![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je prvi dio bolji iako ima manje mega glumaca i snimljen uz puno manji budget. Dred mi nije tak ni los iako je ideja osim samo Dreda cista kopija The Raida.. |
Evo, ja pogledao ponovo:
1 Harry Potter and the Sorcerer's Stone (2001) 2 Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) 3 Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004) 4 Harry Potter and the Goblet of Fire (2005) 5 Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007) 6 Harry Potter and the Half-Blood Prince (2009) 7 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 (2010) 8 Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2011) Ukupna ocjena: 8/10 Zaista volim kad ovako odlutam... Pogledao još: Jerry Maguire (1996) - 8/10 |
Da li se sjeca tko kako se zove film, radnja ide nekako ovako: avion se srusi s putnicima u nekij pustinji. i ptezivjeli neznaju sto ce, a u medjuvremenu ih ganja i neko pleme. i tak odluce napravit avion od ostataka ovog sto se srusio. I kao imaju prezivjelog inzinjera za kojeg se na kraju ispostavilo da pravi rc avione a ne prave...
tnx Citiraj:
Je, taj je. Sjetio sam se kasnije Ribisia da glumi, pa sam potražio na imdb. |
Flight of the Phoenix možda?
|
Citiraj:
|
|
|
ok. svima kojima nije jasno zasto je Avatar nizeprosjecni proizvod (ili kako sam ga nazvao - smece, jer to generalno jest), zasto efekti ne cine film nego pridonose dozivljaju jer najcesce nema drugih aduta osim - grafike, zasto stvarno rijetki fimovi zasluzuju nazvati ih mala remek-djela, neka pogledaju Perfume: The Story of a Murderer.
film je jednostavno - kvaliteta. mozda jedina zamjerka je trajanje, jer bilo bi ljepse da je kraci nekih 20-30 minuta, ali manje bitno. tako i uradak od 15 minuta moze biti itekako kvalitetan, i zamjeriti mu sto nije duzi.......... nevazno. dakle, stvarno je uzitak i dozivljaj ovakav film. svjeze, novo, neiskoristeno 1001 put. odlicno odglumljeno, nema iritantnih prica ili situacija, nema nelogicnosti, stvarno dozivljaj. i definitivno preporuka, rijetki filmovi mogu ovo dobiti i biti ovakvi. |
Citiraj:
|
Vidiš, meni je knjiga odlična, a film me živcira. :D Nije mi sjeo, ne znam zašto, ne mogu objasnit. :/
|
Frailty (2001) - 3/10, ako gledam film sa aspekta kao triler, dobar je triler, ali sama priča i poruka je 0/10. U jednu ruku ispada da je čisto normalno biti lud u Božje ime. Stoga, generalno 2-3/10. Film mi je generalno također premračan i osobno nije vrijedan gledanja.
Pogledao: Powder (1995) - 6-7/10, ako zanemarim glumce, inače 5/10 |
Seeking a Friend for the End of the World
Ocekivao mozda nesto vise komedije zbog Carella, iako naslov zapravo daje naslutiti dosta tocno sto ocekivati od filma. Nekako mi se svidjaju ti filmovi s predapokalipticnom atomsferom, valjda dodju kao osvjezenje od ostatka filmova sa suprotnom atmosferom. Uglavnom dosta dobar, pogotovo ako volite Carella, nekih 7.5/10 |
The Campaign -2012 stvarno ok , solidna komedija 6.5/10
Wrong Turn 5 -2012 , trash nastavak trash horror sage je baš ono što bi trebao bit -trash horor. 5/10 , za ubit vrijeme OK |
Citiraj:
Nažalost i ja danas ubio vrijeme i 1.5h izgubio nepovratno u otpadu od Chernoby Dajaris.. To je ala ovaj Wrong Turn :puke::puke: |
Pogledao na nečiju preporuku:
Soul Men (2008) - 6-7/10, vrlo dobar film, dobio što sam i očekivao. Ugodan |
Flypaper. Ne znam kaj da kažem osim loše...
