![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo vidjeh Alfu 4C. Ajme kako je lep autek. Prekrašan.
Cak zvuci i ozbiljno za 4 cilindra. Meni je jos uvijek to preumjetan zvuk al ne moze bolje iz tog mini motora. |
Jučer prošao pokraj mene Maserati Granturismo, lagano sa 20-30 na sat. To je strašno kakvi mili zvukova motora, neopisivo... Čuje se dok je skretao 100 metara u drugu ulicu. Talijani su stvarno arhitekti i nenadjebivi u nekim stvarima, mora im se priznat.
|
Je, i mene odusevljava zvuk tog auta.
|
Maserati ima top 5 stock najbolji ispuh po meni.
|
Citiraj:
|
to su već nijanse, al njega sam jednog čuo, Granturisma malo češće.
|
kad smo kod zvuka
|
Onaj Lambo ispred mi je jači :D
|
ne volim lambe :D prećoškasto i oštrih linija za moj ukus :D doduše, nekako bih to pregrmio i ipak si ga zadržao da mi ga netko pokloni :D
|
Meni niti jedan Lambo nije lijep,ali je strojčina i po :D Evo idem odmah u NFSu Veneno provozat :D
|
Jel regan netko na spritmonitor.de ?
|
Citiraj:
|
http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/zi.../multimedia/p2
Ovog bi gurno sa ceste u tom njegovom auteku. Iako je snimano iz Meganea, nisam to bio ja, hahaha, nisam ja lola slavonska. :P Najveci gust mi je blokirat takve koji zabrijavaju da su vozači i voze slalom. Ovo nije ni slalom, više je glupo. |
Citiraj:
evo u st, oko 04:00 ujutro, bas san prolazia kad vidin rotacije...mazda 6 karavan,pokupila cili semafor na krizanju kraj opatije (vuk/b.busica)...drito po sri haube je puka,motor je otisa bice do mjenjaca xD ,a semafor lezi ispod auta |
Citiraj:
I tako neki dan, idem vukovarskom (splicani ce znat), prije vice prometa, u w124 320e i lagano prestrojavanje i ples sa zvijezdama, obozavam to auto :goood: |
Nije to ni da ne zna vozit, to se jednostavno zove seljačina u prometu.
|
Ima na snimci još bisera...
|
Citiraj:
Ciji ti je to auto? Daj neke slike? Malo iskustva, jel ima ASD? |
|
Prije 15-tak dana izvršili smo zamjene auta. Sin mjenjao crnog citroena za drugog, doplatio nešto novaca.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...98833445_n.jpg Ja prodao Golfa 2, kupio Fiat Punto van mk.1 1,1. Ostalo mi nešto novaca. Za sad zadovoljan s njim potrošnja ok, nekad zaglavi gas kad više stisnem i malo lupka na neravnom pozada. Ako ovako nastavi moraću se izviniti, vezano za moje komentare o Fiatu:D. |
Prekontorliraj gas sajlu. Ja sam imal show sa ocufanom sajlom i zaglavljenim gasom koji nebi pozelio nikom..
|
Stražnje vilice su stradale ako lupa po neravnom, nove dođu oko 2000 kn ili 500 KM. A ne bi bilo zgorega promijeniti i amortizere ako nikada nisu mijenjani, vrijeme i loše ceste čine svoje.
|
Budem to servisirao, dok se malo konsolidujem finansijski, za sad služi i ovako. Izašao me 4400kn plus oko 1800 kn registracija, god. 1998.
|
Može li mi netko objasniti ovaj misterij s gumom Dunlop Bluresponse.
Znači ovo su dvije identične gume, samo jedna ima lošiju klasu prijanjanja na mokrom i potrošnju goriva, dok druga ima to bolje. Ova bolja je jeftinija od gore. :stoopid: Lošija - Bolja (scrollat dolje da vidite klasu) Kolika je realna razlika? |
Citiraj:
Sudeći po ovome, dvije varijacije iste gume. Da otklonim tu nedoumicu, ja sam pak odlučio ići na goodyear efficientgrip performance. |
Citiraj:
|
Chris Harris je ovog puta nadmašio samog sebe. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |