and Dumber 2 :) |
upravo smo to komentirali jučer, njega ili voliš ili mrziš... ja ga volim i da ko prvi je, još i gori :D
|
Citiraj:
|
Karabaja ev mos pratiti ovaj vikend sam vani u ZG :D nadam se
pogledao tko Locker 13? |
Citiraj:
|
LEGO movie, fina razbibriga za nedjeljno kišno popodne.
|
Pompeii - Mislio obrisati čim sam vidio trailer, i očekivao nešto slično Herculesu, znači sranje, a čisto me iznenadilo... Ništa posebno, a opet nije ni tako loše... Zabava :)
Snowpiercer - Nekako prošao "ispod radara" meni i više nego dobar film. Dobra tematika, struktura samog čovječanstva, tj. "staleža" ista današnjoj, samo u manje kvadrata :) |
Također i ja pogledao Anchorman 2 na preporuku gore, šta reći, nasmija se naglas bar 10 puta, odličan!
|
Citiraj:
Nemojte...fakat nemojte to gledati. :D |
Ja sam sad dosla doma..taman za neki horor movie; )
|
Pošto sam odlazak za ZG odgodila do ponedjeljka za vikend je filmski maraton :/
Budem pogledala koji horor movie...čisto da od straha ne zaspim ko kokoš :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |