PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

Ninja_Zg 09.01.2018. 22:15

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3148510)
catastrophe - ako već nisi.
granatiram da će ti se svidjet

Krenuo sam ih paralelno gledat, dobra mi je i ta, ali mi je You're the worst za klasu bolja, vracam se Catastrophe-u kad ispucam sve YTW.

Manuel Calavera 09.01.2018. 22:50

Jel gleda tko ovaj The Handmaid's Tale?

Sestra gleda i kaže da je vrh. Čitala je i knjigu i kaže da je ovo rijedak slučaj da je serija/film još bolja od knjige (izmjene da bude još dramatičnije)

Ja sad malo pogledao i čuo ugrubo o čem se radi i djeluje mi fakat dobro. No pitaj boga kad će doći na red zbog drugih serija.

Mirkopoter 09.01.2018. 22:52

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3148530)

Sestra gleda i kaže da je vrh. Čitala je i knjigu i kaže da je ovo rijedak slučaj da je serija/film još bolja od knjige (izmjene da bude još dramatičnije)

Ja sad malo pogledao i čuo ugrubo o čem se radi i djeluje mi fakat dobro. No pitaj boga kad će doći na red zbog drugih serija.

Ja sam si pripremio, ali odbija me to što mi se čini da je nekako "girly" serija, ali sigurno će se pogledat kad tad.

T}{OR 09.01.2018. 22:58

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 3148041)
Standardno dobar, čak i bolji od zadnjih par sezona, ali soundtrack je ove sezone ubio.

Meni odlične epizode sve do ove zadnje. Dosadnjikava i predvidljiva. Što je rijetko za Shameless.

Citiraj:

Autor Manuel Calavera (Post 3148530)

Žena solo to gledala a ja na preskokce ovako "s ramena". I meni se činila "girly".

Mattheous 09.01.2018. 23:29

Šta se tiče Darka:

Meni je taj pardoks putovanja kroz vrijeme uvijek problematičan (to da se vratiš u prošlost, ubiješ svog djeda, pa se niti ne rodiš itd.), mislim da ga ni Dark nije dobro riješio. Taj dio mi je najslabiji u seriji i bez obzira na pseudofilozofiju i neku mistiku, ni dalje mi to ne izgleda dobro. Likovi su zanimljivi, a glazba je odlična, Mercedesi odlično izgledaju :D .

Ne znam jesu li Mikkel i Jonasov otac (tj. odrasli Mikkel) živjeli u istom timelineu? Jonasov otac se ubio na početku, ali u to vrijeme je i mladi Mikkel bio živ.

cic 10.01.2018. 06:40

Citiraj:

Autor Ninja_Zg (Post 3148514)
Krenuo sam ih paralelno gledat, dobra mi je i ta, ali mi je You're the worst za klasu bolja, vracam se Catastrophe-u kad ispucam sve YTW.

Čekiraj onda i Casual, također oke serija, ima tri sezone.

robik666 10.01.2018. 10:37

Citiraj:

Autor cic (Post 3148589)
Čekiraj onda i Casual, također oke serija, ima tri sezone.

Lovesick, isto.

pogi 10.01.2018. 17:18

Citiraj:

Autor Juice (Post 3148130)
Imaš verziju di možeš birat audio. Drugi jezik je engleski

Sad to kažeš ?!?!?!?!?! Riječ je o Dark seriji.

Serija mi je bila milimetar od šiftdeletanja... nisam mogao provariti taj jezik koji me podsjećao na "Gorskog liječnika".

Međutim, ovo je kopernikanski zaokret!

pogi 10.01.2018. 17:21

A je li ko pogledao novu netflix seriju The End of the Fu*king World?

xlr 10.01.2018. 19:16

Naših titlova za Black Mirror S04 još nema? Koliko inače treba da to krene izlaziti jer vidim na titlovi.com serija niti nije na listi "to be subtitled"?

Juice 10.01.2018. 19:20

Citiraj:

Autor pogi (Post 3148805)
Sad to kažeš ?!?!?!?!?! Riječ je o Dark seriji.

Serija mi je bila milimetar od šiftdeletanja... nisam mogao provariti taj jezik koji me podsjećao na "Gorskog liječnika".

Međutim, ovo je kopernikanski zaokret!

Nisi pitao ranije :D
Ja imam tu verziju, neki original rip, nemam pojma i počelo mi je na engleskom, gledam koji k prvo :D nastavio na njemačkom jer volim njemački :D

Citiraj:

Autor pogi (Post 3148806)
A je li ko pogledao novu netflix seriju The End of the Fu*king World?

Zvuči zanimljivo. 8 epizoda po 25 min, taman za jednu večer

Citiraj:

Autor xlr (Post 3148838)
Naših titlova za Black Mirror S04 još nema? Koliko inače treba da to krene izlaziti jer vidim na titlovi.com serija niti nije na listi "to be subtitled"?

Imaš engleske
http://ad.addic7ed.com/show/2035

Pa nije valjda da je bed gledat s engleskim. Naši ti izlaze kad ekipa stigne napravit. Računaj da to rade srednjoškolci, studenti, nadobudni ljudi. Iskreno, ne znam otkud im volja za tim uopće :D

xlr 10.01.2018. 19:28

Stvar navike, mozak na pasu i bok. Ne volem kad ne skuzim neku frazu ili sl. pa me to kopka do kraja :) Ovako gledam/slusam i skicnem titl kada me engleski izda.

Edit:
Oke tnx, budem krenuo s eng :)

tizhu 10.01.2018. 19:29

black mirror je ok sa eng titlovima - nema tu nekih stručnih izraza

adaksinjo 10.01.2018. 20:55

meni je upravo to super, svatko ima svoje viđenje i neki svoj zaključak i objašnjenje kompletnog prostor-vremena Darka :D

Venomgamer 10.01.2018. 21:31

Svaka serija i film koji se diraju u prostorno vremenski kontinuum su zapravo u sustini totalne besmislice i budalastine,ali to treba ignorirati i gledati glumu,reziju,atmosferu i opcenito umjetnicki dojam.To je Sf sa vise fiction nego sience.
Mozak na pasu i uzivajte,pa ni dokumentarci nisu realni.prilagodjeni su gledatelju a kamoli serije i filmovi

adaksinjo 10.01.2018. 21:41

pa upravo to, Dark ftw.

Mirkopoter 10.01.2018. 22:23

Citiraj:

Autor xlr (Post 3148843)
Stvar navike, mozak na pasu i bok. Ne volem kad ne skuzim neku frazu ili sl. pa me to kopka do kraja :) Ovako gledam/slusam i skicnem titl kada me engleski izda.

Edit:
Oke tnx, budem krenuo s eng :)

Zasad je lik počeo prevodit na srpski i E1 je vani tako da će on i nastavit pa 99% nećemo ni vidjet HR prijevod jer sumnjam da će itko obrađivat srpski na HR.

fanATIk 11.01.2018. 16:58

Citiraj:

Autor Venomgamer (Post 3148901)
Svaka serija i film koji se diraju u prostorno vremenski kontinuum su zapravo u sustini totalne besmislice i budalastine,ali to treba ignorirati i gledati glumu,reziju,atmosferu i opcenito umjetnicki dojam.To je Sf sa vise fiction nego sience.

Ma da, zašto?

Brko 11.01.2018. 17:30

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3148923)
Zasad je lik počeo prevodit na srpski i E1 je vani tako da će on i nastavit pa 99% nećemo ni vidjet HR prijevod jer sumnjam da će itko obrađivat srpski na HR.

A di ti to gledaš i skidaš titlove? Kad sam gledao Dark, na HR su bile prevedene prve 2 epizode. Budući žena zna njemački, rekla je da je prijevod više nego odličan. Možda sad već ima koja epizoda više prevedena.

Sent from Mobara

Pomo 11.01.2018. 18:09

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3149187)
A di ti to gledaš i skidaš titlove? Kad sam gledao Dark, na HR su bile prevedene prve 2 epizode. Budući žena zna njemački, rekla je da je prijevod više nego odličan. Možda sad već ima koja epizoda više prevedena.

Sent from Mobara

Pa sve su prevedene?
Mislim, ovisno o videoteci jel, al' titlova ima za sve epizode.

Juice 11.01.2018. 18:11

Citiraj:

Sent from Mobara

Pričaju o Black Mirroru :kafa:

Mirkopoter 11.01.2018. 19:33

Citiraj:

Sent from Mobara

titlovi.com

Dark imaš sve prevedene, a Black Mirror prva i peta epizoda zasad.

Venomgamer 11.01.2018. 21:54

Fantik
Zato sto ideja da odes u proslost i vidis samog sebe,odnosno postojis u dva vremena istovremeno je smijesna,kad bi se ti kretao brzinom svjetlosti a mi svi ostali na zemlji razlicito bi nam prolazilo vrijeme,to je znanstveno moguce,ali postojanje u razlicitim vremenima istovremeno je ludost.Plus svi dogadjaji su toliko povezani(efekt leptira) da kad bi otisao 1000 god u proslost i samo udahnuo zrak promijenio bi se citav poznati svijet koji danas poznajemo

pogi 11.01.2018. 22:06

Citiraj:

Autor Venomgamer (Post 3149284)
Fantik
Zato sto ideja da odes u proslost i vidis samog sebe,odnosno postojis u dva vremena istovremeno je smijesna,kad bi se ti kretao brzinom svjetlosti a mi svi ostali na zemlji razlicito bi nam prolazilo vrijeme,to je znanstveno moguce,ali postojanje u razlicitim vremenima istovremeno je ludost.Plus svi dogadjaji su toliko povezani(efekt leptira) da kad bi otisao 1000 god u proslost i samo udahnuo zrak promijenio bi se citav poznati svijet koji danas poznajemo

vrlo zanimljivo mišljenje. posebno ovo sa udahom.

fanATIk 11.01.2018. 22:08

Dakle tvoji argumenti se svode na smiješno i ludost? A ovo s udisanjem zraka bolje da ni ne komentiram...

Omerta 11.01.2018. 22:16

Čuj ovo, našli se znanstvenici pa raspravljaju.. :D

fanATIk 11.01.2018. 22:23

Kaj ti znaš kaj ja kemijam u svojoj garaži... :D

Roberto 11.01.2018. 22:25

Wow. Ovdje uvijek bude zabavno :D

Brko 11.01.2018. 22:27

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 3149219)
titlovi.com

Dark imaš sve prevedene, a Black Mirror prva i peta epizoda zasad.

Tnx ;)

Sent from Mobara

adaksinjo 11.01.2018. 22:55

Citiraj:

Autor Venomgamer (Post 3149284)
Fantik

znam jos jednu familiju koja je isla u vise navrata u proslost i disali su sasvim normalno u svim vremenima, čak i u aoristu :D

http://www.imdb.com/title/tt2194499/

ne zaboravi da je ovdje rijec o umjetnosti, ne o podrucju gdje vladaju fizikalni zakoni i zdrava logika. da je netko scenarij serije probao pretociti u znanstveni rad, onda bi tvoja teorija imala smisla, ali ako ti je serija besmislena zbog toga sto je napisano, nema smisla argumentirati.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30.