![]() |
Citiraj:
|
Jel gleda tko ovaj The Handmaid's Tale?
Sestra gleda i kaže da je vrh. Čitala je i knjigu i kaže da je ovo rijedak slučaj da je serija/film još bolja od knjige (izmjene da bude još dramatičnije) Ja sad malo pogledao i čuo ugrubo o čem se radi i djeluje mi fakat dobro. No pitaj boga kad će doći na red zbog drugih serija. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Šta se tiče Darka:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Serija mi je bila milimetar od šiftdeletanja... nisam mogao provariti taj jezik koji me podsjećao na "Gorskog liječnika". Međutim, ovo je kopernikanski zaokret! |
A je li ko pogledao novu netflix seriju The End of the Fu*king World?
|
Naših titlova za Black Mirror S04 još nema? Koliko inače treba da to krene izlaziti jer vidim na titlovi.com serija niti nije na listi "to be subtitled"?
|
Citiraj:
Ja imam tu verziju, neki original rip, nemam pojma i počelo mi je na engleskom, gledam koji k prvo :D nastavio na njemačkom jer volim njemački :D Citiraj:
Citiraj:
http://ad.addic7ed.com/show/2035 Pa nije valjda da je bed gledat s engleskim. Naši ti izlaze kad ekipa stigne napravit. Računaj da to rade srednjoškolci, studenti, nadobudni ljudi. Iskreno, ne znam otkud im volja za tim uopće :D |
Stvar navike, mozak na pasu i bok. Ne volem kad ne skuzim neku frazu ili sl. pa me to kopka do kraja :) Ovako gledam/slusam i skicnem titl kada me engleski izda.
Edit: Oke tnx, budem krenuo s eng :) |
black mirror je ok sa eng titlovima - nema tu nekih stručnih izraza
|
meni je upravo to super, svatko ima svoje viđenje i neki svoj zaključak i objašnjenje kompletnog prostor-vremena Darka :D
|
Svaka serija i film koji se diraju u prostorno vremenski kontinuum su zapravo u sustini totalne besmislice i budalastine,ali to treba ignorirati i gledati glumu,reziju,atmosferu i opcenito umjetnicki dojam.To je Sf sa vise fiction nego sience.
Mozak na pasu i uzivajte,pa ni dokumentarci nisu realni.prilagodjeni su gledatelju a kamoli serije i filmovi |
pa upravo to, Dark ftw.
|
Citiraj:
Zasad je lik počeo prevodit na srpski i E1 je vani tako da će on i nastavit pa 99% nećemo ni vidjet HR prijevod jer sumnjam da će itko obrađivat srpski na HR. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
Mislim, ovisno o videoteci jel, al' titlova ima za sve epizode. |
Citiraj:
|
Citiraj:
titlovi.com Dark imaš sve prevedene, a Black Mirror prva i peta epizoda zasad. |
Fantik
Zato sto ideja da odes u proslost i vidis samog sebe,odnosno postojis u dva vremena istovremeno je smijesna,kad bi se ti kretao brzinom svjetlosti a mi svi ostali na zemlji razlicito bi nam prolazilo vrijeme,to je znanstveno moguce,ali postojanje u razlicitim vremenima istovremeno je ludost.Plus svi dogadjaji su toliko povezani(efekt leptira) da kad bi otisao 1000 god u proslost i samo udahnuo zrak promijenio bi se citav poznati svijet koji danas poznajemo |
Citiraj:
|
Dakle tvoji argumenti se svode na smiješno i ludost? A ovo s udisanjem zraka bolje da ni ne komentiram...
|
Čuj ovo, našli se znanstvenici pa raspravljaju.. :D
|
Kaj ti znaš kaj ja kemijam u svojoj garaži... :D
|
Wow. Ovdje uvijek bude zabavno :D
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt2194499/ ne zaboravi da je ovdje rijec o umjetnosti, ne o podrucju gdje vladaju fizikalni zakoni i zdrava logika. da je netko scenarij serije probao pretociti u znanstveni rad, onda bi tvoja teorija imala smisla, ali ako ti je serija besmislena zbog toga sto je napisano, nema smisla argumentirati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:30. |