Nije neka komedija, a nije ni neki krimić...baš loše. :D |
Ajd da je nekom i Flypaper loš :D
|
Meni je također smeće, forsiran humor temeljen na rednecksima i slično. Sve skupa nekako stalno pokušava biti smiješno, a nije.
Ali to sam samo ja :) |
|
Citiraj:
btw danas poceo gledat abe lincoln vampire... neznam sta mi bi, presto gledat negdje na pola. :chears: |
e da, ja prekjucer pogledao Lincolna, vampir slayera..........
a ne znam, osobno mi film ima nekakav stih, ali je zakasnio nekih 15-20 godina. ubitacno me podsjeca nekako na From Dusk Till Dawn, ili Vampires sa Woodsom. ali kazem, da nije ovako visoke godine, bio bi vrlo prihvacen. ovako se slazem da nije nista posebno, no kao ljubitelj tematike, recimo da ga preporucujem za fanove vampirizma i slicne tematike. a inace vec nekih tjedan dana gledam Marwella :). ogledao sam Avengerse, Iron Man oba (veceras bas dvojku), Kapetana, Lampasa, Thora, Hulk ce ici sutra/prekosuta............. ja sam zadovoljan sa svim tim filmovima. jedina zamjerka je na izboru glavnom glumca u Lanerni, jer je valjda skroz upropastio generalno (IMHO) jedan od vrlo vrlo dobrih uradaka. zapravo sam vise nego zadovoljan filmom, samo mi je glavni lik iritantan kao pojava, jebo ih tipicno americki preseratorski ljepotan koji vozi sve zivo i nezivo, i jos k tome uopce mi ne docara lika kojeg glumi (citaj - ne zna toliko glumiti kao neki bolji glumci, recimo RD Junior). |
Zeleni Fenjer je od DC-a, a ostalo je iz Marvel svemira.:) Two Guys, a Girl and a Pizza Place je dobra početna točka za otkrivanje zašto je Ryan Reynolds loš i iritantan glumac.
Osim toga, Green Lantern dobiva reboot u Justice League filmu koji sljedeće godine započinje sa snimanjem i zacrtan je za izlazak u 2015. - skupa s The Avengers 2.
Annihilation: |
Citiraj:
|
Pogledao:
Storage 24 (2012) - 5/10, solidan hororac, iako meni to nije horor Flight of the Phoenix (2004) - 5-6/10, solidan Nadalje, nemojte me gađat što to nisam napravio prije, no ovih dana ću se baciti na sljedeće: Star Trek (11 filmova) Star Wars... E sad, tu se malo bunim, gledam djelove, gledam godine... Kako da to gledam, da pratim djelove ili godine? Ima ih 6 ili više? Niš mi nije jasno... Možda jer je kasno :D |
Citiraj:
Ak oš pogledat prvo dobre filmove pa onda sranje, onda kreni od Episode IV, pa do VI (1977 - 1983), pa naknadno pogledaš sranje Episode I-III (1999-2005) (ili ti ga, pratiš godine) ako hoćeš znati baš kak priča ide onda ideš baš od Episode I (1999), pa redom do Episode VI (1983) (u ovom slučaju pratiš djelove) |
Citiraj:
Kad bi mi mišljenje većine bilo relevantno, vjerovatno bih idolizirao onu sagu sa depiliranim vukodlacima. Ima filmova sa 1.9 na imdb koji valjaju i te kako. |
Citiraj:
|
ovo novo odjelo od iron mana izgleda ko ona lizalica od jagode i vanilije :lol2:
|
Onda ću se držat priče.
Pogledao: Safety Not Guaranteed (2012) - 6/10, solidan, ni vrit ni mimo. Pogledao: Seeking a Friend for the End of the World (2012) - 3/10, prilično dosadan |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:13. |